Inlägg från: Alice2004 |Visa alla inlägg
  • Alice2004

    Disneyland Paris - Bra/Dåligt?

    Har varit på disney i paris 2ggr me dottern nu senast i november förra året.......och då bodde vi på ett av disneyhotellen helt underbart med gratisbuss mellan hotell och parkerna hela dagarna det var toppen . året innan när vi var där bodde vi inne i paris men som sagt åker jag tillbaka igen så blir det till att bo på disneyområdet igen.

    Parken är så fin och trevlig min dotter älskade att åka bilarn på bilbanan samt dumboelefanterna även den stora fina pony karussellen var kul...... men som sagt det finns jättemånga åkattraktioner ...så man behöver ha tid på sig pga av köer kan rekomndera att gå in på en vardag istället för helg absolut inte lika mycket folk då.

    Nåt som man inte får missa är den stora paraden som är en gång per dag tror den var vid fyra tiden när vi var där men som sagt det står i programmet .....Ett tips är att ställa sig i god tid på plats innan den börjar annars hamnar man långt bak och ser dåligt .
    Under dagen är det även minishow och uppträdande med musse pluto långben mfl.

    Som sagt pengar går det ju åt de har så ta med stora plånboken parken är full av underbara små affärer som är svåra att låta bli att jandla i man bara vill ha de söta sakerna hahahahhaha.

    Har bara gott att säja om parkerna och åker mer än gärna tillbaka igen.

    Det är även lätt att ta sig in till paris via Rer och tillbaka igen till disney.

    Som sagt kan bara önska er en riktigt trevlig resa fråga gärna om du undrar över nåt .  

Svar på tråden Disneyland Paris - Bra/Dåligt?