Inlägg från: Marfa |Visa alla inlägg
  • Marfa

    Tjena Smuggen

    Gnida in hela ugnen med såpa och sedan sätta på den på svag värme och sedan ska det "bara" vara att torka bort allt. Det var det vi körde sist och det funkade ok.


    Ugnsrengöring: Såpa. Värm ugnen till 100 grader.
    När såpan bubblar, stäng av och låt kallna. Torka rent.

  • Marfa

    I somras var vi sjuka när jag hade semester. Det är tydligen så att vissa arbetsgivare kräver sjukintyg om man ska vara sjukskriven när man har semester, vissa kräver inte. Min dåvarande arbetsgivare krävde inte det.
    Hoppas att ni kryar på er nu.
    Jag var magsjuk förra veckan. Barnen klarade sig meninte mamma. Så det är konstigt det där. Tycker att huvudsaken är att barnen klarar sig för när de sätter igång och spyr okontrolerat så klarar jag knappt av det. Speciellt eftersom jag är själv så mycket. Men vi överlevde veckan som var för vi bodde hos mamma och pappa Tur att manhar dem ibland.

  • Marfa

    Vad kul Smurfan att få planera lite. Låter toppen med en tårthörna för dig.

    Elisabeth vad spännande att det snart är dax för dig. Passa på att njuta nu och ta dte lungt.

  • Marfa

    Hej på er!
    Jag och Jonas firar 15 är tillsammans och ska ha en helg i Stockholm. Vi ska bo på Radisson i Frösunda så vi har tillgång till spa avdelningen. På lördagen ska vi äta brunch på Långbro. Sen vet jag inte riktigt vart vi ska äta på kvällen. Någon som har något förslag? Efter både frukostbuffe och brunch så kan vi nog inte äta värsta brakmiddagen. Hade tänkt Lux, men det kändes lite väl mycket mat.
    Sen tänkte jag höra om ni vet något bra underhållning på fredagkvällen eller lördagen.
    Ska bli härligt att komma iväg bara vi två. Farmor och farfar kommer hit imorgon och stannar till nästa helg då vi ska åka upp (9-11/11). Kan bli skönt efter fullt hus så länge.

    Hoppas att det är bra med er alla.
    Kram

  • Marfa

    Här är ett PMS monster till. Undrar vad det är med mig när jag bara sätter igång och skriker och tål ingenting. Du får berätta hur det går med Femicur. Jag går och sneglar på de där tabletterna vi har på jobbet, men kommer mig aldrig för att köpa och prova.

    Smak lät spännande. Får se om vi tar det eller Lux i alla fall. Slog mig att vi skulle bara kunna ta indiskt också eftersom vi inte har någon bra sån resturang här nere. Hur är de indiska i Solna ni som bor där? Har ni varit på någon? Vi brukade äta på en av dem som är nära stadion när vi bodde där.

  • Marfa

    Bebbilina jag vill jobba med kliniska prövningar men har ju bara min receptarieutbildningen och ingen sskutbildning. Funderar på att läsa en kurs på 5 veckor i Uppsala i höst för att kunna söka min in på ett företag som håller på med det här i Lkpg.
    Elisabeth jag förstår precis vad du menar med en arbetsgivare som kan uppsakatta ens arbete. Vi hade stormöte på jobbet för alla börjar misstrivas. Chefen var helt konfunderad för hon trodde att allt var guld och gröna skogar. Kanske inte när man bara ska ställa upp hela tiden och inte få något för det. Sen är jag vansinnigt trött på att jobba kvällar och varannan helg. Men frågan är bara vad man skulle göra om man bara gick in och sa upp sig.

  • Marfa

    Elisabeth på mig kom det inte heller någon mjölk innan barnen föddes, men ammade båda helt. Däremot har jag en vän som det kom mjölk på typ i mitten av graviditeten. Så det kan nog variera väldigt, precis som allt annat Snygg mage för övrigt, såg bild på FB. Cornelia har varit mitt favoritnamn hela tiden, tycker att det är jättefint. Hoppas att du mår bra nu sista tiden och tar det lugnt.

    Mollan, jätteläcker båt. August såg ut att trivas

  • Marfa

    Vad härligt Pesco med Ellen.

    Brukar inte trrådarna bara vara i 4 månader? Känns som om de flesta är på FB numer.

  • Marfa

    Om jag har möjlighet att komma till Stockholm så hänger jag gärna på. Dock gillar jag inte libanesiskt.

    Pesco förra året körde jag med Lindex Fix overall var var väldigt nöjd, så det har jag tänkt köpa i år igen.

  • Marfa

    Tänkte på dig Smuggel häromdagen. Hoppas att det har varit bar med magen, även om det börjar bli tungt nu Vilken vecka är du i?


     

  • Marfa

    Jag har samma problem med Uffe. Han har varit blöjfri på nätterna några månader men nu börjat att kissa i sängen. Känns inte helt bra att köra med blöja för det borde förvirra dom när man har blöja eller inte. Just nu får han ha det ett tag för vi har blöjor kvar hemma.
    Vi fick tipset när Kristin skulle sluta med blöja på natten att sluta med välling. Vi har inte kört med välling till någon av barnen sedan förra sommaren och tycker inte det känns nödvändigt med det vid den här åldern.

      

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18