Inlägg från: Sol30 |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Liga Match
  • Sol30

    Nu är det äntligen vår tur!     Om allt går bra kommer I bli storebror i sommar. Är i vecka 13 nu och har sett liten på vul i vecka 11+6. Börjar äntligen må lite bättre efter veckor av illamående. *peppar peppar*

  • Sol30

    Trodde ju att illamåendet blivit bättre, så jag provade att inte ta någon tablett igår em/kväll. Skulle jag inte gjort.... Knappt sovit något inatt pga illamåendet.
    Med I mådde jag illa hela graviditeten och lite till. Så det får jag hoppas att jag slipper denna gång! 

    Vi tog bort gipset på I i fredags och det har gått jättebra. Han är mycket nöjdare nu också när han inte är så begränsad.

    Yoyna: Hur gammal kommer M vara när han börjar förskolan nästa jan?

    Känner att jag inte har någon koll på hur gamla alla era små är!   

  • Sol30

    Esma: Vi berättade för I häromdagen. Det är så stor risk att någon försäger sig (har vi märkt!) och vi vill ju vara först med att berätta för honom. Han verkar förstå hur det ligger till och ta det med ro! Tex när han ska kliva över mig i soffan tar han det försiktigt och säger att han får ju inte skada bebisen.   Kommer med kommentarer som att vi måste köpa en ny bilstol till bebisen och sånt. Vi har inget kvar av såna saker som bilstol och vagn, så det har han ju helt rätt i!

  • Sol30

    Funderar på en sak, jag gjorde ju privat vul på mama mia i Stockholm. Kommer det in då i min journal här?
    LS, visst gjorde ni privat kub där? Kommer du ihåg?

  • Sol30

    Jag mår fortfarande dåligt. För att det inte ska bli så illa som förra gången så har min läkare nu sjukskrivit mig så jag jobbar 75 %. Hoppas på att det hjälper!

  • Sol30
    lillasysteryster skrev 2010-01-15 20:02:14 följande:
    Sol: Bra att du tar det lugnt! Det skadar ju iaf inte Äter du några tabletter? Läste om någon ny sort...som "de i sthlm" äter.
    Äter lergigan comp, som förra gången. Hjälper hyfsat, men jag måste ta tre stycken varje dag för att det ska räcka hela dagen och jag blir ju trött av dem också.
  • Sol30
    lillasysteryster skrev 2010-01-15 21:34:50 följande:
    Sol: Torecan hette det som jag hört talas om. Kanske kan vara värt att kolla upp! Tre tabletter om dagen låter otroligt jobbigt!
    Var ju tvungen att kolla upp det!    Såklart är det laktos i dem.... Blir ju himla begränsad pga det. Tror det finns de tabletter jag äter och sen en till medicin som det inte är laktos i.
Svar på tråden Liga Match