Inlägg från: Nufsan |Visa alla inlägg
  • Nufsan

    Bebisar födda oktober 2007 del 10

    Tck F4 för att du har mig i tankarna =)

    Nu kanske jag kan hänga med er

    Även vi har en massa snö och Jonna har inte hunnit pulsa runt så mkt än. Jag är ju själv med henne hemma och det är 20 grader kallt, så jag vill hålla Karl inne .... Är det inte fullt med mygg så är det kallt =P

    Hoppas det är bra med alla!

    God Jul på er!

  • Nufsan

    Trazzlan, haha ja du... om vi får dessa gigantiska galna myggorna i sommar igen så tror jag nog att jag flyttar! Hittade värsta myggjagarmaskinen för 14 000 kr, så jag får nog övertala maken att köpa en sån eller flytta för det var hemskt.

    Jobbigt när de små är förkylda. Jag ljuger inte om jag säger att Karl var förkyld i nästan 7-8 veckor och så kruppen mitt i det eländet, men nu peppar peppar så är han frisk.

    Jag har varit dålig på att följa er då jag tappat bort er, men jag undrar om fler har sjövilda 2-åringar? Jonna är så energisk att jag känner att jag nog skulle ha haft henne när jag var 22 ist.

    Var på Skopunkten med henne och mina stora tjejer för att köpa skor och vi hade inte varit inne många minutrar när jag hör Jonna ropa hej hej och hon har då klättrat upp på deras stegar med en platå högst upp, så man kan nå skorna som sitter högt upp. Var bara att släppa allt och springa dit och plocka ner henne och vips så såg man hur skor "flög" ner från ställningarna ochstora syster jagade henne.
    Hon är inte den som kan sitta still många sekunder..
    Jag var helt svettig när vi väl kom ut ur butiken....

    Mina små verkar jag ha fått för mina synder

  • Nufsan
    singstar76 skrev 2009-12-20 12:52:59 följande:
    halloj!!loggar in lite trött i mössan. Var på helt fantastiskt julbord igår med min och sambons närmaste och deras nära och kära. Sen hade vi glöggkväll hemma hos oss. Mycket trevligt, men lite segt idag.Vi har fått snö ,men inte alls några jättemängder. Vi har alltid konstigt/annat väder här längs med kusten..Nufsan - Ja jag har oxå en sjövild. Man måste liksom ha ögonen på han hela tiden och kan inte slappna av. Fröknarna på dagis tycker att han påminner om Tiger i nalle puh för han studsar liksom HELA tiden...Ibland är det svårt att kunna njuta av stunderna Edward faktiskt är lugn för man går bara och väntar på att han ska ställa till med nåt.trazzlan - det kan ju vara förkylning + att ni inte tål blommorna?? Julstärnor och hyacinter är riktiga storbovar såhär i juletid. Hoppas ni kryar på!olimpia - krya på till er med!
    Det är exakt som med Jonna. Jag skulle lätt tappa bort henne på ICA Maxi eller så om hon inte var tvungen att sitta i vagnen, vilket i sig är en bedrift att få henne att göra =)

    Vad gott med julbord! Jag äter ju mjölkfritt så jag hoppade julbord i år. Känns så tråkigt att inte få äta av allt gott som Jansson, olika sillar, ris ala malta, puddingar etc etc =P Ska bli spännande och se vad alla säger om våran Jansson i år =P
  • Nufsan
    trazzlan skrev 2009-12-20 21:52:25 följande:
    Stackars nufsan ännu en mjölkfri jul Men det kunde förstås varit värre och nästa jul kanske det blir massor av julbord? Om ni inte skaffat en till då förstås
    Hahaha, nej du, jag lovar och svär att det inte blir några fler barn i den här familjen, iaf inte som jag föder =P

    Nästa år ska jag mumsa och vräka i mig av allt gott. Tycker iofs att jag äter mkt gott numera också, men det kan bli än mer
  • Nufsan
    trazzlan skrev 2009-12-20 22:02:15 följande:
    Jag tänker likadant angående barnalstrande...nu väntar jag på barnbarn nästa gång...men det får gärna dröja lite till
    Hi, så säger vi också här hemma, men jag hoppaso ckså att det dröjer mååånga år tills dess =)
  • Nufsan

    F4, ja nog känner vi av stressen. Mkt ska ju göras in i sista sekund och jag min nöt har inte ens lyckats slå in alla klapparna så det ska också fixas =) Jag är alltid ute i sista sekund.

    Majsan, fy vad jobbigt för er! Säger som trazzlan, är det inget som går att skyndas på? Jag håller tummarna att det är för att hon är prematur! Kramar

  • Nufsan

    Måste berätta att Jonna bajsade på potta för första gången idag =) Hon har kissat på pottan ett bra tag, men inte riktigt hängt med att bajsa på pottan så jag har varit tvungen att ha blöja på henne ändå, men idag så tog hon av sig den själv och gick och satte sig och ropa sen på mig, så glad =) Från att totalvägra pottan så på 1 månad så går det galant =)

  • Nufsan
    majsan801 skrev 2009-12-22 15:49:17 följande:
    Jo det han sa är att det är fel på henne. Men hur mycket kan de inte svara på utan ordentliga undersökningar hos specialist. Hon har tydligen en ögonsjukdom som troligen gör att hon ser riktigt dåligt redan nu. De beror troligen på en hjärnskada så de vet inte om att hon är sen hänger ihop. Än så länge spekulerar de bara och det är skit jobbigt.
    Fy..... jag förstår att det måste kännas jättejobbigt. Kan bara föreställa mig. Jag hoppas du kan få någon att prata av dig med under resans gång. Kramar
  • Nufsan

    Vad skönt att höra ifrån dig Majsan.

    Jonna är också helt sjövild och jag vet varje dag att jag lever med råge. Hon är väldigt försigkommen kroppsligt och verbalt, så jag antar att hon är som sin far, rastlös till tusen.

    Ni gör helt rätt i som njuter av stunden och i den fas ni är i nu.

    Karl är sällan nöjd och ligger inte många minuter själv, vilket i sig är väldigt jobbigt. Förstår dig när det gäller nattsömnen för Karl är också jättejobbig där. 2 timmar i sträck har jag nog sovit, noga räknat, kanske 5 ggr på hans 5 månader. Urjobbigt och det sliter enormt, men jag lever med att det iaf blir bättre nån gång.

    Gott Nytt År på er tjejer!

    Kram

  • Nufsan

    Hej tjejer!

    God fortsättning på er!

    Snöstjärna, säger som dom andra. Vad duktig du varit =)

    F4, ja... fy... Tråkiga pengar att behöva lägga ut så här efter jul dessutom =( Jag brukar ofta tända lampan bak när vi åker när det är mörkt och tyvärr lika ofta glömma och släcka den. Tur maken är kontrollfreak =P så han upptäcker det när han låser bilen Trazzlan, hur går det med Alice? Märker du av nå svartsjuka med Signe? Jag tycker att Jonna ÄNTLIGEN har börjat lugna ner sig, men nån däng här och där får han tyvärr fortfarande. Han tycker dock att hon är superrolig, tokskrattar bara hon tittar på honom.

    Solrosen, skönt att dom är feberfria... Hosta kan ju tyvärr sitta i ett tag... men hoppas den också snart ger sig.

    Själv kämpar jag med kilona också och har 5-6 kilo kvar till mål. Har gåt ner 10,5 kg sen Karl föddes och jag hoppas att jag innan den 26 mars kan vara i mål för då ska jag åka och shoppa vårkläder till familjen =)

    Har lite ångest inför morgondagen. Maken börjar jobba och Jonna ska vara ledig en vecka till och fröken Bus gör att man vet att man lever.... bara hoppas det inte blir så himlans kallt så vi kan vara ute lite och leka =)


    ♥ღ♥ 4-barns mamma till tre prinsessor och en prins ♥ღ♥
Svar på tråden Bebisar födda oktober 2007 del 10