• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Kittycat: Klart det finns kvinnliga rapar! Mina rapar luktar hallonsoda, och pruttar jag så luktar det doftljus. Ha ha ha ha..

  • Meadow

    Jahaaa...Nu är det den tröttsamma väntan på att tanten ska hålla sig borta, inte börja hoppas, och hoppas att man inte sliter av sig håret om den kommer.......

  • Meadow

    Hej!

    Hur länge brukar ni känna av era ägglossningar? Jag har som konstigt i svanken, och som "tung" nedanför naveln. Hade äl i tisdags. Minns inte om jag haft såhär förut..Någon?

  • Meadow

    summer o bebisfeb; Ja, jag brukar ju mest ha känningar INNAN äl. Äl efter mf kände jag ju inte ett smack, och innan dess, ja , det blev ju graviditeter av dem...Har inte haft "tom" äl sen maj typ! Jag vet inte hur långt efter äl jag kände de gånger jag blev gravid...Ja ja, bara vänta o se!

  • Meadow

    Smoolan: OK, intressant!

    Ja vi får se, men det vore ju helt sinnessjukt om jag skulle bli gravid på första-igen! En tredje gång? Skulle det inte?

  • Meadow

    Ja jag hoppas innerligt ni har rätt!!

    Det har ilat till i tuttarna några gånger, men det låter fortfarande HELT SJUKT att det skulle fastna så fort, gör det inte?

    Samtidigt så är det väl lite väl tidigt för PMS känningar?

  • Meadow

    Smoolan: Om din BM inte "har tid" så kan du ju kontakta en läkare. Nu behöver man heller inte remiss till sjukgymnast, så om inte annat kan du ju ringa dem på en gång. De ser direkt om det är foglossning, och visar rörelser du ska undvika osv.

  • Meadow

    Bebisfeb: Tack, jo jag vet precis hur du menar.

    Ja det hade varit helt jävla otroligt super duper amazing om det tog sig! Gör det det, då kommer jag att...Ja, vad ska jag göra, jag kommer nog att kissa på mig! Ha ha...

    3;e gången gillt hade varit fantastiskt. Och jag kommer ALDRIG mer gnälla om krämper, jag ska tamejtusan skratta varje gång jag får kräkas, bara nästa graviditet går vägen. Önskar mig inget annat.

  • Meadow

    TACK bebisfeb!

    Nä, jag ska försöka slå bort mina "äl krämpor" här nu, och fokusera på nuet. Kommer mensen, så kommer den. Jag kommer bli AP sur, besviken, ja ni vet, men vad göra? Bara upp på hästen igen.

    Så, får avvakta till 20/12 därikring.

    (Hmm..Undra om inte högra bröstet?...)

    Skoja bara!

    Ha ha

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3