Inlägg från: Charlotta66 |Visa alla inlägg
  • Charlotta66

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Trist med jobbet Milk, men jag tror säkert att det har löst sig tills det är dax för dig att börja jobba igen. Barnledigheten är ju en bra tid att fundera över vad man vill göra sen. Du kanske kommer på ngt helt annat som du känner att du vill satsa på ist, vem vet.

  • Charlotta66

    Nu har jag bokat tid till bm för inskrivning. Fick ingen tid förrän om 2v. Hon tyckte inte att jag skulle oroa mig så då gör jag väl inte det heller. Hon tyckte inte att det verkade vara ngt konstigt utifrån det jag känner.

  • Charlotta66

    Tesked - vad läser du?

    Hopp, 2 mån kvar, det e inte mycket, härligt att få barn i april

    Belly, du verkar glad, skönt att höra att det börjat ordna upp sig för dig.

    Kram till Esther

    Och kram till alla andra oxå

  • Charlotta66
    talamod skrev 2010-02-25 13:31:56 följande:
    Fortfarande ingen som kan svara hur man kan citera flera och fortsätta skriva på inägget??
    Du klickar bara på de inlägg du vill citera, de hamnar ju i din svara ruta. Om det är på olika sidor vet jag inte hur det blir, men det borde ju vara på samma sätt. Det fungerar inte alltid för mig att citera.

    Ta det lungt i backen, åka skidor med stor mage e ingen hit, men det går ju. Hoppas det blir en bra resa och fint väder. 
    hopp i livet skrev 2010-02-25 13:45:33 följande:
    Får man inga nyheter, får man leta upp dem!  Jag kan rekommendera att gå in på Eriams pres: www.familjeliv.se/hem/eriam/presentation.php 
  • Charlotta66
    Teskedsmamman skrev 2010-02-25 17:30:06 följande:
    Fick reda på trippeltestsiffrorna idag, just nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro, om vi ska gå vidare med fvp eller inte.... räknat på åldern var siffrorna 1:110 men när de räknade in blodprovet så var siffrorna 1:930, men eftersom jag fick 1:6800 för 3 år sedan så känns det som en drastisk ökning av risken... Jag vet inte, tänkte maila min BM och höra...
    Ja, kolla med din barnmorska. Har inget råd att ge, är inte alls insatt i vad som testas, åldern gör ju säkert att risken blir större. Andra här vet säkert bättre. Är det KUB du har gjort, är det samma som trippeltest? Vilken vecka gör man det?

    Kram
  • Charlotta66
    Teskedsmamman skrev 2010-02-25 10:31:09 följande:
    Högre företagsadministration, inköp, försäljning, löner och redovisning, med inriktning på bokslut.
    Aha, då borde du ju ha goda chanser till jobb när det blir dags!
  • Charlotta66

    Hej på er,

    Vi har åkt skidor några dagar, härligt! Känns i kroppen! Känner mig riktigt preggers igen, ömma tuttar som växer och ändrar utseende. Lätt illamående som går att hantera om jag stoppar ngt i munnen. Blir yr och darrig om det går för länge mellan tuggorna. Känns som om magen växer så det knakar

    Lilla Hjärtat, har inte fått tid för VUL, ska på inskrivning nästa vecka.

    Kram på er alla och sov gott

  • Charlotta66

    Hej på er,

    Jag läser allt ni skriver men orkar inte riktigt hänga med, har drabbats av den stora tröttheten och börjar gäspa redan till lunch Sen är allt mest en dimma. Hoppas att det lägger sig snart. Lite trött är man ju även i vanliga fall, men det här...

    Välkommen uvalisa och välkommen tillbaka Happy och grattis

    Stort grattis till Erim och Glimman, så himla mysigt att äntligen få hålla de små i famnen.

    Kramar till er alla

  • Charlotta66
    uvalisa skrev 2010-03-02 17:34:45 följande:
    Har samma problem här med en tonårsdotter som INTE kommer att bli glad när hon får veta att jag e gravid. Hon har tydligt talat om redan innan att hon absolut inte vill ha nåt syskon, det räcker med lillebror som hon redan har. Hon och hennes bror bor varannan vecka hos mig men när vi för ett tag sen pratade om att jag gärna ville ha ett syskon med min nya man så sa hon direkt; då flyttar jag hem till pappa. Och det vill ju inte jag förståss att hon ska göra...Lillebror som är 12 år blir nog bara glad tror jag, men han tar mycket intryck av storasyster så jag vet inte om han vågar visa sin glädje över att bli storebror. Hur gör jag och vad säger jag när jag ska berätta för dem? Känns jätte jobbigt att vara glad för detta lilla nya liv men samtidigt veta att hon inte blir glad. Det förtar ens glädje lite grann faktiskt.
    En tanke, det kanske finns en rädsla att hamna utanför när mamma skaffar "nya" barn med ny man? Hon kanske bara behöver höra hur mkt du tycker om henne och att du verkligen inte vill att hon ska flytta?

    Barn kan nog hota med att flytta ibland bara för att få bekräftat hur gärna man vill ha dem kvar.
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5