Inlägg från: Bebbilina |Visa alla inlägg
  • Bebbilina

    Mollan: fin båt. Men oj vilka priser det var på båtar!!!! Men vad ska ni jobba med om ni inte har lägenhetsrenovering eller båtrenovering (för inte kan man behöva göra något med den bten!?)

  • Bebbilina

    Här har ni en till som vabbat igår. F var lite hängig och supertrött på torsdagskvällen. Så råkade han gnugga sig i ögat och nåt smuts kom tydligen med för han blev jätteledsen! Vi gav alvedon men han sov oroligt hela natten. Igår åkte vi till st:eriks och då har han nån rispa på hornhinnan. Inte lätt att ge ögonsalva till den lille gossen heller...

  • Bebbilina

    Twixie: inom mitt område kan ssk ibland jobba med kliniska prövningar det tror jag kan vara ett roligt och intressant arbete!

  • Bebbilina

    Har någon här springcykel till era barn? Funderar på en till F men tror ni han är för stor och borde få "riktig" på en gång?

  • Bebbilina

    Marfa: ja de är lite fräcka de där kliniska prövninga företagen. Var på en föreläsnng på karolinska och då hade företaget en egen kurs som kostade en hel del. Hade man gått den hade man visat att man var väldigt intreserad och de valde först bland dem som gått den. Min kollega är ganska tuff och räckte upp handen och sa att om det inte skulle kunna gå att internutbilda såna som oss som ju faktiskt utbildta oss eftergymnaialt i 10 år eller mer tyckte hon det bara var att utnyttja folk som letar jobb. Men för övrigt tror jag att det kan vara gansa kul jobb.

  • Bebbilina

    Twixie: det är som en vanlig två-hjulig cykel men utan trampor. Jag har läst lite om cykling på nätet och det verkar som om TSV inte rekommenderar två-hjuling med stödhjul innan 5 år! De säger att stödhjul orsakar måsna olyckor för det går för fort framåt. Dessutom lär de sig inte balanstekniken som de sägs göra med springcykel. Där sitter de på sadeln och först går fram och när de själva hittat balansen lyfter de fötterna och har balansen. Sedan ska de lätt kunna byta till vanlig tvåhjuling utan stödhjul senare. Hittade en på Toys`r us färr 399:- och tänkte försöka kolla om den verkar bra (fast den här på bilden är en annan sort som var mkt dyrare!).


  • Bebbilina

    Elisabeth: Hoppas det kommer igång. Min slemmis gick på morgonen och sedan på kvällen började värkarna. Spännande!!!

    Pesco: F hade liknande perioder, vi fick aldrig reda på vad det berodde på men jag tror att det kan ha haft samband med tandsprickningar. Vi försökte ge majsvälling och andra stoppande produkter men sedan fick jag höra att man inte skulle pilla för mycket med sånt själv, för då kunde man kanske orsaka förstoppning istället. Minns att jag tyckte det var tur att han var så glad i att bada iaf så att man kunde duscha av allt bajs. Det var inte så kul. Men en månad låter som lång tid!? Och att hon ska behöva gråta när hon både bajsar och äter låter inget vidare. Kan man tänka att hon får ont i magen av att äta då? Inotyol salva tyckte jag skyddade öm rumpa bra mot bajset iaf. Så ni har kontaktat 7 olika läkare redan!? Ligg på ännu mer tycker jag! Kram!

  • Bebbilina

    Pesco: men fy va trist! Jag tycker du säger till er husläkare att du kräver få komma och så får han ta er vidare! Man ska alltid gå på mammakänslan!

  • Bebbilina

    Jag har fått en symaskin och tänkte lite smått börja sy lite. Är det någon som vet något bra mönster på en liten lättsydd flickklänning? Tänkte sy några till Frans kusiner.

  • Bebbilina

    Twixie: vi har en blog till utvalda bilder (då farmor o farfar bor långt bort). där kan man ange lösenord om man vill. Eller vill ni ha just en hemsida. Jag gillar faktiskt blogen, då kan man lätt lägga in bilder och så blir det som en dagbok som han kan titta i när han blir äldre.

  • Bebbilina

    Hej alla! Hoppas ni haft en skön semester! Jag trodde jag var smart och tog sen semester i år... jobbade med andra ord hela fina tiden och ledig nu med mulet väder...

    Vi fick erbjudande från swedensportacademy är det någon som vet något om dem? Tyckte det lät roligt att få prova massa olika sporter!

  • Bebbilina

    Va bra att fler tror sports academy verkar bra! Vi ska anmäla oss också och det är också i Ör så vi kanske ses där. Vi ska försöka synka med en av Frans kompisar så kan vi kanske turas om att hämta och lämna, samt att det nog blir roligare för barnen om de redan känner en kompis där!

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm me BF Augusti 2006 - tråd 18