• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    bebisfeb:

    Jag har inte sett den själv, vattnet gick 15 min innan dottern föddes. Men som jag förstått varierar det, det är som gele aktigt, om du tänker dig äl flytning i fast form, är du med? Lite jello stuk. Ofta med lite blodstrimmor i.

  • Meadow

    Det är säkert ingen fara! Jag har alltid äl flytningar när jag är gravid, kan ju hända att det är en flytning med lite mer konsistens bara, som att den är mer koncentrerad...

    Har du några sammandragningar?

  • Meadow

    Bebisfeb: Hoppas också att bebben har ro att stanna några veckor till, ta det så lugnt det bara går!!

  • Meadow

    Hej brudar!

    Sitter på jobbet, sedan ska vi ha glöggmys med sambons syskon, och alla små kusiner till dottern.

    Samma molande, få se om det är resultat av ngt bra!

    Ja, vad beträffar förändrad kropp! Förvänta er det värsta, så blir in inte besvikna! Jag har iaf klarat mig helt från bristningar på mage o ben, däremot har mina tuttar sett bättre dagar. Tom de sista två graviditeterna gjorde sitt till, och nu när ALLA gamla grav hormoner är ur kroppen, hänger de som två vissna blommor.

    Men jag har slutat vara "elak" mot min kropp. Den har gett mig en fantastisk dotter, och tuttarna har fyllt en otrolig viktig funktion, så jag brukar titta på dem ibland och säga:

    "Vänta bara, när det är färdig avlat så ska ni få en makeover"

  • Meadow

    Bebisfeb; Gå till ngn riktigt bra återförsäljare, som kan prova ut åt dig, och köp inte förrän mjölken runnit till, svårt att veta storlek innan. Köp en stor sport top innan...

    Utan byglar, de är skönast, och breda axelband!

  • Meadow

    Här var det lugna gatan!

    Sitter på jobbet IGEN. Suck. Gårdagen var iaf trevlig, däremot undrar nog sambon vad som hände med "bebisverkstaden" när jag helt plötsligt somnar varje kväll, han sa imorse "Vi måste ju ligga efter i produktions schemat" Ha ha ha ha ha!

    Eftersom jag aldrig säger till honom när äl är, så sa jag bara "nä, jag orkar inte, det kommer ändå inte bli nåt" så han inte känner pressen. Han tittade lite sorgset på mig. Jag orkar faktiskt inte hålla på surra om avlandet hela tiden, det tar sig ju inte fortare för den skull. Känns nog mekaniskt vid äl, och det har varit grymt jävla skönt att somna på kvällarna utan "avelspress".

    ...Och molvärken kommer och går...

  • Meadow

    Hej alla!

    Här moler det fortfarande, ilningar i brösten varierar både i hö och vä bröst...

    ....Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas....

  • Meadow

    Smoolan: Vet bara att min bm INTE uppskattade mail, om det inte var "allmänna icke brådskande ärenden". De har högt tryck, vilket gör att de förmodligen inte har möjlighet att sitta och maila alla som frågar om saker. Men, att sedan inte ha hänvisning på telefonen osv, det är DÅLIGT! I vårat landsting har man telefontider, det tutar upptaget till man kommer fram. Irri många gånger, men man glöms inte bort i en kö iaf...

    Jag sitter här med molande mage fortfarande, det kan vara följande:

    Tidig PMS
    Någon komplikation i äggstockarna
    Inbillning
    Graviditet

    Men det känns skumt, mycket skumt. Blir intressant att se utgången av detta.

    Kände även av järnsmak från skeden igår-händer mycket sällan. Men känns grymt förtidigt!!
    Tuttarna sticker då och då, sambon bytte täcke med mig och bad mig flytta på mig inatt "Du är så galet jävla varm". HOPPAS!

  • Meadow

    Smoolan: Ja, då är det ju otroligt dåligt av henne, hade också bytt ställe! Ingen tackar dig för att du går dit och inte är nöjd!

    Ja, jag hoppas också innerligt att jag är gravid, hade varit helt otroligt fantastiskt!! Samtidigt känns det som att oddsen är emot mig, vad är oddsen att bli gravid på första försöket, 3 gånger på raken??? Well, vad är oddsen att få flera mf och ma också. Betydligt högre än 3 plus iaf. Ja ja...

    Dock lite intressant att sambon upplevde mig lika varm som jag är gravid (han kan aldrig sova bredvid mig då) och jag känner mig inte det minsta sjuk eller febrig heller. Får stickningar som innifrån brösten, till o från, i båda. molvärken är som kring äggstockarna, som ilar nedåt, till o från. Samt svanken.

    Och som sagt, det där med järnsmaken. Det borde nu vara ca 1 vecka sedan äl.

  • Meadow

    Summer:

    Jo, kollade i kalendern, imorgon är det en vecka sedan. Hade äl stegring sö må ti, inget ons, så ti borde det ha släppt. Galet vad tiden går fort!!

    Jag känner mig otroligt uppblåst kring magen, har kissat mer än vanligt också, fast jag inte druckit nåt mer än vanligt...

    Ja, som sakt, spekulationer, men lite märkligt allt. Var ju inte såhär innan första mensen efter ma. Hade dock en kraftig äl då med.

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3