• xanni

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Har hittat hit också. Listan över var vi bor kanske ska med också, men kanske någon kan lägga det på sin användare; typ på en FL-blogg med enbart inbjudna besökare (=vi itråden)? Tänkte att den kan vara bra att ha när det blir dags för att resa runt i Svedala, för kanhända passerar man nån stad där det bor nån trevlig trådkompis man kan hälsa på? Eller för framtida storträff? Jag tror att kanske inte alla var sugna på att flasha med var man bor i en offentlig tråd som denna.

    Sonen växer på sig. Fäster gärna blicken på sin mamma och iakttar. Jag är svintrött trots ganska hyfsad sömn på natten, det måste vara hormonstormarna som tar ut sin rätt. Hemma är det lite tungt. Jag måste be om hjälp med allt känns det som. Inte så att "jag gör sakerna bättre än han, därför släpper jag inte in honom i vardagslivet", utan snarare att vara ett steg före hindrar en myckenhet av tråkigheter och onödig irritation. Idag fick jag t o m i skallen varför jag lagt en blöja på handfatet som borde legat i blöjhinken? Jo, för jag hade bägge barnen i badrummet, sonen var dessutom skithungrig och dottern på uselt humör, så jag GLÖMDE den.
    Nå, det blir väl bättre.

  • xanni
    glimman2012 skrev 2010-01-17 21:21:52 följande:
    xanni det känns kan jag tänka mig när alla hormoner och förändringen i familjen. Du la ju bara blöjan i handfatet, det hade kunnat vara värre typ en blöja i skafferiet eller i hallen.... man får vara vimsig...
    Tack...och så ska jag be om ursäkt för att jag sågar min man, han ÄR ju den bästa jag vet! Han må vara trög när det kommer till att vara steget före, eller att visa uppskattning, men han har ju så många andra bra sidor som jag älskar... Fast det förstod ni nog ändå va..?
  • xanni
    Charlotta66 skrev 2010-01-19 10:49:30 följande:
    Ser fram emot bilder och rapporter av våra trådbebisar
    Det kommer vilket år som helst...{#lang_emotions_surprised} Expert ska få in "min" dator denna vecka (ska köpa ny laptop), innan dess händer inget, för denna dator är supertrög!

    Var på bvc idag, lillebror har gått upp nästan 0,4 kg sen födseln (7/1) och vuxit 2,5 cm. {#lang_emotions_laughing} Allt verkar  vara bra, jag måste bara komma ihåg att ta mig tid att sova lunch...

    Annbom, fy vad jag lider med dig! Som kloka Hopp skrev så sitter inte din kärlek och omsorg i hur mycket mat Pi får från brösten. Mjölkar du och ger med kopp nu? Snitt eller inte, ha inte dåligt samvete eller "måste-vara-duktig"! Du är den bästa för Pi, det vet du va? Kram!
  • xanni

    Hopp - härligt att höra syrrans prognos!

    Glimman - sörjer så med dig. Hoppas nu att er planering kommer tajma alla era förestående händelser. Kram!

    Välkomna alla nya!

    Helt kort, vi mår bra, lilla J äter och växer. Just nu ligger han i sängen och gnölar över att han ska sussa. Försöker, lite grann iaf, skapa läggningsrutner a lá storasyster och kör läggning vid 20-hugget.

    Är ganska trött och sliten. Jag tror det beror på en alldeles för tidig start att tvåbarnslivet och viljan att klara för mycket för snabbt. Sambon började ju jobba redan första veckan och det ahr satt sina spår i mig. Jag får ta mycket ansvar just nu och jag känner mig ganska "blue", men det går väl över. Trivs inte när det är så kallt och mycket snö - vi kommer ju inte ut att gå nånting! Inte släpar jag ut två ongar i -20 grader...

    Nå, jag är så lyckligt lottad att ha en sån fin liten bebis (och dotter förstås!) och det överskuggar det mesta. Jag kastar in lite bebissnus i tråden till alla som vill ha, stora kramar kommer till er också!{#lang_emotions_flower}

  • xanni

    Sitter o ammar, passar på att titta in en sväng. pekfingervalsar, så det blir lite kort.

    Esther, skönt besked... Kram!

    Belly, flytta med barnen till nåt eget - känns bra när jag läser om det. Du är en stark kvinna!

    Eriam, snusar du bebbe..?

    Smytt, härligt med pigg gubbe igen!

    Snart babyboom igen i tråden!

    Håller tummarna för alla BIM-are, gravsymptom är aldrig fel!

    Jaha, dax att byta tuttsida... Kram på er kvinns, mer en annan dag.

  • xanni
    Eriam skrev 2010-02-05 21:59:58 följande:
    I WISH!!! Nej, inte ännu men snaaart hoppas jag!!
    Hoppas jag med!
  • xanni
    Happiness skrev 2010-02-09 11:30:13 följande:
     Är det någon här på tråden som blivit gravid med IVF? (lovar att inte bombadera med frågor )
    Bägge mina barn är IVF-barn. {#lang_emotions_heart} För oss fanns faktorer hos mig som gjorde att vi rekommenderades att göra IVF; jag har PCO, bara en äggledare kvar efter ett utomkveds samt att jag hade fyllt 40. Detta ihop gjorde att vi hade större chans med IVF.
    Jag har läst på rätt mycket inför behandlingarna, så fråga på bara!

    Jag är sjuk, sitter i soffan och snörvlar. Allt är inom räckhåll - datorn, fjärrkontrollen, telefonerna, sonen{#lang_emotions_kiss}, mjölkuppsamlaren, snorpapper, digitalkameran (kanske kan dokumentera första leendet?), apelsin (numera bara skalet kvar), kudde.

    Nu sover J och jag ska göra detsamma, god lunch!
  • xanni

    Har jag missat nåt? Nicholas mamma, varför tog du bort dig från BF-listan? Det har väl inte hänt något? KRAM!!

  • xanni

    Lycka till Nicholas Mamma med allt! Kika gärna in här när tösen kommit och berätta!

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5