• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    Gbg; rätt skönt att kolla journalen o se hur lång/kort tid saker verkligen tog.
     jag hade nog gått min väg om jag varit i skick att röra mig med T.  Värkarna fick tokspel efter att vattnet gått o det var nästan skönt att de blev full rulle på personalen för att hjärtljuden blev sämmre för då visste jag iaf att jag inte skulle behöva ha så ont så länge... O när jag väl fick krysta så kunde jag iaf koncentrera mig på det o se till att de fick lägga tillbaks sugklockan igen.
    Sällar mig till sjuklingskaran. Hela familjen snoriga minsan. H o te verkar må rätt bra men jag har ont i huvudet o lite feber idag. H skulle på två kalas den här helgen men vi ställer in det för att inte dela med oss av baciller o för att ingen av oss orkar köra runt...

  • M73

    Vi4; spännande med hus. Kolla bara ordentligt hur det är med fukt, mögel o radon (o för guds skull tomtgränser osv) trista saker men ännu tristare om det börjar strula när man köpt det.
    Snoriga barn, trött o så skall jag vara gräsänka ett par dagar, underbart utgångsläge... Nåja, det skall väl gå.

  • M73

    Röstar helt klart på Lisa! Mompowerparti kanske? Så kan jag få bli kulturminister

  • M73

    Vi4 bestämm er bara för vad er maxgräns är o gå inte över det oavsett... sedan brukar det finnas en viss prutmån efter budgivningen o innan kontraktskrivningen om man hittar fel vid besiktningen tex.

  • M73

    Mandra; tackar. Jag har gjort en massa fel vid husköp själv så jag vet vad jag INTE skall göra vid nästa ställe... {#lang_emotions_embarassed}fast sälja hus var riktigt jobbigt tyckte jag

    Har lånat en hel hög med böcker åt H idag, det är lite kul att hon börjar bli stor nog för enkla faktaböcker. Nu läser vi en massa om flygplan o flygplatser. Tanken är att vi skall åka ut till flygplatsen o möta sambon när han kommer hem så då kan vi läsa på lite. H var förresten tokarg för att hon inte fick följa med pappa o flyga.

  • M73

    Milla: hoppas det funkar bra med incheckning osv för maken så du slipper vara gräsänka längre än nödvändigt.
    Agronom; så surt!  Får hoppas att det är ödets sätt att hålla dig ledig att hoppa på ¨nått bättre...

    Vad kollar de på fyraårskontrollen egentligen?

    T är hostig o gnällig. Nu sover hon iaf gott i knät men jag hoppas verkligen att hon inte tänker bli sjuk utan kryar på sig. Hon är iaf rejält glad mellan varven. Hon har börjat skratta högt nu o då smälter man ju. 

  • M73

    Lia; det kan vara så att de inte godkänner vilken text som helst, bäst att kolla med kyrkogårdsförvaltningen. Ofta vill de ha lite enhetligt stuk på gravstenarna med. dvs ingen stor, upprättstående mitt ibland små, liggande hällar.  På de två jag ordnat har det i princip bara varit namn o datum.

    Har varit o hämtat sambon på flygplatsen idag. Köpte snordyr flygplatsfika åt mig o H så vi skulle kunna sitta i cafeterian som man faktiskt kan se lite plan ifrån. H tyckte det vara spännande i några minuter iaf *s* Skönt att inte vara gräsänka iaf. T är fortfarande rejält snorig men ingen feber men jag har ont i hals o huvud. Var det så här hon mådde så förstår jag att hon skrek i högan sky.

  • M73

    Assar; stackars G! Hoppas han kryar på sig fort!

    Man kanske får stryka vissa saker på önskelistan för att bo tex i stan eller så men det är viktigt att tänka över vilka punkter man inte kan tänka sig att släppa. Vi missade en av dem o det gör att ingen av oss känner att vi vill bo här hela barnens uppväxt o det är ju lite trist...

    T o jag är soriga o H tycker att vi är tråååååååååååkiga. Sambon kommer att få fullt upp när han kommer hem. Mailade o bad honom köpa hämtmat på hemvägen.

  • M73

    Milla: det var helt rätt dag för hämtmat, skönt att slippa fixa o det blir så sällan att man tar hem mat när man bor en bit från allt så det blir lite extra lyx.
    Vi4: vi ville ha ett mer enskillt läge... som vi bor nu kunde vi väl egentligen hellre bott inne i stan o haft nära till allt. Nu är jag hela tiden nervös för att jag skall behöva jaga djur i grannarnas trädgårdar... (hitills har de haft vett o rymt till grannen som iaf gillar djur *s*) Men vi har iaf lärt oss att man måste lita på magkänslan när man köper hus (fast vi var så desperata när vi köpte så vi slarvade nog lite pga det)
    Hela familjen snorar idag men T håller igång rätt bra så jag försöker att inte noja över att hon snorar o hostar. Nu ligger hon o vädrar rumpan o har sprattlat iväg från handukarna jag lagt henne på så alla ev utsläpp lär hamna på filten. H bygger lego med sin pappa o jag dricker kaffe framför datorn. har förutsatt mig att inte göra många knop idag i ett försök att vila mig frisk

  • M73

    Grattis till husköp vi4! Det är jättestressande med alla beslut kring budgivning och flyttplaner så jag förstår om kroppen protesterar men försök nu ta hand om dig själv o ladda om!" Skönt med bra dagisplats med.
    Mandra; virus är jag grundligt trött på. Du får väl köra huskurer som vitlök och honungsvatten
    Här mår jag bättre efter "bara" en vecka och då har sambon däckat istället. H är tröttare än vanligt men annars verkar hon OK. T har fått bricanyl för sin slemhosta o verkade betydligt bättre imorse men nu tycker jag att hon låter mycket igen. Är det inte markant bättre imorgon tänker jag be om en tid så läkaren får lyssna hur hon låter.

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*