Inlägg från: mammaNena |Visa alla inlägg
  • mammaNena

    gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2

    tack vädur!
    Ska till mvc i morgon. nu börjar det på allvar med de där besöken! kollade på min graviditetsräknare idag och ser att jag bara har 110 dagar kvar ! 60,7% avklarat!
    Va på vatten gympan för andra gången igår, men fick pausa lite då och då pga SD.

    Här snöar det redan, vill inte! bävar för strömavbrott! sen snickarna va här och bytte våra fönster har vi mer kallras än när huset va oisolerat och vi har ingen kamin, så går strömmen lär här snart bara bli några plusgrader inomhus hoppas hoppas att vi slipper det värtsa!

  • mammaNena

    måste bara fråga om ni andra känner/tänkt på samma grej.
    jag är i vanliga fall en ganska snabb tänkt person, men NU. jag glömmer saker jag SKA berätta för t.ex. olle. jag glömmer vad jag ska säga mitt i en mening. känner mig allmänt korkad! hade en släng av det förra gången oxå kommer jag ihåg, men nu är det värre! någon annan som kännt samma?

  • mammaNena

    moderskapsintyget ska skickas till försäkringskassans inläsnings central, så skickade du ansökan om HP dit så borde det ju gå till samma!

  • mammaNena

    hej alla. va på mvc idag. mätning och lyssna bebis. 145 {#lang_emotions_heart}/ minut, "magmåttet" som jag redan glömt (senil som jag skrev om här för någon dag sedan) men det låg i underkant. men bm va inte orolig för det. hon sa att det brukar variera väldigt och att jag kan ha kommit i kapp om 3 veckor. Men jag kände livmodern högre för några veckor sedan än vad jag gör nu, och det beror väll på alla SD. hon va dock lite orolig att jag fortfarande kände så mycket SD.
    Hade en jätte förvärk i går oxå. va på något sånt där home party/spa, och när jag satt med fötterna i en balja så bara kände jag hur det böjade som en värk! ont som faan gjorde det, men så vill man ju inte direkt visa för någon av de andra 5 tjejerna som satt där i jämte, så upp med fötterna och ursäktade mig lite lätt om att jag va Tvungen att stå lite, men det va lite läskigt! som tur va bara 1.
     Men jag ska ju tillbaka på måndag till läkaren för att se så det inte är någon påverkan på tappen...

    vädur: jag har klarat mig från just Den krämpan denna gången, men vet att jag hade så med Mia!

  • mammaNena

    hej alla. här har inte varit en strålande vinterdag! snöat till å från och allmänt mulet. *brr* Läste på FB att en bekanting fått en liten pojke idag. väntar såklart med spänning på vidare info
    Kom att tänka på igår, OM nu lillebror inte vill stanna längre än vad mia gjorde, då är det bara 6 veckor kvar Nu ska det iof inte bli så har jag bestämt! men tänk om! va fort det går, jag vill pausa lite nu, men på sätt och vis även att tiden går fortare så han kommer ut (färdig bakad!)
    Ska iaf till mvc imorgon (igen) för att se så inte några av måtten på tappen har ändrats!
    Nu är det nog mat dax. Ha det bra under kvällen och somna inte i soffan

  • mammaNena
    Vädur 78 skrev 2010-01-31 18:18:59 följande:
    Ja visst gör det och ännu mer snö har det kommit idag. Men skönt att feb är en kort månad i alla fall
    Ja han ska iaf vänta till v 36, då får jag stanna i hem kommunen, annars måste vi åka till halmstad igen och det ska vi INTE!
    Vi har minst 4 kalas vi ska på nu i feb. och de ligger ungefär med 1 veckas mellanrum. tråkigt, men då går tiden fort Men som jag längtar till blommorna kommer nu tidigt på våren och till björkarna slår ut.. mmm.. men det är snart här!
  • mammaNena

    vädur: du vill ha snitt? eller det är pga komplikationer? 

    dipsy: förstår hur du känner med stor mage! suck! OM nu inte min man hade kunnat följa med på ul hade absolut mamma följt med när jag väntade mia va både olle och mamma med

    Jag har inte berättat att Mia ska ut och resa väll!?! jag ringde Mamma för några dagar sen och då sa hon att hon egentligen skulle pratat med mia. jaha sa jag, tänkte att de kanske skulle på en liten bilutflykt, åka pulka dagen efter, eller bara något annat sånt där litet.. NEJ! den 2/5 åker dom 1 vecka till Rhodos! vissa har det bra! får väll se hur vi klarar det här. ingen "bisse" på en hel vecka! *hua!*

  • mammaNena
    Höst flickan skrev 2010-01-31 19:10:25 följande:
    jag vet inte, tror det är vanligare med nr 1. Hon vägde 4635 g o var 56 cm lång.
    Oj vilken "liten" klump!
    Mia vägde 1785g och va 43 cm {#lang_emotions_cool}
  • mammaNena
    Vädur 78 skrev 2010-01-31 19:16:20 följande:
    Har ni andra funderat något på namn??
    ja. det blir nog en Elliot. får väll se när han kommer ut. men olle och Mia kallar honom redan Elliot. {#lang_emotions_undecided} men men. spm sagt, får se vem han är.
    Du då?
  • mammaNena

    hej cyber vänner. Inga roliga nyheter här inte. Han vill ut! va ju på läkarbesök nu igen, hade gått två veckor sen jag var där sist. De mätte tappen både då och nu för att se skillnaden. För 2 veckor sen : 30.0mm lång och öppen 2.7 mm (öppen helt ok som andragångsföderska)  NU: 17 mm lång och öppen 5.3mm.
    Läkaren ville lagt in mig på sjukan redan nu men jag vägrade {#lang_emotions_embarassed} eller ja det va väll inte så illa som det lät med att vägra, men han förstod ju oxå att jag inte vill ligga där inne som ett vrak.. är i v 26 i morgon. så nu ska jag ligga hemma i min säng. iof inte jätte lätt, "jag ska bara"... 
    Han hade tryckt ner sig så långt så livmodern buktade neråt. Ja det var väll det från mig.. jag kommer i vilket fall bli inlagd inom kort! hoppas de har nätverk som man kan låna på sjukan så den bärbara datorn kan följa med..

Svar på tråden gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2