Inlägg från: Charlotta66 |Visa alla inlägg
  • Charlotta66

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Morning girls

    Har kämpat med en kopp kaffe, idag funder jag faktiskt över om det är värt det, det var INTE gott, faktiskt nästan äckligt.

    Vad dricker man i stället, grönt te, rött te, vad dricker ni andra?

    Hemulan om du hade äl 10/2 kanske du måste vänta tills ägget fäst innan du testar, det tar väl iaf en vecka

    Mamsie, mensvärk och ömma tuttar, gravid el inte, det är frågan? Jag kände ju precis samma som jag brukar innan BIM, sista dagarnan innan jag testade var jag oxå iväg på toa och kollade efter bloodet, trodde att det var på väg flera ggr, men där fanns ju inte ett spår av ngt färgat i trosan. Faktiskt konstigt när man tänker på det, att det känns precis som att mensen är på väg trots att man är gravid.

    Håller tummarna för fler {#lang_emotions_plus} i tråden

  • Charlotta66

    Spännande Amoremio, test idag, håller tummarna!

    Leka gravid är inte så dumt, det har jag praktiserat ett par ggr

  • Charlotta66

    Oj Smytt, vilket lass du bär! Att du orkar med allt själv, hinner inte skriva mer men skickar en stor stor kram till dig

  • Charlotta66

    Hej tjejor

    En kaffekopp avklarad, kommer nog inte sluta med kaffe så länge jag får ner det. Har dock begränsat intaget till 2 koppar/dag med mjölk förstås.

    Sover dåligt, vaknar vid 4-5 och är klarvaken, jobbigt! Börjar även känna av den stora tröttheten, blir lite dvala över det hela under eftermiddagen. Försöker dock att hålla igång, går ju på yoga ett par ggr i veckan och tar en timmes promenad varje dag. Luft piggar alltid upp. Tycker att jobbet är jobbigt! Skulle vilja ha lite enklare arbetsuppgifter och vila huvudet lite mer, tungt att vara skärpt hela tiden och hålla i möten och prestera. Vill helst sitta på mitt rum och bara göra lite lagom svåra saker i min egen takt.

    Igår hade jag besök av en kär vän. Berättade om pyret för henne och hon är nästan lika glad över detta som jag Lustigt, vi har fått våra stora barn samtidigt och så kommer en liten till, sent i livet, ett mirakel. Om nu allt går som det ska vill säga.

    Nu ska jag fortsätta förbereda dagens möten, kram till er alla

  • Charlotta66

    Tesked - fy va jobbigt, hoppas att det går över snart! Har du mått lika illa med dina tidigare barn? Vilken vecka är du i? Tycker att det är många som mår illa länge, brukar det inte vara mest i början, eller?

    Jag mår inte direkt illa än, bara lite små "kymigt". Mådde inte särskilt illa med mina förra heller, var nog aldrig så att jag behövde kräkas även om jag var hyperkänslig för vissa lukter.

  • Charlotta66

    Smytt, skulle verkligen vilja ge dig en stor kram.
    Ta en dag i taget, saker och ting kommer att ordna upp sig, även om det känns mörkt just nu. Du kommer komma fram till vad du själv vill och orkar med när du ger det lite tid. Bra att du söker stöd och hjälp för din egen skull. Att skriva ner vad man tycker tänkter och känner är nog inte så dumt.

  • Charlotta66
    Teskedsmamman skrev 2010-02-18 16:50:32 följande:
     Jag sover hela natten, och så lägger jag mig på soffan och kan sova i princip hela dagen...
    Vilket lyx
    Skönt att du har möjlighet att vila!
  • Charlotta66

    Tack Mamsie, kaffelatte går ner {#lang_emotions_coffee}


    Dynah skrev 2010-02-19 07:39:59 följande:
    Ha! och jag som har STOR mage nu  ...vecka 13. Funderar på att börja smörja magen redan nu....
    Oj, stor mage v 13 {#lang_emotions_surprised}

    Jag som hoppas kunna dölja min så länge som möjligt. Tur att det är modernt med långa tröjor och tights. Var nästan samma mode på -90 talet när jag väntade mina tidigare. Axelvaddarna är väl det som skiljer, som tur e!

    Har ni andra oxå haft stor mage v 13?
  • Charlotta66

    Hopp {#lang_emotions_sunny}

    Vilket fantastiskt hus, helt otroligt fint. Och vilka vackra bilder på omgivning och detaljer, verkligen fint. Och du e fin med din mage, såg dig i bagartagen

  • Charlotta66
    Eriam skrev 2010-02-19 18:21:21 följande:
    Jag ÄÄÄÄR här ... jag börjar misströsta nåt så kopiöst, bebisen sparkar som en vilde i magen och skinnet buktar och spänns... jag är rädd för att h*n tror att h*n ska UT GENOM magen och hittar inte öppningen nedtill
    Men oj, jobbig att vänta och vänta! Hur var den förra födseln, gick du över då oxå? Har inga råd mer än långa promenader. Håller tummarna att det sätter igång snart.
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5