Inlägg från: Sephiroth |Visa alla inlägg
  • Sephiroth

    Septemberbarn 2009 del 2

    Tomt och bra. Jag bryter oskulden. ;)

  • Sephiroth

    Roligt att så många hittade tillbaka.

    Någon som tycker att era små blivit annorlunda efter tremånadersvaccinet?

    Vi har mängder av leksaker till Lill-fisen. Babygym, babyspegel på hjul, skallror, massor med mjukdjur, babysitter med lekbåge, mjukdjur som prasslar som sitter fast i spjälsängen, mobiler mm mm. Han favorit är en telefonskallra som han fick i julklapp. Han nästan drar sig fram mot den när han ligger på mage för att han bara SKA ha den. :D

    Han greppar saker bra sen strax innan tremånadersdagen,och de åker direkt in i munnen. Har nyligen blivit så stabil att man inte behöver stödja honom alls när man lyfter etc. Rullar över på rygg när han ligger på mage, men inte tvärtom ännu. Han rullade till mage från rygg när jag lockade med telefonskallran, men då låg han redan lite på sidan.

    Dock så skrattar han inte så mycket ännu. Lite ibland sådär men någon av er som nyligen fått ett riktigt bubblande jätteskratt?

  • Sephiroth

    Vi har inte börjat ha honom i barnstol ännu. Ser ingen vits med det heller? Tänkte att han kan börja sitta i den när han ska få smakportioner. =)

  • Sephiroth

    När tänkte ni börja med smakportioner och varför? De rekommenderar ju för fasiket olika överallt. Vi tänkte nog vänta någon månad till, minst.

  • Sephiroth
    Emma skrev 2010-01-02 21:35:47 följande:
    Pamsa: Vi har hyrt Lilla salen i bygdegården i samma by som vi ska ha dopet. Vi får inte riktigt plats hemma hos oss. Om alla kommer så blir vi ca 40 personer. Vi kommer bara bjuda på fika. Så snåla är vi Vi har fortfarande inte skickat ut alla inbjudningar. Men ska ta och göra det på måndag har jag tänkt. Jag funderar också på det här med amningen. Mattias har börjat vakna varannan till var tredje timme på natten och ska ha mat. Det resulterar i att jag är världens monster på nätterna när jag aldrig får sova. Förut så vaknade han ju bara en gång per natt och skulle ha mat... Så jag har ändrat inställning till det här med att amma i 5 månader. Men får se vad dom säger på BVC. Jag tycker att det är ganska smidigt med amningen. Men följdeen blir ofta att sambon tror att det bara är att mata Mattias så fort han skriker och inte har ätit på en timme. Det får man ju försöka att ta bort, för annars så kommer det ju aldrig att gå att jag slutar amma. Hur är era barns pappor med barnen?
    Karln min är bäst med Loke. =) Vi delar på allt som finns att göra, även om han får ta lite fler bajsblöjor ibland. ;) Han äter ju nutramigen också så vi kan dela på alla måltider också.

    Tycker du att han verkar mer hungrig så kan du ju ge ersättning på kvällen? Eller så kan karln din få gå upp och ge mat. ;) Orättvist att du ska förlora all sömn.

    Hoppas att det löser sig annars! Snart är det ändå dags för "riktig" mat så då kommer nog de flesta bäbsar sova bättre. =)
  • Sephiroth



    Mitt busfrö. ^^ Vore roligt med lite videos eller bilder på våra små. Varför inte en bildtråd? :D

    Är det någon som har någon koll på nattskräck och liknande? Är rätt så skapligt trött på att lillgrabben vaknar och illskriker flera gånger om dagen. Svaret man får på BVC och liknande är bara "han utvecklas väl". Men så här har han gjort sen födseln. =(

  • Sephiroth
    Strimma skrev 2010-01-05 08:22:30 följande:
    lite rus-dryck hade nog gjort bra:) svårt att få in det med amningen bara. Då kanske det hade släppt. Lust, föder lust, säger de ju. Och här finns nada lust längre köpte ett nytt silikonglidmedel nu, så det borde väl hjälpa... tyvärr är man ju så slut på kvällarna, att orken inte finns till massa aktiviteter och på dagen är han antingen på jobbet eller så är 3åringen i full fart. det är ju lite så at för kvinnan ska ju allt annat funka, innan sexlivet funkar. men för mannen är det tvärtom. inget annat funkar förän sexlivet funkar. Ond cirkel det där. Sephiroth- sikken sötnos mjölkstockningen är bättre, men inte bra. igår fick jag nya knutar, men hann få väck dem innan det blev knas igen. tyvärr inte så mkt mjölk i det bröstet längre. På söndag ska vi på Disney on ice med 3åringen. Miliam ska få vara ensam hemma med mormor och morfar. Känns lite sådär faktiskt, eftersom han helt plötsligt inte vill ta flaskan. Han har ju inte fått den på ca 2månader, så nu ville han inte alls ta den. För hoppningsvis tar han det om han blir riktigt hungrig och jag inte finns i närheten. Jag har ju fått pumpat en 80ml- och en 140ml flaska.
    Isåfall är det jag som är karln i förhållandet, och min karl kvinnan. ;)

    Hoppas att det går bra med matningen och att ni har det superroligt!
  • Sephiroth

    Haha, tack så mycket! :D

    Emma:
    Kan du inte lägga upp en länk till en ny tråd som vi kan ha som bildtråd uppe i TS. Så kan vi ha kvar den här tråden och lägga upp ilder i den andra? =)

  • Sephiroth

    Jag bor i en annan del. ^^

    Själv har jag inte ätit idag, så bra är det med det. Kör Alevo dieten nu och ska göra det tills jag inte pallar längre. Hoppas på att den ska fungera och att jag ska tappa några kilon till lite fortare! Annars blir det cambridge.

Svar på tråden Septemberbarn 2009 del 2