• Svar på tråden BF Mars2010 i Uppsala del 3
  • jennsans

    himla: de har god tid på att vända sig ännu!!

    vet inte hur hicka känns riktigt.. alexander hann jag aldrig känna nåt som jag förstod var hicka iaf.. o inte kännt något än heller vad jag vet..

  • himla

    ja det vet jag ju ... men han gillar verkligen att sitta på rumpan .. de andra två har legat mycket på huvudet... men ingen av dem har fixerat sig förrän det var startdags... nu är ju min livmoder gigantisk så lill-T har ju världens "pool" att plaska omkring i !... hihihi

    hickningar har jag känt länge ... men nu är det ofta å man känner dem tydligt ... små många puff puff på en rad... annars är det BÖK Å STÖK när han viftar med fötter å händer ..ja å stökar om helt där inne då


    ♥Pontus 040812 v.35+4♥Sanna 061002 v.40+2♥Lill-T Bf 100318♥
  • Pärtan76

    Jag skulle gärna vara med och fika, men kan ju bara eftermiddagar från ca 14.


    Här är det livligt värre hela dagarna. Idag har jag en hel del sammandragningar. Det är inget vidare att gå och hämta tösen på dagis heller. Det gör ont. Har sammandragning hela vägen och jag går supersakta. Tar nästan 20 minuter att gå när det egentligen bara tar max 10.
    Jennsans: Hicka känns när rörelserna är väldigt rytmiska med korta jämna mellanrum.
  • jennsans
    Pärtan76 skrev 2010-01-13 18:00:30 följande:
    Jag skulle gärna vara med och fika, men kan ju bara eftermiddagar från ca 14. Här är det livligt värre hela dagarna. Idag har jag en hel del sammandragningar. Det är inget vidare att gå och hämta tösen på dagis heller. Det gör ont. Har sammandragning hela vägen och jag går supersakta. Tar nästan 20 minuter att gå när det egentligen bara tar max 10. Jennsans: Hicka känns när rörelserna är väldigt rytmiska med korta jämna mellanrum.
    fika från 14 borde la inte va nå problem?? jag har en karl som ganska ofta kan hämta hos dagmamman iaf..
  • himla

    funkar här ons och torsdag ... ja efter kl 14.00 alltså


    ♥Pontus 040812 v.35+4♥Sanna 061002 v.40+2♥Lill-T Bf 100318♥
  • Pärtan76

    Jag blir snart galen på sammandragningarna. Så fort jag går utomhus så drar det ihop sig och håller i sig till jag sätter mig ner eller möjligtvis står helt stilla en stund. Går jag inomhus är det inte samma. Konstigt. Det har varit en pina att hämta dottern på dagis, men som tur är så har vi fått tillbaka bilen från verkstan nu så jag slipper gå.


    Ang. fika så är onsdagar bättre för mig, jag har nämligen stående tid hos bm på torsdagar kl. 15.15.
    Vad sägs onsdag 27/1??
  • himla
    {#lang_emotions_coffee} Fika / Träff 27/1  !

    1. Pärtan
    2. Himla
    ♥Pontus 040812 v.35+4♥Sanna 061002 v.40+2♥Lill-T Bf 100318♥
  • Pärtan76

    Idag har vi köpt en "första"dress åt "lillasyster". De kläder hon kan på sig från sjukhuset. Ville ha något nytt då. Inget märkvärdigt och dottern fick välja.   Ville iaf. ha något med fot och lång ärm. Det finns inte så mycket sådant. Sen har vi ju det mesta.

  • Fialotta2

    Det var ett tag sedan sist så jag tänkte att jag skulle skriva ett par rader i tråden.. Det känns som om tiden går fort, mindre än två månader kvar på jobbet!

    Var på kontroll i fredags (v.29+1) och det gick bra. Blodtrycket var bra (skönt för jag hade en lätt havandeskapsförgiftning med första barnet), magen hade vuxit som den skulle (SF 26) och knatten hade fixerat sig sedan förra kontrollen. Precis som jag misstänkte med andra ord; första barnet fixerade sig också tidigt och då liksom nu försvann mina foglossningskänningar på en dag. Såå skönt, just nu känns det helt ok att vara gravid.  
    Jag har reafyndat lite kläder och vi har börjat rensa ur arbetsrummet hemma. Känns som ett jätteprojekt med allt bråte där så det är lika bra att börja i tid. Annars är det inte mycket att förbereda eftersom vi har det mesta kvar efter första barnet.

Svar på tråden BF Mars2010 i Uppsala del 3