• Mackenzie Grace

    USA tråden!

    USA tråden, going strong!


     
    Vi som hänger här är lika olika som landet vi bor i, eller bott i, och det funkar utmärkt. Nya trådmedlemmar är jättevälkomna, även om ni inte bor i USA. läs gärna om oss i presentationstrådarna som finns så att ni får er en uppfattning om vilka det är som hänger här.

    Föregående trådar:

    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m48150328.html

    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m45913419.html

    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m41370736.html

    PRESENTATIONS TRÅDAR

    Nr. 1
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m28583842.html

    Nr. 2
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m31651078.html

    Nr. 3
    www.familjeliv.se/Forum-5-175/m38416715.html

    Nr. 4
    www.familjeliv.se/Forum-5-154/m41372386.html

    Nr. 5
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m45736163.html
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-09 17:11
    Tråd för alla som är intresserade att flytta till USA;

    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m34504074.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-03 05:38
    För oss som vill bli amerikansk medborgare;

    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m53324942.html
  • Svar på tråden USA tråden!
  • julmusten

    Men aaahhhh, Ella ar skitgrinig idag for att hon vaknat sa tidigt. Och vi har tittat pa TV alldeles for mycket redan, sa den ar avstangd och det ar tydligen det hemskaste pa hela jorden. Hon slutar inte tjata.

    Vi har aven haft en halvtimmeslang gratattack om att hon inte fick o'boy till lunchen, och innan det var det minst en kvart med gnall for att hon inte kunde se pannkakorna jag stekte, (eller jo, hon kunde se dem, men hon stod inte pa ratt plats), ja, ni fattar.

    Det ar nastan skont att jag skall jobba ikvall sa att jag kommer bort fran gnallet. Jag har i alla fall installerat nya persienner i hennes rum, och sa har jag rensat lite sa att barnens for sma sommarklader kan bli donerade till barn i Haiti, sa lite nyttiga grejer har jag fatt gjort. Nu sa undrar jag bara hur jag skall kunna duscha utan att Ella tittar pa TV, eller vacker Finn om hon inte tittar pa TV och ar sjalv i vardagsrummet. Hon kan inte dusha med mig, nar hon ar pa det har humoret sa skulle jag inte fa vara kvar lange i badkaret innan hon far ett utbrott.

  • Rhino

    ♪♫ Regnet det öser ner... ♪♫

    Jag tror alla här inne vet hur en sådan dag set ut Julis. Jag gissar på att det känns som om dagen har 72h...

    Idag gjorde jag omelett till lunch (plus prinskorv från IKEA och grönsaker). Jag har faktiskt aldrig gjort omelett till barnen förut, men de älskar ägg, så it was over due. De tittade lite skeptiskt på maten, men smakade och Lukes reaktion blev:
    Bravo mamma! med nästan lite förvåning i tonen.

    haha...


    Well, you know, my ancestry isn't all hamster. I'm one-sixteenth wolf with, you know, a little wolverine in there somewhere...
  • TingTing

    tack for svaren. vad jobbigt att behova ha tva pass med sig!

  • LAMadde

    Här har vi tornado warning.. I californien.. serisouly???? Va fan gör man om de kommer en tornado? Vi har ju inga källare här, lägger sig badkaret?! Fy vilket ställe vi bor på. Wildfires, jordbävningar och tornados.. herre gud.


  • evaoregon
    LAMadde skrev 2010-01-19 22:48:48 följande:
    Här har vi tornado warning.. I californien.. serisouly???? Va fan gör man om de kommer en tornado? Vi har ju inga källare här, lägger sig badkaret?! Fy vilket ställe vi bor på. Wildfires, jordbävningar och tornados.. herre gud.
    När jag bodde i Michigan hade de ofta tornadovarningar.  Om man inte har en källare ska man välja ett rum utan fönster (om man har det). 
  • Rhino

    Madde:
    Ni måste ha det bra mycket värre än oss (fast jag har inte haft nyheterna på än idag, så jag vet inte vad de varnar för). Vi blåser det och regnar hårt, men inte mer än att tänker ut och köra bil om en stund.
    Jag vet inte heller vad man ska göra vid en tornado. Jag tänker på filmen Twister och funderar på om vi har något rör, som går djupt ner, som jag kan binda fast mig och barnen vid.

    Vad jag tycker är jobbigast är att vi inte kan gå ut (för vi har inga regnkläder, eller gummikläder som juliatin skulle uttryckt det ). Jag börjar känna av en julisdag här. Eller, en variant. De tjatar inte om TV, men de gör allt som är på gränsen till tillåtet/genomtänkt... och det resulterar givetvis oftast med att något går sönder eller att någon gör sig illa.
    Tur att det är dags att åka till gymnastiken snart!!


    Well, you know, my ancestry isn't all hamster. I'm one-sixteenth wolf with, you know, a little wolverine in there somewhere...
  • rasajj

    Grattis till Hewa och lillflickan hos Madde.

    Jag har just kommit hem fran en jobbig dag pa jobbet, men det ar kul att forsoka lasa ikapp har

    Tycker sa synd om er som har olika magsjukor. Som fd forskollarare sa har jag haft min beskarda del av sadan sjuka, och eftersom jag fortfarande har barn sa lar det inte vara over an.. men jag hoppas slippa pa lange an. Amanda spydde dock i sondags, men det var pga sin migran. Stackarn..

    nu ska jag forsoka hitta pa nagot att laga till middagen..


    'The trouble with our liberal friends is not that they're ignorant; it's just that they know so much that isn't so.'
  • hewa
    evaoregon skrev 2010-01-19 22:54:05 följande:
    När jag bodde i Michigan hade de ofta tornadovarningar.  Om man inte har en källare ska man välja ett rum utan fönster (om man har det). 
    Japp. Och första gångerna det tjöt i larmen gick vi till fönstret för att kolla på hur mycket det faktiskt blåste Jaja, det är lite svårt att fatta hur stor förödelse en tornado kan ställa till med när man är från lilla trygga Sverige.

    Men vi kom fram till att klädkammaren under trappen på nedersta våningen borde vara det säkraste stället i kåken så det planerade vi för, om nu varningarna skulle vara nära oss. Vi slapp sitta där och trycka för de har ju rätt bra koll på var virvlarna bildas och var de touch down.
Svar på tråden USA tråden!