• 060810

    Vi som har prematura sammandragningar

    PennyJenny:
    Japp jag var på csk! Men fick en bra bm och bra läkare! Den läkare jag har massa förtroende för så det var skönt (Louise Moberg, om du träffat henne). Fast överläkaren kom med in men henne gillar jag INTE.. Ann-Christine Agnroth... Hon slängde ut min kompis som var med som stöd för att hennes son på 6 mån var med.. Skitsur var hon för att hon var med... :s
    Sen sa hon fel namn till mig med.. Jippie...!

  • 060810

    PennyJenny:
    Jag har lyckats med att få puckon till bm innan, men idag kom det helt rätt bm till mig och så läkaren med då förståss. Så nervös var jag och hon lyckades lugna mig och det gick smidigt. Jag klarar normalt sett inte av vaginala undersökningar så att jag åkte in och lät dem göra en sån var ett mirakel. Men hade det inte varit Louise så hade det nog inte funkat heller.. Hon gör allt i min takt och stressar inte och avbryter när det inte går, nu gick det vägen helt och hållet, men det är för att jag litar på henne.

  • 060810

    Ska jag bli sängbunden eller vad fasen är det frågan om?
    Jag kan inte ens gå några hundra meter till pizzerian utan att jag får ont i magen och sd.. :( BLÄ!!!!!!!!!!!!
    Tur jag har en god sallad att äta nu, men det suger att inte ens kunna ta sig dit utan att få sd....  Tur de hittills inte påverkat tappen i a f.

  • 060810

    PennyJenny:
    Usch, jag lider med dig! Mina sd har bara varat några veckor (5 tror jag det är nu) och först nu sista veckan blivit jobbiga.. Men så här vill jag ju inte ha det i 8 veckor till eller vad jag nu har kvar innan jag kommer snittas... Jag klarar inte av att va still.. Det kliar i röven och benen och allt... Lär bli en mästare på att spela "kungen" i a f för det är det jag sysselsätter mig med..

  • 060810

    Skönt att det är fler som hatar att va stilla...
    Är ensam hemma hela helgen med så inte mkt att göra heller.. Bara ligga på soffan o jäsa o försöka ta det lugnt... men fan det skriker i kroppen på mig att jag vill upp och röra mig!!
    Jaja får se hur det blir med den saken...

  • 060810

    3bus:
    Okej, ja jag jobbar ju inte, men har för vana att röra på mig ändå och nu känner jag mig så sjukt bunden till att va stilla... Men det verkar ju inte va någon fara för att bebis ska komma i o m att tappen är opåverkad, men jag blir ändå rädd för tänk om nästa sd börjar påverka tappen liksom...
    Läkaren sa bara att jag skulle ta det lugnt... Men vad menas med det egentligen? Jag kan inte ligga på  soffan i 2 månader till....
    Eller menar hon att jag ska leva som vanligt men i ett lugnare tempo och vila om jag behöver?
    Att man inte frågar sånt när man är där... :s

  • 060810

    Ta det lugnt och vila och återkomma om besvären kommer tillbaka... så sa hon..

    Åh då kanske jag kan röra lite på mig imorn då o inte bara va hemma o dega på soffan...

    Men att återkomma om besvären återkommer är lite roligt för då skulle de se mig varje dag.. :p  Jag kommer åka in om jag får mer ont eller känner mig orolig eller tätare sd.

  • 060810

    Tycker ni att ni får mer sd när ni är sjuka?
    Jag har åkt på en förkylning nu och är rätt däckad här.. Tycker jag fått fler sd sen förkylningen kom.. Kan det ha ett samband eller är det bara en slump?

  • 060810
    t0va skrev 2010-06-19 21:12:30 följande:
    jag tror det finns ett samband, känner bara själv nu när jag fått sova bättre 2 dagar att jag inte alls har lika många sd och de är inte lika många som gör ont.

    När man är sjuk så sjunker ju uthålligheten mm. så det är nog så att din kropp inte orkar lika mycket och då får du mer sd.
    Okej, ja det låter ju logiskt. Får ju inte sova om nätterna nu heller.. 3-4 timmar om jag har tur... Känns som jag kommer sova bättre när bebis är ute än jag gör nu..
  • 060810
    PennyJenny skrev 2010-06-20 10:54:56 följande:
    Okej, precis som jag då :o) Ska på ny mätning i Lund på tisd, hoppas det är status quo då...
    Håller vi tummarna stenhårt för!!! :)
    Jag har det bra idag. Bara 2 sd om jag känt av sen jag vaknade kl 6... Men jag vaknade av en sd vilket inte var så kul...
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar