• Boo8

    Sahlgrenska - Del 13

    Sahlgrenska - Del 12


    Här samlas vi som gör IVF på Sahlgrenska. Välkomna gamla som nya!

    Skriv om frågor och funderingar som du har, du får garanterat svar på dem i denna tråd. Här hjälper vi alla varandra och både peppar och stöttar varandra i uppgångar och motgångar.

    Skriv gärna in dig på vår lista som vi har i medlemstråden, alla som är aktiva i tråden står med, så vi kan hålla koll på varandra, var vi är i behandlingar osv.

    Tidigare trådar
    Del 12: www.familjeliv.se/Forum-7-134/m47693757.html 
    Del 11: www.familjeliv.se/Forum-7-134/m45263328.html
    Del 10: www.familjeliv.se/Forum-11-261/m42857182.html

    Medlemstråden:
    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m48909129.html 

    Tråden för dem som blivit gravida/vi som ska bli gravida (del 3)!!!
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m49604048.html
    2010 är vårt år!!!
  • Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13
  • Aurora1979

    JaMA08: Jag och min sambo tycker att hon är jättebra. :) Det kostar bara 100kr att gå dit så man går inte bankrutt även om man skulle känna att det inte funkar. Be din läkare om remiss.

  • Wiley

    Katja: Härligt, nu jäklar ska det du se att det händer nåt!!! Snart dax för sista sprutet väl? {#lang_emotions_laughing} Håller tummarna -hårt!

  • Ellia

    Pippifrugan: Ledsen för din skull. Hoppas du får bra info efter deras möte.

    JaMA08: Jag har gjorde akupunktur nu inför den här ivf:en. Var först hos AM-kliniken men fick inget bra intryck av han där- jag upplevde honom som VÄLDIGT omständlig och lite underlig. Men så blev jag rekommenderad att gå till Tommy Porsli på "Medicin med spets" på Storgatan och där gjorde jag ett gäng akupunkturbehandlingar och nu ska förutsättningarna vara de allra bästa för att bli gravid. Om det kommer att ge resultat återstår att se men nu känns det som jag har gjort vad jag har kunnat. Tommy är väldigt kunnig, rutinerad och dessutom trevlig så det har kännts riktigt bra att gå dit.
    Vad gäller Stina kan du ringa henne direkt, numret finns på SUs hemsida, jag var hos henne en gång inför första ivf:en och behövde ingen remiss. 

    Katja: På vul igår fanns ett ägg som var på 18, några på 14, några på 10, tror jag. Tog 37.5 IE igår och ingen Menopur alls idag. Börjar nästan se fram emot ÄP på fredag, lite action äntligen!

  • Humlet
    Ellia skrev 2010-02-09 20:01:27 följande:
    Pippifrugan: Ledsen för din skull. Hoppas du får bra info efter deras möte. JaMA08: Jag har gjorde akupunktur nu inför den här ivf:en. Var först hos AM-kliniken men fick inget bra intryck av han där- jag upplevde honom som VÄLDIGT omständlig och lite underlig. Men så blev jag rekommenderad att gå till Tommy Porsli på "Medicin med spets" på Storgatan och där gjorde jag ett gäng akupunkturbehandlingar och nu ska förutsättningarna vara de allra bästa för att bli gravid. Om det kommer att ge resultat återstår att se men nu känns det som jag har gjort vad jag har kunnat. Tommy är väldigt kunnig, rutinerad och dessutom trevlig så det har kännts riktigt bra att gå dit. Vad gäller Stina kan du ringa henne direkt, numret finns på SUs hemsida, jag var hos henne en gång inför första ivf:en och behövde ingen remiss.  Katja: På vul igår fanns ett ägg som var på 18, några på 14, några på 10, tror jag. Tog 37.5 IE igår och ingen Menopur alls idag. Börjar nästan se fram emot ÄP på fredag, lite action äntligen!
    Jag träffade aldrig honom, bara kvinnan (tror att de är man och hustru) på AM-kliniken. Hon var iallafall väldigt rar.
  • Ellia

    Humlet: Håller med dig- kvinnan på AM verkade jättetrevlig men det är mannen som har hand om ivf/infertilitetskunderna. Inte säkert att alla tycker som jag men jag rekommenderar helt klart Tommy.

  • Humlet
    Ellia skrev 2010-02-09 20:33:36 följande:
    Humlet: Håller med dig- kvinnan på AM verkade jättetrevlig men det är mannen som har hand om ivf/infertilitetskunderna. Inte säkert att alla tycker som jag men jag rekommenderar helt klart Tommy.
    Jag antar att de båda har hand om infertilitetskunder då jag gick hos henne när jag gjorde mitt andra IVF. Det har kanske ändrats och om hon inte arbetar med det mer så är det ju ypperligt att du har någon att rekommendera
  • dazazz

    blev inget fet den här månaden :( 14 ägglossningsstickor senare och jag har bara sett den där fula ringen :( pratade med dem häromdagen och jag skulle få testa pergotime nästa månad. kändes först så tråkigt att behöva ta tabletter för det OCKSÅ, måste man alltid hålla på och stoppa i sig massa skit för att få barn :( har sansat mig lite nu i alla fall och insett att det ju är bra att DET finns all den där skiten, annars hade vi ju aldrig fått barn ju :)

  • dazazz

    tack katja för peppingen! ja, o, vad jag hoppas!


    jag skriver inte så mycket här men läser nästan allt och jag tycker ni är så tappra, ni som jobbat länge, med så många ivf. jag hade ju en obeskrivlig tur och lyckades på första försöket men på vägen dit blev jag överstimulerad och fick vänta några månader och det kändes som om hela livet tog slut. och nu, när jag egentligen har allt jag kan önska mig, så känns ÄNDÅ hela livet som skit bara för att jag inte får ägglossning en månad och måste vänta. jag tycker ni är helt otroliga som orkar kämpa vidare och hålla modet uppe trots bakslag. ni har ALL min aktning! låt i år bli året då det REGNAR bebisar över den här tråden!!!! och alla andra barnlösa också för den delen!
Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13