• 060810

    Vi som har prematura sammandragningar

    En tråd för mig verkar det som.. :s
    Har haft jobbiga sd i snart 4 veckor. De kommer så fort jag rör på mig, när jag vilar är det ofta lugnt, men så fort jag rör på mig så börjar det igen..
    Men enligt förlossningen är det ingen fara så länge de är oregelbundna och jag kan va som vanligt när de kommer och inte behöver andas igenom eller så.
    Har haft det så här med de andra barnen med och åkt in och ut på förlossningen och de har fötts fullgångna så jag hoppas på samma "tur" denna gången med.

  • 060810

    Demyra:
    Min tapp har inte påverkats de andra gångerna, bara efter v. 34 började det hända lite. Jag var öppen 1-2 cm från v. 34 med min son men han kom ändå med planerat snitt i v. 38+2 eller 3.
    Kanske därför de inte tror att det händer något med tappen denna gången.
    Jag är kanske extra orolig med nu för min dotter i magen har en missbildning och jag är livrädd för att hon ska komma innan jag hinner ner till "rätt" sjukhus som ligger 10 mil hemifrån. Jag ringer förlossningen lite då o då känns det som. De tycker nog jag är nojjig men jag behöver ringa för att få höra att allt nog är bra och att det inte är någon fara..

    Mina sd trycker förresten med neråt för det mesta, men inte alla.
    Märkte igår när jag var ute och gick med dottern till hennes första barnkals att jag nog ska börja ta det lugnt för fy satan vilka sd jag fick av att gå backen upp o sen hem och sen backen upp igen 2 timmar senare.. blä!!

  • 060810

    3bus:
    Ja jag blev förvånad när jag såg dig här i tråden, trodde inte du hade såna här problem..

    Har haft en väldigt konstig känsla i kroppen ikväll.. Sd, illamående och allmänt orkeslös i kroppen.. Antingen börjar jag bli sjuk eller nåt.. Synd bara att min 2 årige son inte vill sova... 3 åriga dottern sover sen 1 timme tillbaka men sonen vägrar sova...
    Hoppas han somnar snart så jag kan vila ordentligt..

  • 060810
    2små2stora skrev 2010-06-07 18:55:45 följande:
    Jo du, är helt sjukskriven denna vecka och sedan får vi se hur det blir när jag träffar doktorn nästa vecka.
    Jag är mest trött då jag inte får sova för att jag dels vaknar av SD och att det hugger i bäckenet när jag vänder mig och J som antagligen börjar blir sjuk igen, för hon hostar och rosslar massor.
    ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07 Lillknorr BF 6/10~~
    Usch då!!
    Jag lider med dig!! Jag vaknar med om nätterna pga foglossning, kramper i benen (mest på sidan av smalbenet av någon anledning), kissnödig och så sd som kommer och går även när jag sover..
  • 060810

    Någon här som har tips på vad jag kan göra..
    Jag har skitont i min mage hela tiden (trots panodil) och jag känner av sd med jämna mellanrum men inte tätt. Har börjat må lite små illa med och känner mig helt konstig..
    Tror ni jag behöver ringa in? Vill inte ringa in i onödan liksom. Vet att inget egentligen är i onödan men jag tror inte det är på g. Försöker vila, men inte lätt med 2 barn hemma...
    Blir knäpp på det här magontet och mina sd.. :(

  • 060810

    Demyra:
    Ja jag får fundera på det.. Är så rädd för att ringa in liksom.. Eller ja rädd och rädd, men jag gillar det inte.. Får prata med min mamma om att kanske åka in och kolla så de inte kan neka mig att komma in som de kan göra om jag ringer in.
    För ringer jag in så säger de allt som oftast att jag ska avvakta... Känns som att om det inte blir bättre så vill jag komma in och då är det lättare att stå i dörren liksom för då är det inte så lätt att neka mig att få komma in.

  • 060810

    Fröken sol:
    GRATTIS!!! :)

    För mig går det rätt ok.. Ont i magen fortfarande, men inte så intensivt som tidigare + att mina sd har glesats ut och känns inte lika mkt längre..
    Jag är rätt lugn nu, men fortsätter det ikväll så blir det en koll imorn bitti när barnen är på dagis.. Barnvakten är sjuk och jag åker bara in ikväll om det verkligen sätter igång pang bom eller jag får sjukt ont. Barnen får ju inte följa med till förlossningen... :s

  • 060810

    PennyJenny:
    Håller tummarna för dig imorn!! De i Lund är bra! Om du vill får du gärna berätta vilken läkare du träffade där. Jag går hos läkare i Lund pga min dotters missbildning.

  • 060810

    För mig har det lugnat ner sig rätt så rejält från igår, då mådde jag inget vidare.
    Men även jag är lös i magen och konstig.. Gjort nr. 2  2 gånger redan idag och det kommer nog mer tror jag.. Kan det va mina sd igår som gör att magen är retad nu och magsmärtorna jag hade? Eller så är det något annat knas med magen som gör att jag får sd och är lös..

    Hoppas slippa åka in.. Just nu är det lugnt så jag hoppas det fortsätter så. Men min kropp har sagt ifrån och idag sov jag 3½ timme.. Vaknade kl 13 av att mamma ringde... Hade hon inte ringt vet jag inte hur länge jag hade sovit... :p
    Men jag är fortfarande sjukt trött..  Blev inte piggare av att sova.. :(

  • 060810

    PennyJenny:
    Nämen vi tillhör ju samma sjukhus!! :p
    Jag gillar inte heller csk, bara 1 barnmorska i så fall och det är Margit Ek, resten gillar jag inte något vidare så jag drar mig med för att åka dit, men sen har jag 10 mil till Lund enkel väg och ensam med 2 små som jag i så fall måste hitta barnvakt till. Lättare då att åka till csk även om jag inte gillar dem.
    Jag kommer få föda i Lund pga min dotters missbildning och det känns jätteskönt att få slippa csk och deras läkare (främst då barnläkare).
    Jag håller tummarna för att din bebis stannar så länge som det behövs för att h*n ska klara sig.
    Kramar!!

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar