• Vienzi

    Sahlgrenska - Del 13

    Jag har hittat hit. Tack för meddelandet.

    Nu förstår jag vad du menade med den äckliga smaken av sprayen. Har ju bara tagit en dos idag hittills och tyckte först inte att det var så farligt, sved/"brände" lite i näsborren bara. Men efter ett par minuter, usch vad det smakar illa! {#lang_emotions_surprised}

  • Vienzi
    Zeitgeist skrev 2010-01-02 20:01:06 följande:
    Vienzi: Jo, smaken är väl inte direkt någon höjdare. Nojig som jag är blir jag ändå på något sätt glad över att den smakar så illa- då vet man iaf att man har fått i sig något.... Ibland är man konstigare än annars ; )
    Haha - jo, du har ju helt klart en poäng där... Men den kunde ju smakat hallon eller vanilj...
  • Vienzi
    Aurora1979 skrev 2010-01-04 11:00:47 följande:
    Har hittat hit med. Är så nervös inför biopsin på torsdag. Sista chansen för min sambo att få barn med sina egna gener liksom.
    Förstår verkligen att du är nervös. Hoppas ni får ett positivt besked.

    Tallevante: Stort grattis! Felisa: Känner igen mig i det du skriver. Jag läser också allt men kommenterar inte alltid. Jag vill inte vara "Vienzi- hon som gör ivf" så mellan behandlingarna vill jag inte engagera mig så mycket, samtidigt vill jag ju vara kvar i gemenskapen så det blir en liten avvägning där...
    Jag hoppas ägget klarar upptiningen.
    Det var roliga youtube-klipp förresten! Aldrig sett Remi förut.  Och de japanska filmerna, ja vad säger man... Humorn där verkar vara...annorlunda mot här... Men den med fåtöljerna var ju sjukt rolig! 
  • Vienzi

    Aurora79: Oj, vet inte vad jag ska säga, förstår att det är många tankar som snurrar. Hoppas du hittar information som reder ut litegrann.

  • Vienzi

    Vad många tråkigheter det varit nu för många här... Hoppas det vänder och att det blir bra i slutändan.

    Ang adoption: Jag och min man har varit positiva till adoption från början. Vi vill ju ha egna barn. Adoption är ett sätt att få egna barn. Eftersom det är ett ganska krångligt, tidsödande och svårt sätt att få barn på ville vi försöka med biologiska först. Efter att ett år hade gått utan resultat gick vi med i en adoptionsorganisation. Om vi gör hemutredning kommer vi att gå med i en till organisation för att öka möjligheten till syskon. Samtidigt som slutmålet är egna barn, biologiska eller adopterade, kan jag inte förneka att jag skulle vilja vara gravid för att veta hur det är, för att ha upplevt det. Och jag är nyfiken på hur ett barn med en blandning av våra gener skulle se ut och vilka egenskaper det barnet skulle ha. Men när vi har gått igenom våra ivfer tror jag att den känslan kommer att vara av underordnad betydelse och att det viktigaste kommer att vara att vi får ett eget barn.

  • Vienzi

    Hej Dolus Välkommen! Säger som jag brukar: Hoppas du inte blir långvarig här.

    Jag har testat zonterapi och upplevde att det hjälpte mot en hel del, dock inte vår barnlöshet... Men för det allmänna välbefinnandet och avslappningen var det positivt.

  • Vienzi
    Dolus skrev 2010-01-12 21:12:56 följande:
    Tycker dock det är svårt att veta hur länge man skall testa en sådan alternativ metod.
    Ja, det kan jag hålla med om... Jag har för mig att jag gick en gång i veckan ungefär i kanske tre-fyra månader eller nåt sånt sen tyckte hon jag gick hos att det kändes som att hon mjölkade mig på pengar och att hon hade "löst upp" de spänningar hon kunde. Men jag skulle absolut kunna tänka mig att börja igen, bara för avslappningens skull. Varenda gång jag kom hem därifrån var jag helt slut och somnade ca en timme efter behandlingen.

    Nu använder jag spikmatta, kan också rekommenderas även om det inte heller gett nåt resultat vad gäller barn...
  • Vienzi

    JaMA08: Jag har bara gjort en ivf tidigare och fick då inget ägg insatt så de andra här har säkert bättre svar...men jag fick en del symptom av sprutorna (gjorde korta metoden) som t ex ömma och större bröst, svullen framförallt om magen. Det tog ett par veckor innan det försvann och jag kände mig normalstor igen. Sen tror jag att progesterontabletterna kan ge en del symptom?

    *Ego: Jag har sprayat sen i början av januari nu och fått tid nästa vecka för sprutgenomgång. När jag ringde dit sa barnmorskan att jag skulle ta första sprutan då också men det verkar som att ni andra fått ta blodprov innan? Det har de inte sagt till mig att jag ska göra. Är det nån annan som varit med om det? Funderar på om jag ska ringa och kolla med dem ifall de glömt bort det... Det är väl nedregleringen som kollas med blodprov eller har jag fattat fel? Jag har fått en blödning som fortfarande håller på, kan jag vara säker på att vara nedreglerad iom blödningen eller kan det ändå vara så att jag inte är det? (Ja, det lättaste hade väl förmodligen varit att ringa själv och kolla men orka sitta i den telefonkön om det inte behövs... )

Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13