Inlägg från: fyran på väg |Visa alla inlägg
  • fyran på väg

    färga håret????

    Är det något här som har färgat håret trots sin graviditet?? Får man göra det??
    Inte för att det är så superviktigt för mig, men jag känner mig lite trist i håret.. Råttfärgen kryper ju fram så här dags på året.. ;)

  • Svar på tråden färga håret????
  • fyran på väg
    Kya skrev 2010-01-01 19:37:52 följande:
    inga problem, färga håret du! jag har frågat frisörer och de har alla sagt att det bara är att färga på. däremot kanske inte färgen alltid blir likadan eftersom hormonerna påverkar mkt...
    Ok :) låter ju bra! Kanske man slipper se ut som hej-kom-och-hjälp-mig så länge till då! När jag gick med barn nr 2, så vägrade min frisör att färga mitt hår, men det är ju 6 år sen! Dom kommer väl på nya saker hela tiden.. Vill inte vara overnervös heller, men just med detta så är det ju kemikalier det är snack om, och då är man ju lite mera försiktig! Men parfym och smink kommer jag nog att fortsätta med :)
  • fyran på väg
    Kya skrev 2010-01-01 21:22:57 följande:
    där ser man. jag har som sagt aldrig stött på en frisör som inte färgar en gravid. men är du väldigt orolig så tycker jag du kan fråga en frisör också.jag har levt som vanligt under mina graviditeter, använt samma smink, parfym, deo, osv. och färgat håret. som de allra flesta gör.
    Ok men då är det säkert ingen fara :) det var ju som sagt 6 år sedan...
    jag lever oxå som vanligt. håller mig ju självklart borta från alkohol oc annat som är påvist att är skadligt! Denna gången har jag fått sånt sug efter ost och särskilt då brieost som man inte får äta!! så jag äter då inget.. får nöja mig med vanlig ost :)
  • fyran på väg

    Ja men nu är jag ganska säker på att jag ska färga håret! Vi får väl se hur det blir med alla dessa hormoner.. vill bara ha bort råttfärgen!!{#lang_emotions_laughing}

Svar på tråden färga håret????