• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Ja, det hoppas jag med! Men ändå skönt att det stegrade även idag, så jag får en chans till ikväll!

    Sedan får gärna stegringen vara över!

  • Meadow

    Smoolan: Ja, den här äl:en är galen. Har haft kraftiga äl känningar, testade nu igen kl 19, fortfarande stegring, dock inte lika "galet" stark, utan precis snäppet under kontrollstrecket, så förm. har det precis släppt. Ska sexa till det ikväll igen, och så gjorde vi det i söndags, så jag hoppas det kan räcka till en ärlig chans!

  • Meadow

    Hej hej!

    Liten sammanställning här:

    Äl stegring sö-må-ti

    sexade sö -ti

    Ingen stegring idag på morgonen, nu kl 8.

    Nåt mer kan man ju som inte sexa, säg inte det för då blir jag galen!

    Gubbarna från sö kan ju fortfarande vara kvar, och nu är gubbarna från ti kanske kvar till tors? Så inte tusan kan de ju missa ägget då väl????

    Ha ha

  • Meadow
    Nallepuhmamma skrev 2009-12-09 11:41:08 följande:
    Haha vilka turgummor ni är här inne förutom stackaren som inte plussat.Hoppas det smittar av sig på henne o mig så vi med plussar
    '

    Jag är stackaren som inte plussat!

    Jag har dock gjort det på första försöket två gånger, men båda har tyvärr inte gått vägen. Detta är första försöket sedan dess. Så vi får se.
  • Meadow

    Bebisfeb: Ja, med tanke på att jag haft stegring 3 dagar, och sexat dag 1 och 3, så kan jag inte göra så mycket mer, nu får kroppen fixa resten!

    *Ber till gud att det ska ta sig!!!*

  • Meadow

    BIM borde bli kring 20/12, kommer dock inte testa tidigt (de andra här inne har slutat fråga )

    Jag är ingen testoman! Dessutom känner jag när jag är gravid, så test brukar inte behövas..

  • Meadow

    Hej tjejer!

    Alltså, är det inte galet att vi följts åt i ett halvår? Ett halvår?? Förstå hur länge det är egentligen? Och det känns som kanske 4 mån, inte mer. Överlag har väl inte det här året varit så himla kul för min del, inte det senaste halvåret iaf. En bergodalbana helt klart. Känns också som att motgångarna har kommit i "omgångar" härinne, har det inte? Sällan en har fått vara ensam om elände. Vare sig det är missfall, eller grav krämpor, eller annat tråkigt. Sedan när det har gått bra, så har det ofta gjort det för flera samtidigt.

    Jag brukar läsa tillbaka i trådarna, blir nästan som en dagbok. Lite kul faktiskt. Hittade gamla trådar från det jag väntade dottern. Ha ha, dock inga tidiga "orolig" trådar, utan mer på sluttampen. Frågor om vagn, vad man ska handla, förvärkar osv. När jag sitter på BF datumet och analyserar ev tecken på att det är på G. Yeah right, gick över 20 dagar. Ha ha...

  • Meadow

    Summer;

    Tänkte på en sak, har du kollat blodtrycket? Kanske läge att göra det, så det inte har dragit iväg, tänkte på din huvudvärk osv. Äter du järntillskott?

  • Meadow

    Summer: Ok. Mitt illamående blev bättre av Niferex järn, kanske räcker med en varannan dag.

    Inför ev nästa graviditet äter jag nu även Folsyra tillskott, till mina "En om dagen" vitaminer.

    Ja, den här tråden är otroligt lättsam! Jag har inte varit med i någon annan tråd såhär länge.

  • Meadow

    Summer:

    Jo, jag har ätit En om dagen hela året, men först nu tagit extra folsyra, och det känns bra. Har ätit extra i drygt en månad nu.

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3