• Wiley

    Sahlgrenska - Del 13

    Nu är jag här också!

    Boo76: Tack, du är toppen! Lycka till nu måste det bli vår tur! Hoppas du inte kännt av nåt särskilt ännu av medicinerna{#lang_emotions_laughing}

    Vilka har du inboxat...så kan jag fortsätta inboxa fler...

    JaMA08: Välkommen till denna underbara tråd! Hoppas du blir kortvarig här{#lang_emotions_laughing}. Jag såg att du frågad om BMI gräns och ja, eftersom jag varit extremt smal så vet jag att nedregräns går iaf på 18, men du kanske menar åt andra hållet eller? Isf vet jag inte, borde stå på hemsidan. Lycka till, när är det du ska ha ÄP?
    Jag var också SUPER nervös inför mitt första, men det gick bra. De var jätte gulliga på SU.

    Tallevante: Jag har fått mensen efter 1-2 veckor, det är lite olika. Förra omgången tog det väldigt lång tid innan det kom ut nåt och när det väl gjorde det så var det pyttelite. Jag ringde till SU och då sa de att det var ingen fara, ibland kan det vara så att det inte finns mycket för kroppen att klämma ut.

  • Wiley

    tallevante: Oj, va spännande, Grattis! Hoppas plusset håller i sig nu och växer starkare för var dag!!!

    Boo76: Ok, jag fortsätter och inboxar några till, Katja, Haz, Felisa , Lerdala har jag skickat till.

  • Wiley

    Tiiinkerbell: Jag tycker att ni ska göra FET nu. Om det inte är nån extremt avancerad resa, så går det säkert bra att åka iväg även gravid {#lang_emotions_gravid}.
    Det värsta är väl ändå längtan och den eviga väntan.

    Själv har jag slutat leva mitt liv efter IVF och istället låta ivf:en följa mitt/vårat liv. Annars skulle mman aldrig kunna göra nånting utan bara leva i en ständig väntan.

    Aurora: Håller tummarna HÅRT! Lycka till. Blir han sövd under biopsin?

  • Wiley

    JaMA08: Nej då, du är inte jobbiga, inga frågor är för jobbiga här.
    Har hört samma siffra som Rimfrost, men även att efter tre försök är 70% som lyckats. Det är bara att hålla ut och aldrig ge upp!
    Lycka till, kram!

    Rimfrost: Jag ska på VUL den 14.1. Snart ruvar vi...och plussar så klart!!!

  • Wiley

    SmillaK & Aurora: Oj vad jobbigt det låter. håller tummarna att ni lyckas mot alla odds! Hur stor eller liten är chansen? Kram på er, kom ihåg att ni är starkare än ni tror!

    Rimfrost: Hur har det gått för dig?

    Katja: Grattis till spraystart, snart plussar du mé, stå ut nu det sista bara! Visa att du har lite finsk Sisu!{#lang_emotions_cool}

  • Wiley

    Jag försöker läsa på SU:s hemsida men hittar inget...är det så att man får bara göra 1ET + 3FET? Om man har fler i frysen, hur gör man då, ska man betala och isf hur mycket?

  • Wiley

    Rimfrost: Jag förstår dig. Jag känner att hela situationen är ganska sorglig och försöker bara tänka att vi har många möjligheter framför oss att lyckas på. Jag har också tagit upp detta med adoption lite försiktigt och försökt nämna den långa kötiden, men tyvärr är min sambo inte alls med på det spåret{#lang_emotions_frown}. Jag har sagt att han kanske kunde iaf fundera över det alternativet, men då hummar han bara ngt ohörbart till svar och säger att vi kan väl göra våra försök på SU först och sen får vi väl se vad i känner efter det.

    Jag tror och tänker mig att han är nog mer inne på att lyckas vi inte på SU kanske vi fortsätter försöka på andra ställen och betalar dyra pengar för det...

    Själv...ja, helt ärligt så vet jag inte riktigt var jag har mig själv. Känner mig väldigt velig i den här frågan. Jag älskar min man och gör allt för att det ska fungera för oss hur det än går. Jag tror nog att vi på ett eller annat sätt i slutändan löser detta....hoppas det iaf...{#lang_emotions_undecided}

  • Wiley

    Rimfrost: Grattis till ruvarstadiet. Själv ska jag ha FET på måndag om allt går bra.

    Felisa: Nej vad tråkigt. Hoppas du får en bra helg och orkar samla lite krafter för komma igen på nytt. Kram.

    Någon som var på SU igår vid lunch tid???

  • Wiley

    Drömmar: Jag har gott om pergo hemma och vill sååå gärna hjälpa dig om jag kan, men jag bor i gbg -inte i närheten precis- och vet inte ifall du hade tänkt åka hit i helgen. Själv har jag svårt att komma härifrån just den här helgen eftersom jag har besök. Kan jag vara till hjälp på nåt sätt så säg bara till. Posten går ju inte heller på helgerna...

    JaMa08: Du är super duktig ju med vikten!!!{#lang_emotions_smile} Jag har gått upp i vikt lite och kännt mig allmänt svullen under behandlingen. Värst har humör svängningarna varit. Svullnaden och vikten brukar rätta till sig till det normala igen när jag slutat med hormonerna.

    Boo76: Var det vaggisarna som kunde ge marddrömmar...? Nåt var det iaf man fick massa konstiga drömmar av. Började med vaggisar idag...ååh så kladdigt *suck*

  • Wiley

    Katja: Du kan spraya i vilken näsborre du vill, spelar ingen roll. Tror t .o.m att det kan vara bra att variera.

Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13