Inlägg från: workergirl |Visa alla inlägg
  • workergirl

    baby feb 2010

    Hej BF 100214, första barnet. {#lang_emotions_smile}

  • workergirl
    Fruarna J skrev 2010-02-15 07:44:52 följande:
    Hänger fortfarande kvar hemma och har just nu inte känningar... Lugnet före stormen eller är man lite lurad? Ha en bra dag, Kram
    Känner igen det... Här har det varit lugnet före stormen i en 3-4 dagar tills igår kväll vid 20 tiden. Då fick man verkligen besked på att den lever. Och sammandragningarna var kraftigare än vad de brukar och höll i sig mer eller mindre hela natten. Men nu på morgonen var allt som bortblåst igen.... Så visst känner man sig lite lurad.

    Ha en fortsatt bra dag Kramiz
    BF 2010-02-14
  • workergirl
    Fruarna J skrev 2010-02-16 07:41:42 följande:
    Workergirl>Nu har du passerat din BF... Hur känner du? Kvar eller på väg till BB? Själv sitter jag med molande mensvärk under dagen som de senaste kvällarna tilltagit. Går in i v 40 idag... Ni andra då? Hur har ni det?
    Nej här händer det inte så mycket. Men den får mer än gärna komma nu....  I eftermiddag skall jag på BM besök så vi får väl se vad hon har att säga.
  • workergirl

    Jaha det är väl lika bra att ställa sig in på att man skall bli igångsatt...och behöva vänta ännu längre.... Igångsättningen sker i fall BF+15 dagar efter. Skall till BM nästa vecka och får då reda på mer exakt när om det skall behövas.

    För den lill* verkar trivas allt för bra där inne i värmen. Blev idag skickad på en extra kontroll och ctg var som taget ur en bok men vid ul så ville den inte ens vakna trots flera försök... så jag fick vänta en dryg timme så togs ytterligare ett ul och då lyckades läkaren få den till att vakna så den visade lite rörelser men det var inte mycket. Så läkaren sa att det var en seg rackare men att allt var bara fin-fint.


    BF 2010-02-14
  • workergirl
    Fruarna J skrev 2010-02-17 07:52:53 följande:
    Workergirl... men när har du BF? Inte den 14/2? Inte garanterat att du blir igångsatt då ju. Du har ju lite dagar kvar Vi får inte stirra oss helt blinda på BF... Läste igår... BF är ett datum man ska se som en mitt i +- 14 dagar... Inte skoj när man längtar så... men vi har väl inget val? Snart nog dyker de små upp i våra liv... Allt bra med er idag? Kram
     Nej men jag tänkte att är jag inställd på det "värsta" så om och när den kommer av sig själv så kan det ju bara bli positivt även om man har gått över tiden.
  • workergirl
    workergirl skrev 2010-02-17 08:12:16 följande:
     Nej men jag tänkte att är jag inställd på det "värsta" så om och när den kommer av sig själv så kan det ju bara bli positivt även om man har gått över tiden.
    Det lönade sig nog.... I torsdags såg vår lilla Tyra dagens ljus. {#lang_emotions_smile}
  • workergirl

    Grattis till alla er som har fått era små underverk och hoppas att allt går bra för er som fortfarande väntar!

Svar på tråden baby feb 2010