• Anonym (nope)

    Nidblödning, ändå fick jag mens??

    Nidblödning betyder inte att du har blivit gravid. Vissa får nidblödningar utan att ens haft sex. Jag har aldrig fått nidblödning och jag är gravid för 4.e gången.

  • Anonym (nope)

    Nidblödning har med ÄL och göra inte graviditet för då hade alla gravida fått nidblödning och sluppit ta test.

  • Anonym (nope)
    Anonym (missy) skrev 2009-12-29 16:23:45 följande:
    Anonym (nope) skrev 2009-12-29 16:19:13 följande: Hm, är inte nidblödning en blödning som kan uppstå när ägget fäster?TS: Ja det är ju relativt vanligt att ägget blir befruktat men att man ändå sen får mens nästan som normalt, dvs ett tidigt missfall. Själv fick jag ett missfall 5 dagar efter BIM, så det blev bara som en försenad mens. Det är vanligt med så tidiga missfall så det behöver inte betyda att äggen har svårt att fästa i dig. Alla ägg man släpper är helt enkelt inte livsdugliga och kan inte bli en frisk bebis.Det kanske inte ens var en nidblödning du hade, utan mensen kanske bara strulade lite denna månaden.
    Jag har haft blödning i ett par dar ibland ca 7 dagar efter ÄL utan att ens legat.
  • Anonym (nope)
    Hur mycket blod kommer det då?
    Ja, i den mesta facklitteraturen står det att blödningen är sparsam. Dock kan man blöda rikligt också. Det är svårt att avgöra om det är en nidationsblödning eller en vanlig mellanblödning och det är oftast först när man väl testat positivt för graviditet som man kan få det bekräftat.

    De går inte och säga att de är nidblödning enligt 9 månader. De är DE jag menar. De går inte och säga "TS, beklagar du fick tidigt missfall" därför man kan få så även om man inte har legat.
  • Anonym (nope)
    Lady Namárië skrev 2009-12-29 16:37:32 följande:
    Hur menar du nu? Självklart kan man få en mellanblödning utan att ha haft sex. Man kan dock INTE få en nidationsblödning utan nidation.Däremot är det ju förstås i praktiken så gott som omöjligt att på egen hand skilja nidblödningar från en blödning pga av sköra slemhinnor eller annat som kan uppstå vid en graviditet.  
    Ja, som det står på 9 månaders sida att de går inte och säga om det är nidblödning eller vanlig mellanblödning. Blödning inom 9 dagar efter mens kan ske utan att ha haft sex så säga till ts att de är tidigt missfall är så felaktigt för de kanske inte ens har fäst nåt ägg. De krävs test för och se om det var missfall eller vanlig mellanblödning.
Svar på tråden Nidblödning, ändå fick jag mens??