• Shmone

    Jag hatar att vara mamma till en bebis

    Ja jag råder dig att söka hjälp..
    Ibland blir det inte som man har tänkt när man får bebis.. och i kombination med hormoner o tjafs kan det bli jättejobbigt. Kanske har du drabbats av nån typ av förlossningsdepression... Prata med bvc om att få träffa en psykolog eller nåt. Kan hjälpa dig kanske. Om du är glad och mår bra så är chansen större att ditt barn är glatt och mår bra också.

  • Shmone

    Jag har inte menat att orsaken till hans humör är ditt humör.. Men däremot att det knappast gör saken bättre. Ber om ursäkt om det verkade så på det jag skrev (vet inte om du menade mig) för jag menade inte så.

  • Shmone

    Anonym (Uppgiven) skrev 2009-12-22 10:12:18 följande:


    Jodå, mätt blir han. Ligger på den översta streckade kurvan och har haft en brak-viktuppgång sen dag ett. Blir helt nöjd efter amning, rapar och kräks (och somnar som en stock allt som oftast) och ter sig på alla vis fullkomligt MÄTT. Det handlar mer om frustration och uttråkning, det är jag ganska säker på... Men det fina är att det är bättre nu! Ett par dagar efter att jag skrev ts vände det! Han är nu mer aktiv och krävande än någonsin förr, men NÖJER sig med att vara med och "hållas igång", dvs han är GLAD! När han gnäller nu är det just för att han är hungrig, trött eller som igår lite febrig... Men det där eviga missnöjet är som bortblåst! Han kanske var i en sån där omtalad "fas"? Skönt är det i alla fall. Och roligt, helt plötsligt. Från att att ha funderat på att hoppa från balkongen i stort sett dagligen, tycker jag nu att det är givande och mysigt att vara med min son. Hoppas hoppas det håller i sig. God jul.
    Härligt att läsa att det har blivit bättre :)
Svar på tråden Jag hatar att vara mamma till en bebis