• Svar på tråden Liga Match
  • Esmaralda

    Sol, åh vad härligt att allt såg bra ut! Hur tycker du denna graviditet känns jämfört med den första?

    F fick vattkoppor i fredags och natten mellan söndag-måndag var riktigt jävlig. Vi hade Tavegyl hemma, men det funkade inget, han var vaken hela natten och var helt hysterisk. Nu har kopporna (som är ÖVERALLT) torkat in, han ser verkligen otäck ut. Men de kliar iaf inget mer. Pust, skönt att vi haft  vårt nu!

  • Sol30

    Esma: Men stackars lille F! Ja, det är skönt när det är över!  
    Jo, jag mår ju illa och mår dåligt allmänt precis som förra gången. Men vi pratade precis om det här F och jag och även om det är illa denna gången också så känns det ändå bättre. Vi var ju förberedda denna gången att det kunde bli såhär, både med illamåendet och annat. Har ju jättebra bm och läkare som också tog tag i det på en gång så att det inte ska gå så långt som förra gången. Sen jag gick ner till 75 % har jag mycket mera ork och tålamod till allt här hemma. På jobbet har jag sagt till att jag inte fixar all stress och sånt, så jag ska få färre projekt. Känns bra att de förstår!
    Oj, blev långt det där! Men summa summarum så känns det bättre denna gången och jag längtar verkligen till i sommar! 

    lsy: Jaså, finns det laktos som kanske egentligen inte är laktos? Hm, mycket mysko det där....   Nu verkar tabletterna hjälpa och kanske, kanske kan det vara så att illamåendet börjar släppa! Håll tummarna! 

  • lillasysteryster

    Ja, så har jag förstått, att det kan vara kemiskt framställt och därmed utan mjölksockret...eller nåt sånt. Kan ju vara bra att ha i bakhuvudet och be läkarn kolla upp vilken typ det är just i den medicinen du skulle vilja ha i framtiden
    Skönt att du känner dig positiv, so far!

    Lukas sover nu sedan två veckor i sin säng hela natten, första veckan fick han ett pokemonkort varje morgon (är inne o stoppar om honom en gång varje natt) och nu har vi gått över till att få en "lapp" där det står tex. du får brottas 5 ggr, baka en kaka osv. Kul hur bra det fungerar

    Hilmer är tyvärr dålig i magen igen. Han blev ju bra i nästan tre veckor med min mjökproteinfria kost men nu har han varit dålig över en vecka igen. Försöker hålla mig till vissa saker som han äter så jag vet vad han får i sig och på tisdag har vi läkartid på allergimottagningen.

  • Esmaralda

    Sol; det låter ju jättebra! Allt är enklare andra gången eftersom man vet lite, man har varit med förut och har lite preferenser och att det faktiskt kommer att gå över så snart bebisen kommer. Vad härligt!
    Vore kul att luncha nån dag förresten, vi jobbar ju grannar nu igen :)

  • Yoyna

    Är det idag ni ska till doktorn med H lsy? Hoppas ni kan få något svar så att han får bli bättre igen, stackarn! Har ni börjat ge honom mat eller ammar du mest?

    Bra att du känner dig postiv Sol! Som Esma sa så kanske det är lättare en andra gång att se framåt och förstå att det inte varar för alltid med illamående?! Snart är bebis här ju!!! Har ni några namnfunderingar?

  • lillasysteryster

    Yoyna: Minns inte om du svarat förut eller om jag inte frågat...Var i Thailand ska ni åka? ska ni prova nåt nytt eller blir gamla beprövade ställen?

    Japp det var idag!
    Blev inget utslag på pricktestet (mjölk o ägg) men ska fortsätta med mjölkfritt förstås. Tid för svinsis vacc på torsdag under kontroll och sedan återbeök om tre månader. Skönt att vara inne i systemet o kunna ringa om hans mage inte blir bättre. Nutra o aerus på recept.

  • Yoyna

    Lsy: Kanske skönt att det ändå inte blev utslag på pricktesten? Då kanske besvären ger med sig med tiden?

    Vi ska åka till Koh Samui, Koh Tao (samma hotell på Tao, nytt ställe på Samui) och sen till Khao Lak som blir nytt för oss. Bangkok några dagar förstås! 12 dagar kvar nu! Börjar få lite resfeber!!!

  • Sol30

    Esma: Jaha, jobbar du i det kvarteret igen! Ja, då måste vi boka in en lunch! 

  • Sol30

    Vilka är det som fortfarande är hemma med minisar? Nån som fortfarande kommer vara hemma i sommar?

Svar på tråden Liga Match