Inlägg från: Charlotta66 |Visa alla inlägg
  • Charlotta66

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    hopp i livet skrev 2010-02-14 15:04:00 följande:
    Ja, det sägs så att man ska sluta med rosenroten. Vet inte riktigt varför, men det är väl bäst att lyda...
    Ja, har oxå för mig det, bäst att lyda
  • Charlotta66

    Grattis Dynah, en kille

    Själv tror jag ju att jag ska få en flicka, det har jag trott länge. Får jag barn igen så är det en flicka. Blir spännande att se vad det blir, om det nu stannar kvar och allt går bra.

  • Charlotta66

    Jag känner mig inte som ngn vidare kompis just nu, är fullt upptagen med mig själv och alla tankar. Glädje och oro blandas ihop och jag vet knappt vad jag tycker och känner. I mitt hjärta finns en liten spira av lycka, men denna känsla raseras allt som oftast av rädslan för missfall och att förlora det lilla hjärtat.

    Men, ska försöka glädjas och släppa oron även om det är super super svårt. Det e ju faktiskt ingen idé att oroa sig över saker som man ändå inte kan göra ngt åt.

    Kramar till er alla

  • Charlotta66
    Tjatte skrev 2010-02-15 16:37:17 följande:
    Sent igår kväll började jag känna att min mensvärk inte var mensvärk, utan snarare typ njursten. I morse åkte jag till akuten och när jag drog min historia med Pergo, Progesteron och Trombyl ville de direkt lassa över mig på gyn fast jag var säker på att det inte var gynrelaterat. VUL och gynundersökning var utan anmärkning, så jag åkte tillbaka till kirurgakuten. Sen blev det UL på njurarna - inga stenar! Men vad är det då?? Dr ville lägga in mig men jag vägrade, så nu är jag hemma och lider i min egen säng. Måste tillbaka imorgon bitti för nya prover. Suck. Gravid är jag inte iaf.
    Men oj va jobbigt! Men varför ville du inte stanna, kunde du inte låta dig bli inlagd och utredd? Hoppas iaf att undersökningarna går bra imorgon och att du känner dig bättre snart.

    Kram
  • Charlotta66
    Hemulan skrev 2010-02-16 07:30:34 följande:
    Hej Så här många sena BIM har det aldrig varit i listan samtidigt. Nymåne - hur går det för dig? Själv funderar jag på att räkna min blödning vid äl som mens, då borde jag få mens igen den 24/2. Vi får vl se, har försökt kontakta min läkare. Annars är allt bra, men lite snurrigt just nu. Borde försöka vila mer, börjar känna av att systemen är lite överbelastade. På fredag ska jag i alla fall se Gardells nya, det ska bli toppen.
    Ja, kontakta läkaren och försök reda ut var du är i cykeln. Märkligt med 3 dagars blödning vid äl. Men om det var mens hoppas jag ni legat i nu istället, du kanske nyss haft äl istället?

    Kram på dig, vill inte ligga sist i gravlistan
  • Charlotta66

    Tålamod - 5 semlor om dagen

    Trots illamående har jag just satt i mig en och nu mår jag ännu sämre, men det var det värt! En till och det kommer upp på tangentbordet

    Jag är i det läget att det finns inget som jag tycker skulle vara gott, inte ens mitt älskade kaffe. Har dock upptäckt att kaffe funkar om jag tar hälften mjölk

  • Charlotta66
    Skruttefia skrev 2010-02-16 14:35:56 följande:
    Grattis till det efterlängtade plusset, Charlotta! Så underbart Jag hör ju till de nyaste i tråden, ville gärna hänga på eftersom det är en så härlig tråd. Men visst är det lite svårare också eftersom den är så stor. Det är svårt att läsa ikapp om man missar bara en dag eller två. Det finns många som skriver så härligt o klokt o roligt o fundersamt och det finns ingen chans att hinna med att kommentera allt som jag skulle vilja - men skickar en liten extrakram till Mamsie i försenad alla  hälsning. Själv väntar jag fortfarande på mensen. Kanske har jag min första ägglossning nu -har inte tempat eller testat men det är trådiga flytningar så vem vet Annars ligger fokus för oss på husvisningar o budgivningar (ska vi/ska vi inte och om vi ska hur högt ska vi gå - mm mm) Kram till alla i tråden - jag är glad att få vara med
    Tack {#lang_emotions_flower}

    Klart att du får vara med här
  • Charlotta66

    Är det bara jag som har problem med FL? När jag postar inlägg hamnar jag på en felsida och måste backa tillbaka för att se om det kommit in. Inlägg går heller inte alltid att göra. Kan inte heller läsa föregående sida utan endast den som visas default.

  • Charlotta66
    Tjatte skrev 2010-02-16 16:45:06 följande:
    Jag tar bort mig från listan, för jag känner att jag inte mår bra av bebispressen just nu. Vi lägger det på hyllan ett tag. Jag menar, om det inte tagit sig nu trots Pergo och Progesteron, att jag har fler ägg än förväntat vid min ålder, att min kropp beter sig som en 30-årings, och jag har blivit spontant gravid 5 ggr, så lär jag inte bli gravid i nästa cykel heller.
    Ja ta bort dig från listan om du känner så, det gjorde ju jag oxå. Fast jag hade ju förstås full koll på mig själv ändå. När och om man blir gravid är jue ett riktigt mysterium. Satsa på utbildning låter väldigt klokt och roligt. Hoppas du inte lämnar tråden utan hänger kvar eller åtminstone kikar in ibland.

    Kram
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5