• xanni

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Haha, Nymåne, skönt med balans i trådens alla förhållanden! Jag har bägge delar hemma, ena stunden är det jag som ränner runt och gör allt medans maken ( i mina ögon) latar sig och rätt som det är får han fart och jag hinner inte med...
    Men visst är det viktigt att göra allt i världen för den där sista bebisen skall bli till? Håller med du Nymåne.

    Ut i den härliga solen nu med en glad och go son!

  • xanni
    Hemulan skrev 2010-06-14 10:43:22 följande:
    Ni som är "tysta" - hur är läget?
    Hej Hemulan! Allt bara bra här. Liten pojk blev ju hela 5 månader för en vecka sedan - var tog tiden vägen? Dagarna rullar på, jag helammar fortfarande efter att provat med smakisar som gav honom eksem Väntar på remissen till allergitest först innan nya smakisar tar vid. Men han verkar inte lida och han går fortfarande upp i vikt. Vid 5 månaderskollen var han 70 cm och vägde 7,8 kg.Hjärta

    Roligt att se så många nya i tråden! Välkomna! Och likadant är det väl helt naturligt att vi som fått våra bebisar inte är så aktiva i tråden... Och sorgligt nog alla som inte riktigt får till det att ni finns i uppehållsrummet också...kram till er!

    BTW, nån som har en länk till reportaget angåendemissbildningar på IVF-foster? Det var ett franskt (tror jag) idag?
  • xanni
    Hemulan skrev 2010-07-06 09:11:25 följande:
    Godmorgon

    Ska luncha med gravid 43-åring idag. Ska jag be henne kissa lite på mig?
    *garv* Hur gick det Hemulan, blev du duschad?
  • xanni

    ...hmm, finns det någon listpolis i faggorna? Tycker det ser konstigt ut med dubbla kolumner... Inte för att jag själv skriver i listan längre, sitter ju här med mina bägge små troll. Den lille sonen blir ju faktiskt 6 månader i dag, hurra hurra! Det känns som igår när jag skrev i tråden om gravidkrämpor och allt sånt... Hurra för att det fortsätter plussa en massa för er alla! Hoppas på att ni i upphållsrummet också snart får vad ni vill ha, särskilt för er som jag har kamperat ihop här med i tråden så länge...
    tis
    Lille J blir ju halvåret idag (grattis Pi och grattis Luna och Leo i morgon!) och han är en fantastiskt ljuvlig kille. Nöjd och glad för det mesta och jag är fortfarande lika kär i honom som jag blev första gången jag såg honom.Hjärta
    Han dras ju med lite eksem och nästa vecka ska vi göra lapptest för att kolla om vi kan få reda på något mer. Vi gjorde pricktest som bara visade överkänslighet mot råg, inte mot mjölk eller ägg som vi ändå tror han överkänslig mot. Helammar fortfarande, funkar över förväntan bra. Hoppas han bara inte får tänder ännu, för han biter ihop sina små käkar HÅRT ibland och det gör  o n t !

    Det blir inte så ofta vi rapporterar, men jag läser allt och gläds och sörjer med era plus och minus.

    Kramar!

  • xanni

    Måste luska lite... Finns det nån i tråden som heter Maria men kallas Lollo? Och bor i Stockholm med två barn? Den sista född typ i juni eller nåt, flicka tror jag? Bara nyfiken, min syster ska hälsa på nån +40-taggare som är en ny bekantskap genom den nya mannen.
    Om DU mot förmodan skulle finnas här, skriv en blänkare i min inbox om du vill, vore kul att höras!

  • xanni
    Hemulan, du ar inlagd pa BIM/listan igen noterar jag... Skrattande KUL! Ska halla alla tummar jag har for dig i mitten av augusti.

    Valkomna alla nya, kul med sa manga gravida kvinns i listan! Har ar detr som Milk skriver, jag laser allt, men hinner inte skriva sa mycket. Liten J har blivit halvaret gammal, och ar fortfarande den mest underbara lilla bebis som finns.

    Mamsie, nu ar patchtest gjort ocksa, reaktioner pa arta, vete, havre, mjolk, agg, soja. Men bara noll till ett plus pa reaktionenerna, utom arta som blev tva plus pa. Ska borja fundera pa vad han ska fa att ata efter vi farit hem, vi ar pa landet nu och har ar enklast att fortsatta helamma. Stor hjalp med allergitraden och de lankar som finns dar, tack Mamsie for tipset!

    Dax att borja packa fika till eftermiddagens badtur, idag tar vi med brodsmulor till fiskarna under bryggan.

    Ma sa gott alla!{#emotions_dlg.flower}
  • xanni
    Dynah skrev 2010-07-27 09:54:15 följande:
    Vi hade ett tag en lista på var alla i tråden bor någonstans, är det någon som vet vart den tog vägen eller ska vi göra en ny?
    Jag har den hos mig, som ett blogginlägg. Hör av dig om du inte kan se den!
  • xanni
    talamod skrev 2010-07-27 13:06:13 följande:
    Jag la till info på mig. Kanske du kan puffa listan här i tråden?
    Din info är lagd på listan, talamod! Puff puff alla nya! (sen april nån gång i alla fall...) Det finns en lista på var vi i tråden bor i vårt avlånga land i min blogg, utifallatt lusten skulle falla på att hälsa på om man har vägen förbi, eller bara att knyta lite kontakter. Lägg till en bloggkommentar om var du befinner så ska jag lägga upp dig, hoppas att jag rätt kan placera dig eftersom vi går från norr till söder...

    Välkomna!

    www.familjeliv.se/Bloggar-3-48/b122632.html
  • xanni
    Anyah skrev 2010-08-23 11:48:08 följande:
    Eftersom jag ändå måste åka till Linköping för att göra Nupp bestämde jag och sambon att gå till Dr Selbing på Crocus och göra Kubb istället, vilket vi bekostar själva. 1 900 kr kostar det och det ska jag göra på torsdag denna veckan. Enligt läkaren på MVC är Selbing den som har varit med och introducerat Nupp och Kubb i Sverige och han ska även vara en av de skickligaste i Sverige, vilket naturligtvis känns bra.

    kram till er alla!
    {#emotions_dlg.flower}
    Anyah, antar att du tillhör ett angränsande landsting till Östergötland. Jag gjorde KUB och NUPP på sjukhuset i Linköpet, det är standard hos dem nuförtiden. Förra graviditeten (07-08) hade de bara NUPP och jag gjorde kompletterande KUB hos Selbing. Kan du gör KUB/NUPP i detta landsting utan remiss, eller skulle du ha blivit remitterad hit?
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5