• dellisch

    Aprilbebisar 2010!

    Här kan vi som ska ha små april bebisar samlas å prata om allt möjligt!
    Finns det något speciellt ämne du vill diskutera? {#lang_emotions_smile}

  • Svar på tråden Aprilbebisar 2010!
  • san2009dodo

    I v. 25 (24+3) Var SF: 24, hjärt slag: 140slag/min

    I v. 29 (28+0) SF:27, hjärtslag: 146-148 slag/min

    Nya värden kommer på måndag då jag har besök hos min BM.

    Hur mår ni alla!
    Själv har jag haft graviditetsdiabetes, och det blir svårare med tiden (7ggrs mätning av blodsockervärden om dagen, och vet inte vad jag ska äta, jätte mycket är förbjudet, är hungrig nästan hela tiden {#lang_emotions_laughing}, har gått ner i vikt, osv), och även foglossning, trötthet och sömnproblem. Hoppas att bebisen inte blir påverkad av allt det här.

    Trevlig kväll!

  • lassemia
    san2009dodo skrev 2010-01-27 13:36:46 följande:
    Hej på er! Här är en till aprilmamma , BF är 5:e april men min känsla säger att bebisen ska födas tidigare, runt 27:e mars. Vi får se när det blir. IAF år det inte så mycket kvar, bara +/- 68 dagar, oj vad skönt att krama, lukta och kyssa den lilla bebisen.   I RUL fick vi veta att det är en flicka  som gömmer sig där inne, och jag hoppas att det ska stämma när barnet är ute, för vi har köps massor med tjej kläder och sånt. Lycka till med resten av graviditeten!
    Hehe. Jag har BF den 3:e april men min magkänsla säger mig oxà att jag föder den 27:e mars. Det känns som mitt datum. Jag fick missfall den 27:e maj, tillbaka mensen den 27:e juni, plussade 27:e juli o har födelsedag den 27:e nov. Dà borde det väl passa att föda den 27:e mars? ;)
    Vi fàr se vem av oss som föder dà;)!
  • san2009dodo
    lassemia skrev 2010-01-27 21:23:06 följande:
    Hehe. Jag har BF den 3:e april men min magkänsla säger mig oxà att jag föder den 27:e mars. Det känns som mitt datum. Jag fick missfall den 27:e maj, tillbaka mensen den 27:e juni, plussade 27:e juli o har födelsedag den 27:e nov. Dà borde det väl passa att föda den 27:e mars? ;) Vi fàr se vem av oss som föder dà;)!
    HHHH, Ja vi får se.
    Vilket slump med 27:e händelser {#lang_emotions_tongue_out}, kommer att vara kul om du även får bebisen den 27:e{#lang_emotions_laughing}

    Hur går det med dig, jag är nyfiken för vi är så nära varandra, (senastemens 26:e juni och plussade den 27:e juli) Hoppas att du inte har några komlikationer.
    Jag har tyvärr fått graviditetsdiabetes {#lang_emotions_cry}, och det känns svårt, och foglossninf som blir värre och värre, och även enormt trötthet.

    Ha det så bra!
  • lassemia
    san2009dodo skrev 2010-01-28 01:48:54 följande:
    HHHH, Ja vi får se. Vilket slump med 27:e händelser , kommer att vara kul om du även får bebisen den 27:e Hur går det med dig, jag är nyfiken för vi är så nära varandra, (senastemens 26:e juni och plussade den 27:e juli) Hoppas att du inte har några komlikationer. Jag har tyvärr fått graviditetsdiabetes , och det känns svårt, och foglossninf som blir värre och värre, och även enormt trötthet. Ha det så bra!
    Ja det skulle vara roligt att följas àt:)! Det làter som att du har det väldigt jobbigt. Jag har känningar i fogarna men det är fortfarande inga problem för mig att röra mig. Varje dag känns det dock som att det förvärras. Jag cyklar pà en motionscykel nu ngr dagar i veckan o det kan jag rekommendera att du provar. Fungerar jättebra för mig, känns INGENTING i fogarna dà, varken under eller efter träningen. Har ett sàdant sötsug att det är skönt att känna att jag hàller igàng en del. Trött blir även jag alltmer:/! Lite jobbigt när jag har en tvààring att ta hand om. Börjar även fà en hel del halsbränna. 
    Mina graviditeter har bàda varit relativt enkla de senaste 20 veckorna och hemska de första 20. Sà nu njuter jag betydligt mer än jag gjorde till en början. Dà hade jag ett fruktansvärt illamàende o järnbrist. Nu är det tack och lov bra pà den fronten...
    Hur màste du hantera graviditetsdiabetesen? Vad FÀR du äta? 
    Ha en bra dag! 
  • Love8707

    Hej, är e en till som ska ha barn i april, jag har bf den 30/4 men jag ska försöka bli ingångsatt pga jag har haft komplikationer sen v.8 då illamåendet börja i v. 13 började jag blöda som jag gjorde i 8 veckor å från v.14 har jag haft sammandragningar/värkar var 3:e minut så jag e ganska trött på att ha ont å vara gravid. Plus att jag har foglossning å ischiasnerven i kläm. Jag har varit sjukskriven på heltid sen oktober å kommer vara det tills jag föder. Ursäka att jag klagar men har aldrig hunnit njuta av min graviditet å detta e mitt andra barn så man ska orka med den 3 åring.
    Jag hoppas ni andra har det bättre

  • dellisch
    Love8707 skrev 2010-01-28 09:46:42 följande:
    Hej, är e en till som ska ha barn i april, jag har bf den 30/4 men jag ska försöka bli ingångsatt pga jag har haft komplikationer sen v.8 då illamåendet börja i v. 13 började jag blöda som jag gjorde i 8 veckor å från v.14 har jag haft sammandragningar/värkar var 3:e minut så jag e ganska trött på att ha ont å vara gravid. Plus att jag har foglossning å ischiasnerven i kläm. Jag har varit sjukskriven på heltid sen oktober å kommer vara det tills jag föder. Ursäka att jag klagar men har aldrig hunnit njuta av min graviditet å detta e mitt andra barn så man ska orka med den 3 åring. Jag hoppas ni andra har det bättre
    usch vad jobbigt! får hoppas att du kan få bli igångsatt.. kan inte ens tänka mej hur jobbigt det måste vara!
    Å i detta forum får man "klaga" vilken jag inte tycker att du gör..
    jag vet iaf att jag inte ska klaga så mkt på min graviditet (som jag tycker är ganska jobbig) det finns alltid dom som har det mkt värre..
    hoppas verkligen att det blir bättre eller att du får bli igångsatt!
    KRAM!
  • vindy

    Hej,

    Väntar mitt andra barn med BF den 4:e april. Det kommer att bli 4 år mellan barnen. Har haft en bra graviditet efter v. 16 innan dess kräktes jag dygnet runt från v. 6. Men nu har jag inga krämpor alls förutom en himla massa starka sammandragningar. Sonen fick jag tre veckor för tidigt och det gör att jag tror jag kommer få denna lite tidigare med :)

    Jobbigt för er som har ont och så. Man vill ju kunna njuta lite när man är gravid men det är ju svårt om man inte riktigt mår bra. Själv gick jag på havandeskap redan den 23:e november (v.22) vilket gör att jag har kunnat ta det väldigt lugnt, kanske därför jag klarat mig från olika smärtor.

  • Nintendo

    Här är ännu en som ska ha barn i april, vi kommer från Lund.
    Vi väntar vårt andra barn 30:de april men förväntar oss att den lill* tittar ut någon vecka tidigt. Storasyster som kommer att vara 19 månader när bebisen kommer tittade ut 5 veckor tidigt nämligen, antagligen för att jag är så liten (148 cm) och inte hade kunnat klämma ut en fullvuxen bebis. :P

    Senare idag blir det 3D-ul och då får vi förhoppningsvis veta om det är en flicka eller pojke som bor i magen. Ska bli så spännande!
    Vi gjorde 3D-ul när vi väntade dottern också och det var megahäftigt så vi ser verkligen fram emot det nu också!

    Graviditeten har hittills gått jättebra. Foglossningarna kom redan i vecka 14 men jag har inte fått så ont ändå precis. Halsbrännan och nästäppan är värst just nu men det känns ändå som ett mindre problem för det finns ju tabletter (som faktiskt fungerar denna gången!) och nässpray. :) Inga svullna ben eller prematura sammandragningar har jag heller som förra gången! Jätteskönt!

    Dagarna flyger förbi och jag börjar nästan bli lite stressad över allt vi ska hinna med innan bebisen kommer. Dottern kom ju tidigt och då var inte allt färdigt och så vill vi INTE ha det nu. Jag har bestämt att allt SKA vara klart när jag är i vecka 32 så är vi förberedda! :P

  • tängla
    Maddelutten skrev 2010-01-27 17:35:59 följande:
    Jag har fått 3 bf datum :p VUL: 13/4, RUL: 19/4 så det ska bli intressant att se! :) Vad har ni legat på i SF-mått? :)Jag hade i v. 24+1 22 cm och i v. 28+1 25 cm :)Hjärtljuden har legat på 145 och 135 :)
    Var hos barnmorskan igår och då låg mitt sf-mått på 27cm i v.27+6 och hjärtljudet ligger på 130 och för fyra veckor sedan låg mitt sf-mått på 21cm och hjärtljudet de samma (130)
Svar på tråden Aprilbebisar 2010!