• BuBBlan00

    Planer för att skaffa barn till sommaren

    Vi tänkte köra i gång till sommaren att försöka få barn. Då har jag jobbat ett tag och ekonomin har byggts upp. Är det flera som planerar att börja försöka i maj juni? Skulle vara kul att prata med andra som går i planeringsdagar. 

  • Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren
  • BeccyBoop
    Lissbon/Sajabollan Förstår att det är drygt att vänta. Men er dag kommer snart! Tro mig!

    Och gällande bristningarna så bleknar de efter några år. Mina (jag hade många, långa och fula) har bleknat och syns knappt. Även om det tog några år. 
    Håller tummarna att ni båda är mammor till helgen! Hjärta

    ***

    Här går allt fram åt. Börjat få foglossningar, sammandragningar 1-2 ggr om dagen. Men känner mig annars helt ok, inte illamående alls lika mycket längre. Och än så länge, bara +0,3 kg! Vid denna tiden förra gången hade jag gått upp säkert 10 kg! Så nåt att vara glad över! Plus att jag går in i v 21 idag! Mer än halva tiden avklarad!
     
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • BeccyBoop
    Lissbon/Sajabollan Hur går det?? Nån bebis än?
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Naura

    Ingen bebis o inga tecken på nån idag heller. BF+10 idag. Min BM sa att jag kommer få en drygt 4kg bebis, så man blir lite lätt nervös när det går så mkt över tiden att den ska bli ännu större. Men ska på tisdag på kontroll o göra ctg kurva o träffa doktorn om de ska sätta igång mig om det inte hänt nåt tills dess...

    Men återigen, jag är less, less less....Känner mig som en valross.

  • BeccyBoop
    Lissabon Det behöver inte bli nån 4 kgs bebis...! Savannah är född på +13 och hon vägde 3170 g. Men jag förstår känslan av att: Varför blir det aldrig min tur? Hoppas det kommer igång av sig själv i helgen så du gå på kontroll. Håller tummarna för dig!! 

    Själv så ska man på ul på måndag och sen till spec.mvc på torsdag. Varför jag ska till spec.mvc vet jag inte men att åka till sjukhuset är ju sååååå roligt så det gör mig inget Ahahahaha... får försöka intala mig det i alla fall!

    Trevlig helg! 
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Sajabollan

    Här har det heller inte blivit någon bebis, har fått en tid på torsdag på förlossningen för riskbedömning om han inte kommit ut innan dess för då är jag 41+6 så får dom väl se hur allt ser ut om det ska startas eller ej.
    Men det är så jobbigt att vänta, i veckan har ja ju haft kraftiga värkar i typ 4 timmar o sen har det bara dött ut osv...
    det är skit trist. Var inne i onsdags för jag hade ont i magen inte värkar utan bara ont. O då sa dom att jag ev hade en urinvägsinfektion så jag har fått lämna för odling o får veta på måndag om det är något. Känns skönt att ha kollat upp det!
    Jag lider med dig Lissabon jag tycker detta suger.Sen alla kommentarer man får, men oj har du inte klämt ut han än, då har jag bara lust att svara jo det har jag men jag har lämnat han i bilen... skit less på alla frågor. förstår att de menar väl men efter x antal så är det inte så kul längre...

    Beccyboop lycka till på måndag!

  • BeccyBoop
    Sajabollan Den där eviga frågan om h*n inte kommit än känner jag igen. Och den är lika jobbigt varje gång. Men vi kan ju hoppas att du slipper gå på kontrollen. Jag slapp min då Savannah är född dagen innan. Men det var en plågsam väntetid, alla dom där dagarna. Även om man är väl medveten om att bara 2-3% föds på utsatt datum så finns det datumet ändå metalt i bakhuvudet.

    Kram! 
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Naura

    BF+12 o h*n lyser med sin frånvaro... Vaknade inatt och var säker på att NU börjar det, hade så mkt sammadragningar, och vaknade av värk både i magen o ryggen, men icket...gick över bara jag vände lite på mig o så somnade jag om.

    Sajanbollan Jag ska oxå på bedömning fast på tisdag när jag är 41+6. Hoppas verkligen de kan skynda på det hela lite.

    Mitt SF mått ligger på översta av de 3 kurvorna, och enligt min BM så är det i linje med en drygt 4kg bebis. Så jag är orolig att det blir en bjässe som ska ut till slut....hoppas de kan säga på tisdag vad dom tror o sätta igång mig lite tidigare så jag inte behöver börja föda fram en 5 kg bebis som sen slutar i akut snitt....Men min BM sa att det är ingen fara för mig, att jag är "en lång person" (170cm) och ganska kurvig/bred runt höfterna, men det känns mer som en gissning än ett kvalificerat uttalande.

    BeccyBoop: Gud vad tiden gått fort för dig, känndes som du plussade så mkt senare än mig men nu känns det som att du får säkert ditt barn före mig ändå, du har ju kommit en bra bit på vägen redan! :) Känslan av att det ALDRIG blir min tur är väldigt påtalande nu. Skönt att du inte gått upp så mkt i vikt än, själv är man ju över 25 kg nu...Hoppas allt går bra på måndag, men det gör det säkert. :)

  • Naura

    Gick ju förresten hem från jobbet två veckor före BF för att hinna vila o vänta på bebisen. Nu har jag varit hemma i 4 veckor, och imorgon börjar den 5:e...inte för att jag hade orkat jobba ändå, man är ju rejält trött o tung vid det här laget, men nu har man varit så mkt ensam o haft tråkigt i så många veckor så det vore kul med lite sällskap av sin lilla kompis i magen....Maken längtar sig oxå tokig efter den lille nu, tycker att nu har den varit i min mage nog länge, nu kan den väl komma ut så han oxå får ta del av pyret.

  • BeccyBoop
    Lissabon Min förlossning började 5 dagar innan hon är född, värkar til och från under dagarna som inte belv tätare än 5 min. Så när vi väl åkte in var det bara för att jag skulle få nåt för att få sova. Hoppas verkligen ditt sätter igång snart, att gå över tiden är DRYGT!!!

    Ja, det går rätt fort tycker jag också. Fattar inte riktigt var tiden tar vägen. Men det kan ju bero på att jag har en 3-åring att hålla rätt på dess utom. :D

     
    It's something unpredictible, but in the end it's right
  • Sajabollan

    Jag hoppas verkligen Lissabon att dom sätter igång dig på tisdag! Jag har oxå samma känsla känns som att jag aldrig ska få barn, går här o tar på vagnen o sängen o bara drömmer men det känns så långt bort ju...
    Jag har ju varit hemma sen den 15 januari så jag har ju varit rätt inställd på den 31 mars o även tidigare då ja har en väldigt stor mage men har fått förklaringen att han ligger väldigt långt ut bara, jag följer kurvan hela tiden så jag tror inte att han är över 4kg men man vet ju aldrig. Så detta att nästan ha gått 2v över tiden tar knäcken på mig... men bara att ha fått tiden på torsdag har gjort att det känns lite lättare eller ja ett steg närmre att få ett barn.

    näe nu tar jag snart kvällen är jätte trött men jag ska verkligen hålla tummarna för dig Lissabon att du har ett barn snart! O hoppas verkligen att jag oxå har ett barn innan nästa helg!

    Tack beccyboop för alla uppmuntrande ord dom värmer!!!

Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren