• Winny

    baby feb 2010

    Hej! Jag hoppar också in här, vi har BF den 7 feb. Vi längtar SÅ mycket tills vi får träffa få lilla bebis!

  • Winny

    Hej!

    BB-väskan är packad och allt är klart här hemma! Fick hem barnsängen igår som vi alla syskon sovit i
    Jobbade sista dagen idag och det känns jätteskönt! Nu är det förhoppningsvis bara 2 veckor kvar, så jag ska göra mitt bästa för att vila och njuta av den här sista tiden även om det är väldigt tungt nu... Har inte kännt att det skulle vara nåt på gång ännu, har en del sammandragningar men inga onda. Känner på mig att jag kommer gå över tiden :-/
    Längtar så otroligt mycket tills vi får se och hålla honom!

  • Winny

    2 veckor är inte så lång tid, känns både otroligt spännande och läskigt på samma gång! Jo, vi är ganska säkra på att det är en liten kille där inne (man såg tydligt på ultraljudet i vecka 19).

    Jag har också varit sjukskriven 50% sista tiden pga kraftiga sammandragningar samt att jag opererade bort blindtarmen i vecka 31 Nu gör dock sammandragningarna inte ont längre, vet inte varför men det är väldigt skönt!

  • Winny

    Fruarna J! Jag fick skitont i magen i v 31, ringde då till förlossningen och frågade så jag fick åka in och bli kollad.
    Allt såg bra ut med bebisen och ingen förlossning på gång, däremot fortfarande skitont i magen och blodproverna visade på infektion. Efter en dag, en natt och en hel dag till på sjukhuset kom dom på att det nog var blindtarmen. Blev opererad akut på natten med bebisen kvar i magen!

    Jag var jätteorolig men allt gick bra, bebisen verkar inte ha tagit någon som helst skada av narkosen eller alla mediciner jag fick. Men vad ont det gjorde efteråt med ett ca 15 cm långt snitt på magen och en bebis som trycker på och sparkar innifrån... Det är helt klart det värsta jag någonsin varit med om!

  • Winny

    Hej!

    5 dagar kvar till BF, otroligt att det är så nära nu! Har en hel del sammandragningar/värkar som gör ont, men de kommer inte regelbundet. Värst är det på nätterna så lite svårt att sova. Annars mår jag riktigt bra! Försöker hitta på saker på dagarna så tiden ska gå lite fortare

    Imorrn ska vi till barnmorkan igen, förhoppningsvis blir det sista besöket (om vi inte går över tiden). Då hoppas jag att bebisen fixerat sig, vilket den inte gjort sist vi var där.

    Hur mår ni andra?

  • Winny

    I måndags, den 8/2, föddes vår älskade son Vidar! Vattnet gick kl 00.15 och han tittade ut 21.04 på Danderyd. Han var 52 cm lång och vägde 3745 gram. Allt gick bra och vi alla tre mår prima! Idag kom vi hem och det känns skönt men samtidigt lite skrämmande att vi nu ska ta hand om honom helt själva Men han är hur snäll som helst och så klart världens sötaste.
    Lycka till ni som snart ska få era underverk!

  • Winny

    Tack för alla gratulationer! Det är verkligen underbart med den lille här hemma, även fast han just nu inte känner för att sova så mycket på nätterna

  • Winny

    Tack för alla gratulationer! Det är verkligen underbart med den lille här hemma, även fast han just nu inte känner för att sova så mycket på nätterna

Svar på tråden baby feb 2010