• nexa79

    Den mest korkade julklappen

    Vilken är den mest ogenomtänkta eller korkade julklapp du fått genom åren? Och varför tycker du så (om det inte är övertydligt..)
    Har du själv gett någon riktigt dålig julklapp, och varför i så fall?

    tremoten.blogg.se

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-21 14:40
    För andra presenter och gåvor som du fått av ex eller andra, finns en mer generell tråd här:
    www.familjeliv.se/Forum-5-97/m49502179.html

    Kolla gärna i den med!

  • Svar på tråden Den mest korkade julklappen
  • nexa79
    avocadomacka skrev 2009-12-21 13:35:22 följande:
    Jag fick kalsonger av min farmor när jag var 13. Och jag är en flicka...
    Haha snacka om noll koll!

    tremoten.blogg.se Kom och ladda ner en liten julklapp från mig ;o)
  • Silverkatten06

    Den mest korkade julklapp jag fått måste ha varit ett sånt där fågelbord som man lägger frön till fåglarna i.

    Hade kanske inte varit en så dum present om det inte vore för att givaren (min mor) VISSTE att mina utekatter var duktiga jägare och att jag flera gånger hade sagt att vi inte kan mata fåglarna eftersom det i princip är att duka upp ett julbord för katterna

  • Morrdraken
    Myra88 skrev 2009-12-21 14:13:54 följande:
    Ja att betala för :) Meningen är ju inte att man själv ska behöva betala för sin present varje månad, att ge bort en get i någons namn är ju en engångskostnad för givaren men ett fadderbarn blir i slutändan en ofrivillig räkning för mottagaren.
    Lite, lite i stil med samma givare som gett oss lite underliga presenter - de gav mina svärföräldrar en nummerpresentatör. Och informerade på julafton glatt att "ni får själva kontakta telia och så kostar det lite varje månad, God Jul!".

    Till saken hör väl att svärmor är urbota snål, så det var ingenting hon hade skaffat på egen hand i första taget.
  • banansmoothie
    Willow skrev 2009-12-21 14:17:30 följande:
    är bra att ha i sovrummet, man sover mycket bättre
    Jaså? Vet inte om man kan sova bättre än vad vi gör i vår familj men jag kan ju prova nu när jag vet vad man ska ha den till!
  • nexa79
    Silverkatten06 skrev 2009-12-21 14:46:22 följande:
    Den mest korkade julklapp jag fått måste ha varit ett sånt där fågelbord som man lägger frön till fåglarna i. Hade kanske inte varit en så dum present om det inte vore för att givaren (min mor) VISSTE att mina utekatter var duktiga jägare och att jag flera gånger hade sagt att vi inte kan mata fåglarna eftersom det i princip är att duka upp ett julbord för katterna
    Ganska så tanklöst kan jag tycka.. men hon kanske gillar fåglar själv? Jag har märkt att det jag köper till andra färgas lite av vad jag själv gillar, hehe

    tremoten.blogg.se
  • Silverkatten06
    nexa79 skrev 2009-12-21 15:03:27 följande:
    Ganska så tanklöst kan jag tycka.. men hon kanske gillar fåglar själv? Jag har märkt att det jag köper till andra färgas lite av vad jag själv gillar, hehetremoten.blogg.se
    Jo, hon gillar fåglar och matar dem varje vinter, men om man gillar fåglar så mycket borde man väl inte vilja att de ska bli kattmat?
  • Grizelda
    puss skrev 2009-12-21 10:20:24 följande:
    nåt jag hörde talas om: en som skulle ge bort "det finaste av allt", nämligen sin unge. folk skulle få spendera en dag med hennes unge, det var julklappen. nån som behövde barnvakt?
    Fantastiskt uppfinningsrikt . Motsatsen har jag blivit glad för flera gånger, alltså att få t ex två biobiljetter + barnvakt, men att det skulle kunna vara en present att passa andras barn har jag aldrig tänkt på.
  • Taggtroden

    Första julen jag och maken var tillsammans (jag var 17 år) så fick jag en toalettborste av hans mormor. En som ser ut som en gubbe och som man typ viker ihop. Hon berättade glatt att hon tyckte att dom var så söta och hade köpt en till sig själv också! Hon var lite udda men menade verkligen väl med presenten så jag skrattade och sa tack! När vi flyttade ihop ett halvår senare så fick vi användning för den

  • nexa79
    Silverkatten06 skrev 2009-12-21 15:11:44 följande:
    Jo, hon gillar fåglar och matar dem varje vinter, men om man gillar fåglar så mycket borde man väl inte vilja att de ska bli kattmat?
    Nä. Man kan tycka det, men det är nog hennes egen förtjusning att se småfåglarna äta som skiner igenom där, och så blev det en liten miss, helt enkelt. Kan inte katterna vara inne en del då? Fåglarna lär sig ju snart att det finns katter där, så de blir mer vaksamma. Mina föräldrar hade en riktig hunter till katt, men de fortsatte komma och äta trots det, bara att de tittade mer runt sig än annars (vi jämförde med ett annat fågelbord en bit bort..)

    tremoten.blogg.se
  • Alicias

    En spice girls tröja när jag var 14 av min moster. Trodde det var ett skämt eller något men så var icke fallet. hahah!

Svar på tråden Den mest korkade julklappen