• jmmm

    Campingtråden längtar efter våren !

    Hej alla campare!

    Jaha, nu har vi nytt år och en ny säsong börjar närma sig för oss som inte vintercampar!

    Några här inne har ju lyckan att gå i väntans tider o vi hopaps att ni meddelar oss andra när lyckan är total. Så vi har en chans att bli lite avis  
    Ja givetvis skall ju ni som plötsligt blir med vagn elelr bil oxså berätta, här inen glädjs vi med vaandra o följs åt i väntan (under vintersäsongen) på säsongen 2010

     www.familjeliv.se/Forum-11-240/m48056792.html
    (vår gamla tråd)

    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m45543049.html
    (vår förr förra tråd)

    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m45543049.html...://www.familjeliv.se/Forum-11-240/m43295786.html
    (bildtråd)

    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m45543049.html...://www.familjeliv.se/Forum-11-240/m46019220.html
    (camparnas hemma campingar)

    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m45747788.html
    (vilka är vi tråden)

    ja jag testar så här så länge o hoppas att ni alla hittar hit o att länkarna funkar.
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-14 21:31
    Jag har inte problem med stavningen, bara problem med snabba fingrar på tangentbordet Sorry hoppas ni fattar ändå!
  • Svar på tråden Campingtråden längtar efter våren !
  • Atti

    Hej på er alla campare {#lang_emotions_laughing}.

    Det här verkar vara en helmysig tråd, synd att jag inte hittat hit tidigare. Jag har inte läst så mycket bakåt i tråden, men jag hänger på härifrån om det är okej.

    Vi är en familj på fyra och bor i Eskilstuna, har en adria 562 uk -99 sedan ett år tillbaka men har haft vagn i ca fyra år. Vi äääälskar att campa men det blir för det mesta under sommarsemestern vi åker. Vi gillar också att åka över helger och fiska. Under midsommar ser det ut att bli en liten tripp också.

    Nu undrar jag om någon har något bra tips på camping i skåne då det ser ut att bära av nedåt denna sommar och vi har aldrig varit där nere tidigare. De önkemål vi har är:
    När havet, inte tokdyrt,minimum 3 stjärnig camping, familjevänlig och lugn camping då vi åker med svägerskan och hennes familj som har en handikappad son.

    Alla tips mottages tacksamt {#lang_emotions_wink}


    Stolt mamma till Lucas och Alexander
  • jmmm

    Atti: välkommen in i tråden & ner till skåne
    Jag bor i skåne med man o 2 barn, har en adria-08 jobbar m husvagnar/husbilar.
    Skall fundera på campingar, men så här på rak arm


    Åhus tror den är 4stjärning, stor camping, en liten bit att gå till havet. ca 1,5-2 mil in till kristianstad, trevlig shoppingstad o flera affärer i trottoarplan om ni kommer m rulle ( har jobbat som ass så jag lägger märke till sånt )


    Simrishamn. 3-4stjärnig hur man kommer till havet med rulle har jag inte koll på o inte hur handikapp dusch o sånt ser ut i heller. gång avstånd (ett par km) in till simrishamn "stad" m hamn o fiskebodar, affärer o restauranger. mysig stad


    Kivik: 3 stjärnor tror jag, en liten camping förra året hade de lite smådjur i bur. ligger inte vid havet, emn kivik i sig ligger nära havet.

    ytsad, strandskogens camping, 4 stjärnor: ganska trånga platser o midsommar= dåligt m varmvatten, men mysig camping annars o lät o gå ner till stranden o glasskiosk osv. sen e ystad en super mysig liten stad (större än simrishamn)

    Vad ni än gör så ligg inte länge på malmö camping iallafall, helst inte alls visserlien har de bytt ägare men de lrä itne fixa till servicehusen nu till somamren o de är under all kritik, visserligen trevligare städade än ostädade men ändå...

    Barsebäcks camping låg medlem2 på i fjol när de var nere hos oss o hälsade på, hoppas hon berättar hur de var.
    Medlem 2 o jag med familjer har träffats ett par ggr o kommer göra de igen i sommar (som senast) o mikah kom o sa hej på elmia o utan att veta om att de var vi så pratade vi i duschrummet på kalmar camping tänk va världen kan va liten berätta gärna när ni skall ner till skåneland


     

  • Atti

    jmmm: Tusen tack för tipsen, det blir att titta runt på nätet på dessa, det är alltid bra och roligt att får personliga tips.
    Svägerskans son sitter för det mesta inte i rullstol men det är att föredra att det finns handikappdusch och toalett på campingen då han är 17 år och behöver mycket hjälp.

    Skåne får nog besök av oss under sommarsemestern som inte är beviljad ännu men lutar åt andra halvan av juli.

    Tack än en gång{#lang_emotions_laughing}


    Stolt mamma till Lucas och Alexander
  • mrseriksson

    hej hej

    Hemma efter varit i vagnen på sportlovet...nu får vi nöja oss med helgerna...solen sken fast det blåste .....Ungarna ville inte åka hem utan stanna kvar där...:)
    Värmen höll sig bra och har inte frysit alls...snarare tvärtom....Måste fixa lite flera saker till vagnen jag saknade nu när man har bott där ser man vad man saknar och vad man kan klara sig utan....Måste ta med dammsugaren i helgen...

    Lillebror står också där så han har varit hos oss nästan hela tiden..+ storebror med sin dotter...Några ensama kvällar hann vi med i alla fall....skönt så man hinner känna sig för......

  • medlem2

    Angående barsebäck så var det en finfin camping precis vid havet. Handikappsanpassad var den, då jag såg en kvinna i rullstol.

    Jmmm, sedan finns ju campingen med pool, som vi var på när vi åkte till er, vilken va det nu igen? Kan det vart någon av dom du nämt? Där fick man ju låna kort så man gick in gratis till Skånedjurpark.

    Vi ska också till Skåne under sommarsemestern 29, 30, 31, 32

  • Chris
    Atti: Välkommen till tråden

    Nu äntligen är våran vagn klar. Så nu ska värmen funka så på torsdag så hämtar jag hem den och sen blir det att packa på fredag och på lördag drar vi till Tandådalen för 1veckas skidåkning. Skall bli så skönt att komma iväg nu efter allt strul.
  • jmmm

    Om jag itne tar fel så är där ingen badstrand vid mölle utan väldigt stenigt o där e mig veterligen  inte speciellt handikapp vänligt om man skall at sig ner till vattenet, men campingen i sisg är lummig o fin 8ganska gamla o slitna servicehus nrä vi var där 07

    Meldem 2: den heter Röstånga camping o ligger ju inte vid havet men där är underbar skog runt omkring, o pool o som du skriver man får låna kort så amn får endags inträde till skånesdjurpark som ligegr nån mil bort.

  • jmmm

    Glömde jua tt röstånga liggerr 2 mil från oss en annan mysig camping utan hav är skånes djurpark.

    Chris: då e vi två som skall hämta vagnar på torsdag
    Drar o hämtar min o gör en reg besiktning o väger upp den 100kg 310kg lastvikt skall vi väl klara oss på hahahah skämt å sido de har ju lagt på 15 kg balk s man får nyttja sin position o få väga om

Svar på tråden Campingtråden längtar efter våren !