• Boo8

    Sahlgrenska - Del 13

    Sahlgrenska - Del 12


    Här samlas vi som gör IVF på Sahlgrenska. Välkomna gamla som nya!

    Skriv om frågor och funderingar som du har, du får garanterat svar på dem i denna tråd. Här hjälper vi alla varandra och både peppar och stöttar varandra i uppgångar och motgångar.

    Skriv gärna in dig på vår lista som vi har i medlemstråden, alla som är aktiva i tråden står med, så vi kan hålla koll på varandra, var vi är i behandlingar osv.

    Tidigare trådar
    Del 12: www.familjeliv.se/Forum-7-134/m47693757.html 
    Del 11: www.familjeliv.se/Forum-7-134/m45263328.html
    Del 10: www.familjeliv.se/Forum-11-261/m42857182.html

    Medlemstråden:
    www.familjeliv.se/Forum-7-134/m48909129.html 

    Tråden för dem som blivit gravida/vi som ska bli gravida (del 3)!!!
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m49604048.html
    2010 är vårt år!!!
  • Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13
  • Fru O Mamma Kokkonen

    Jo, det moler o har sig, så det bådar gott här..

    Idag har vi köpt en Pro-Aqua (www.aromatechab.se), visst kostade den en hel del, men så mkt värt.. då jag har katter, dålig rygg och en allergiker i hemmet. Samt att jag ska ha barn.. å jag tänker inte ha skitigt på golvet som det blir/är av alla vanliga dammsugare du köper i vanlig handel..

    Ska sova nu.. Natti natt..

    Kram på er...


  • Fru O Mamma Kokkonen

    Vul gick bra och det var som jag trodde.. äggblåsorna var mellan 15-17 mm, häftigt att man känner sånt.. Sitter nu i centralhallen, tar en cappucino o äter smörgås.. Ska gå på stan en stund innan jag ska hem, ingen stress..

    Äggplock på söndag förresten.. Återförande på lördag, hade velat söndag.. alla hjärtans dag, men whatever..


  • Fru Z

    Vienzi, massor med kramar. Hoppas på bättre lycka nästa gång.

    Mela och Drömmar, riktigt stort Grattis!!! Härligt att läsa om plus

    Katja, nu är du snart i land. Ska du vänta hela 6 dagar innan du får tillbaka ett ägg? Krävs det extra lång odlingstid? Lycka till iaf! Men du får ju ÄP på söndag så tekniskt sett så blir ju barnen till då

  • Ellia

    Lerdala: Gick det bra idag?

    Skönt Katja att det gick bra för dig, hur många hade du därinne?

    Rimfrost: Skönt att helgen gick bra, man vet ju liksom aldrig hur man ska reagera.

    EGO: Det var verkligen fullt hus på SU idag, trodde inte mina ögon när jag kom uppför trappan imorse (har hela GBG fertilitetsproblem!?) Men sedan gick det bra, jag kommer inte ihåg hur stora äggen var men de var 16-20 till antalet. ÄP på fredag och ET (om allt går som det ska) på söndag.

    Hur tänker ni om ni har träffat på en läkare (gyn, alltså) som ni verkligen inte gillar? Om man måste bli behandlad av denne igen, hur resonerar ni då? Har alltid kunnat ändra men om/när det absolut inte går. Hur hanterar man det??

  • Humlet
    Ellia skrev 2010-02-08 17:41:54 följande:
    Lerdala: Gick det bra idag? Skönt Katja att det gick bra för dig, hur många hade du därinne? Rimfrost: Skönt att helgen gick bra, man vet ju liksom aldrig hur man ska reagera. EGO: Det var verkligen fullt hus på SU idag, trodde inte mina ögon när jag kom uppför trappan imorse (har hela GBG fertilitetsproblem!?) Men sedan gick det bra, jag kommer inte ihåg hur stora äggen var men de var 16-20 till antalet. ÄP på fredag och ET (om allt går som det ska) på söndag. Hur tänker ni om ni har träffat på en läkare (gyn, alltså) som ni verkligen inte gillar? Om man måste bli behandlad av denne igen, hur resonerar ni då? Har alltid kunnat ändra men om/när det absolut inte går. Hur hanterar man det??
    Jag gjorde det i lördags under vårt ET. Den läkaren hade jag aldrig träffat innan och kommer ALDRIG träffa igen om jag får bestämma. Synnerligen osympatisk.
    Skulle den personen sitta med min journal i handen när jag går igenom dörren skulle jag inte ha några problem att prata med BM om att jag ville byta. Man kan inte gilla alla....men just denna processen känns det jäkla viktigt att man har förtroende för sin läkare.
  • Ellia

    Humlet- trist att du behövde råka ut för det också!! Jag har tidigare sett till att inte få den här läkaren igen och det har alltid gått att byta för bm är väldigt förstående, men - denna gången går det tydligen inte... Det kanske är en bisak i det stora hela men det känns ändå jobbigt. Behöver hitta något bra sätt att tänka på.
    Kan inte låta bli att undra om det är samma...

  • Lerdala

    Hemma efter FET, gick bra. Behövde bara tina ett, så vi har kvar 5 st eskimåer. Nu e det ngr nervdagar framför oss. Känns som vi har varit borta ett tag i från detta fokus på ET/FET m.m. Men nu e det på det igen.

    Ellia: jag har sagt till SU att jag inte kan med en viss sköterska på avdelningen, så dem har skrivit in i min journal att jag inte vill ha med henne att göra. Dessvärre kan det kanske vara svårt att inte få just den läkaren inför ett ET/FET pga alla inte gör detta.

    E väldigt nyfiken på vilken DR ni inte kan med, inboxa gärna mig o berätta om ni inte vill hänga ut henne/honom. Känns som att jag har träffat dem flesta och tycker väl bättre om några o lite sämre om ngr andra.

  • Wiley

    Lerdala: håller tummarna, nu måste det gå vägen, så är det bara!

    Lycka till alla ni andra också, håller tummarna för många pluss!

Svar på tråden Sahlgrenska - Del 13