• Wiley

    Sahlgrenska - Del 13

    Boo76: Sorry för att jag påminde dig om denna hemska biverkning med drömmar...{#lang_emotions_cool} Har haft en hemsk natt, med massor med galna drömmar med allt ifrån småkryp i håret till att bli halvt ihjälslagen.

    Boo76 hoppas att du mår bättre snart och att det INTE är nåt allvarligt, usch lider med dig, varför måste det alltid hopa sig så att allt händer samtidigt!??!? Kram på dig vännen.

    JaMA08: Vi är helt öppna med vårat IF och alla omkring oss vet om det, nära, kära, vänner och och arbetskolleger inkl. chefen. Vi mår bäst så. Man får försöka hitta det som passar bäst för en själv, det är inte enkelt men förhoppningsvis kommer man fram till det så småningom. Det tog ett bra tag för oss och inse hur vi skulle förhålla oss till det här. Lycka till!

    Själv är jag super nojjig inför imorgon....*hjälp!* tänk om de ringer före lunch...och ger ett negativt besked....{#lang_emotions_cry}usch, nej så får jag inte tänka, nu ska jag minsann bli ruvare och plussare, men kan ändå inte bli kvitt alla hjärnspöken, hu...!!!

  • Wiley

    Någon som vet: Kan man ha det "trevligt i sänghalmen" medans man ruvar? Går det eller är det celibat som gäller ett par veckor framåt?

  • Wiley

    Rimfrost: Låter toppen bra! Satsa på jobbet nu! Så fixar det andra av sig självt hoppas vi!

    Ellia: Skickar en styrkekram till dig, biverkningarna av sprayen kan verkligen vara Hemska{#lang_emotions_yell}, stå ut och kom ihåg varför du och alla vi andra utsätter oss för det här!!! Hoppas du slipper de där extra dagarna.

  • Wiley

    Heja06: ÅÅh så tråkigt, ledsen för er skull. Hoopas ni orkar snart gå vidare på nåt sätt. Ta hand om varandra nu. Stor kram.

    Dizzi82: Välkommen hit! Vi svarar och peppar varann allt vad vi kan. Alla fågor är välkomna, finns inga dumma frågor här så "shoot", vad är det exkat du vill veta? Jag kände mig också rejält omtumlad vid första beskedet, men människan är ju lite konstig, man vänjer sig eller lär sig gilla läget i de flesta fall så småningom...

    När ni väl hör nåt från SU så kommer till en början att kallas till informations träff tillsammans med några andra par, där ni får ganska mycket information om hela IVF processen + ni får se en film. Därefter blir det provtagningar och genomgång av hur er situation och ivf resa kommer att bli.

    Håller tummarna och hoppas att du inte blir långvarig i den här tråden som ingen vill vara i egentligen.

  • Wiley

    Har försökt göra om listan till normal stil, men lyckades inte, konstigt{#lang_emotions_surprised}???

    Dizzi82: Du kanske redan hittat den, men jag tänkte iaf bara tala om att det finns en sida med förklaring till alla konstiga förkortningar som förekommer i den här tråden och som kan verka förvirrande innan man liksom lärt sig "språket":
    http://www.familjeliv.se/Forum/forkortningar.php

    Vi väntade lite mindre än tre månader, vet inte om det berodde på att jag var så envis och ringde och tjatade på de på SU om inte det fanns nån som lämnat återbud, men vi fick iaf tid tre veckor tidigare än vad som var planerat från början.

  • Wiley

    Boo: Herregud va hemskt! Fick tårar i ögonen av beskedet{#lang_emotions_cry}även om jag itne känner dig "på riktigt". Skickar den största av kramar till dig, och hoppas verkligen på det bästa vännen, för er båda två.

  • Wiley

    Heja på er tjejer!

    Vill bara berätta att jag läser nästan varje dag även om jag inte är så aktiv på att skriva just nu, går mest omkring och ruvar i tysthet och väntar på TD. Trodde man skulle få ont i brösten av vaggisarna, brukar man inte det eller är jag helt ute och cyklar...???

    Boo76: Åh vännen tänker så mycket på dig{#lang_emotions_nalle} hoppas du mår efter omständigheterna bra ändå.

    Dizzi82: Oroa dig inte, det kommer jag lovar. Du kommer att fatta allt snabbare än du anar och då önskar du (eller kanske redan nu) att du slapp. Det här är ju inget som nån av oss här vill fatta egentligen. Siffrorna som Katja skrev tidigare är mängden Gonal F som hon sprutar.

    Grådis: Grattis till upprycket. Härligt att höra att du orkat resa dig och se framåt igen. Vi finns här och peppar varann - Alltid, det vet va?

    Katja: Lycka till nu. 2010 måste vara ett toppen år, nu ska vi plussa allihopa och lämna denna tråd för gått {#lang_emotions_laughing}!

    Rimfrost: Håller tummarna för dig! Vi ska ju plussa nu tillsammans!{#lang_emotions_laughing}

  • Wiley

    Rimfrost: Nu hålls alla tummar och tår för DIG vännen!!!
    Ha ha ha jag vet precis vad du menar med den där vidskepöigheten, jag har inte heller varit sån innan, men nu plötsligt är det som att jag inte inte vågar prata om om det här och när nån frågar när jag ska testa säge jag bara "senare" eller  "om nån vecka"...ha ha lustigt va knäpp man kan bli{#lang_emotions_wink}

Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13