Inlägg från: Willhellmina |Visa alla inlägg
  • Willhellmina

    Hej Tjejer!

    Dyker bara in lite snabbt och berättar hur ensam-helgerna gått. Svar... rätt så bra. Inför första helgen var jag helt hysterisk och funderade på om jag överhuvudtaget skulle kunna andas. Mina snälla vänner tolkade detta som att jag minst var självmordsbenägen så 6 hela timmar var jag själv den helgen.

    Denna helgen har inte varit riktigt lika uppbookad. Var på Avatar med kompisarna i lördags. Förälskade mig i den milda grad i filmen att jag gick själv och såg den igår. Kände mig lite patetisk men slog mig i slang med killgänget som satt bredvid och plötsligt har jag en date på torsdag. Vet inte om jag ska gå än men snacka om egokick!

    På tal om allt och ingenting.... Jag tycker det skulle vara kul med en fikaträff med alla goa ungar. Vore så himla kul att se hur alla ar vuxit. Ja, naturligtvis att träffa er också!! Finns det möjlighet att få ihop en (tex) Skånefika?


  • Willhellmina
    kaz skrev 2010-02-08 16:35:34 följande:
     Wilma: Skönt att det känns OK med ensamhelgerna. Hur tycker Trolla det är att åka till pappa? it!
    Jodå, hon tycker om att åka tåg och han är ju en riktig partypappa. Det är McDonalds, Slottskogen, Universeum, pizza och partyparty hela helgen.
  • Willhellmina

    Idag fyller min underbara unge 3 hela år. Monterade kök, bord, stolar och gunga tills sent i natt. Ni skulle ha sett hennes min när hon kom upp. Blir varm i hela kroppen när jag tänker på leendet som gick från öra till öra.......

    Kan inte fatta att det är tre år sen... mycket har hänt och fallit på plats. Mycket har fallit av plats och många pusselbitar ska läggas.

    Hoppas att ni alla får en bra lördag!

    Pyttis: Gläd dig över en viljestark unge, det kommer gå bra för henne (nickar pedagogiskt den snart fd läraren som har sett resultaten av viljestarka ungar!!)


  • Willhellmina

    Hej hej
    Tittar in och ser att det händer massor i era liv. Ville bara skicka en kram till er alla. Jag börjar läsa till läkare imorgon, jag dejtar en 10 år yngre skateboardåkare, Troll är underbar med totalt galen och livet är underbart!!


  • Willhellmina
    Billabong skrev 2010-08-30 00:01:03 följande:
    Nämen! HEJ på dig Wilma!
    Det känns som om att det både var länge sedan och inte alls särskilt länge sedan, på ngt knepigt sätt.
    (Läste din blogg en tid men tyvärr var (och ÄR) jag en ytterst sporadisk bloggföljare....)

    Vad roligt att du nu ska börja läsa till ditt efterlängtade drömyrke. Varmt lycka till med studierna!
    Och så trevligt med en ny kärlek i ditt liv, även om det säkerligen varit en jobbig tid innan du landade i den nya relationen.
    Blev glad över ditt positiva livstecken här! Fick massor av energi av det
    Så tack för att du kikade in här och lämnade en statusuppdatering - som VERKLIGEN innehöll massor av rolig information. Hoppas du vill/kan kika in här lite mer frekvent framöver.

    Kram!
    Hjärta
Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*