• Susie

    Brudarna babblar vidare 8

    Hej älsklingar!

    tack! Ja, visst är det helt fantastiskt!?

    Domenica, Åhh va gullig du är! Jag hoppas såklart men ågar inte gå över på den sidan än, såklart är jag skeptisk men positiv

    Jag måste jobba lite nu då jag vart borta hela veckan....{#lang_emotions_sealed} har fullt nu...
    Vi ses lite senare på dagen! Jag måste ju lägga till er på FB med

  • Susie

    Ha ha ha!
    Skrattar åt era pureer, det bästa är att man alltid gör dessa klassiska broccoli osv ha ha ha!

    Åsa, härligt att Saga snart får en kusin då!

    Domenica,
    Åh, stackars! Gud hur ska du hålla dig ifrån? Jag har också *ta i trä* lyckats hålla mig från magsjuka flera års tid....minns inte sist, måste varit när jag åt nåt i Italien när jag var gravid med Jolina. Hoppas S kryar på sig alla fall!
    Och du, hur gick det med den där intervjun? Jag vill ha länk!!!!
    Kram!

  • Susie

    Moviefreak Tack va snällt! Ja, jag ser väl fortfarande ut som en fågelholk HA HA HA!
    Jag är jätte lycklig.

  • Susie

    Hej bruuuudar!{#lang_emotions_cool}

     Domenica, sicken liten skit du va! Ha ha ha! Lite mer ska väl din bebis kunna lägga på sig Huvet är ju mjukt vet du Dessutom blir det "platt" när det ska ut om det var därav din önskan om vikten HA HA HA!
    Jag trodde aldrig jag skulle komma till det här.........Jolina vägde 3525 (TROR JAG???!!! Kan man glömma nåt sånt?!) och hennes lår var så smala så fettet hängde som på en gammal dam ha ha ha! Sååååå sött!

    Lilla Trieste,
    Hej gumman! Berätta lite mer om era hästar? Vad är tanken med lånehästar osv? Skulle ni ha ridskola framöver? Hur är det med Romeo? Sorry att jag fick avbryta chatten häromdan gumman....
    KRAM!

    Icka,
    Skönt att höra vännen! Hjälper nåt du testat mot illamåendet tycker du?{#lang_emotions_throwup} Så tar jag gärna lite tips{#lang_emotions_sealed}{#lang_emotions_surprised}{#lang_emotions_heart}
    Tack för alla söta kommentarer, Värphöna ha ha ha! Ja och mina ägg o Dannes S är alla fall gjorda för varann
    Ge mig datum igen när du ska tillbaks snälla?

    Crazyhannah,
    Näääe fy få trist! KRAMAR om!
    Hur är det med barnen?

    Ja ni brudar..........Vad ska man tro här, man vågar ju inte tro på nåt! Jag tar ju extra progesteron och det ger ju som bekant endel symtom tyvärr, så inte har man nån aning.
    Jag försöker att inte tänka på det osv. Har sen igår haft lite stick och drag (har haft lika förrut), det enda som hände när jag satt vid datorn igår em var att jag fick en illamående våg som sköljde över mig.....Men det gick så fort och jag tycker att illamående kan vara diffust så länge man inte spyr. Så näääe.
    Idag inget direkt...förrän för en timma sen.....Kan man inbilla sig illamående??!?{#lang_emotions_surprised}{#lang_emotions_dreamer}
    Varje gång känslan kom så har jag tänkt, kommer det en gång till så är jag illamående och sådär höll jag på en timma tills jag fick känslan att jag nog spyr ner hela golvet snart{#lang_emotions_throwup} Tog ett äpple o Te och känner inget sen dess....... Gud om man bara vågade men det gör man ju inte...
    Puss o Kram från mitt skrivbord, svårt är det att jobba!{#lang_emotions_yell}

  • Susie

    Hej hej!

    Domenica,
    Oj, jag förstår att du känner dig lite nervös över det. Menar dom att det kan vara dåligt för dig om det känns ansträngt, va det så du menade? Som du skriver tror jag det är normalt att man blir lite ansträngd och "flåsig" men inte att andningen känns anstängd eller tryck över bröstet. Du tar väl upp det innan den 1 mars gumman?
    Hoppas det inte ska vara nån fara! Huvudsaken är att de är medvetna så de gör det bästa för dig.

    Ursch.....nu behöver jag styrka....vet inte vart jag ska hitta den?!{#lang_emotions_cry} Har tvingat mig att tänka positivt men igår kväll och idag har alla mina "för mens symtom" kommit, känner mej fruktansvärt lessen och jag önskar jag kunde vara mer positiv men det går bara inte. Jag visste innan att det oavsett odds aldrig kommer ta sig. Allt känns nattsvart! Tänk att min kropp redan kastat ut den där lilla cellen...det är liksom 11 dagar kvar innan jag får ta ett test och jag har bara gått 5 ynka dagar sen insättningen....ändå är det redan kört! Eller?
    Blir galen, fattar inte att man ska behöva lida mer.

    Kramar!

  • Susie

    Icka och Domenica,
    Ni är UNDERBARA! TACK! Jag behöver det verkligen! Textade även en vän imorse som ringde upp mej genast och peppade mig enormt och tvingade på mej positiva tankar, så det känns lite bättre faktiskt!
    Jag försöker tänka att det som jag alltid har känningar av i den här perioden är inte kommande mens utan bara hormonerna.
    Jag MÅSTE försöka fokusera på illamåendet som jag haft två eftermiddagar i rad (skiter i att folk säger att det kan vara proggisar som orsakar det, för DET, illamåendet alltså ÄR INGEN biverkning som finns med i deras lista ensa som sällsynt biverkning!) Det är väl bara att hoppas på att eftermiddagen bjuder på en och annat kräks känsla HA HA HA!
    Tack igen tjejer! {#lang_emotions_flower}Jag ska tänka på våra chanser och på min lilla där som håller på att hålla sig kvar
    Massor med Kramar!

  • Susie

    Hej brudar,

    Förlåt att jag endast orkar vara ego just nu. Jag tänker på er och hoppas allt är bra med er!
    Ska läsa ikapp när jag orkar.
    Här är mensen på intåg, testade {#lang_emotions_minus}igår och grät mest hela dagen.....idag känns det sådär, sitter på jobbet och väntar på att det ska sätta igång ordentligt.....inte så kul. (det va därför jag testade igår för att slippa gråta på toan här).
    Hör av mej när jag orkar, vill bara ligga unnder täcket tills nästa ÄP om jag ens orkar göra nåt mer försök, vet inte..... Känns nästan som jag vill sjukskriva mig psykiskt. Jag är så innerligt ledsen och så hysteriskt trött på alla positiva lyckönskningar " såklart det kommer lyckas" "Våran granne, de lyckades på första försöket".......FYYYYYY FAN! HELVETE säger jag! Orkar inte höra det nånsin mer och ännu värre med de resultat vi fick....
    VET ni? Jag har hängt i en tråd där mina odds precis som i denna borde varit högst av allas.... Jag tror fanimej 13 av 16 har plussat PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET!{#lang_emotions_cry} Jag fattar inte varför jag är född med en sån MAXIMAL OTUR!
    Viskar lite tyst  till er jag inte sagt det till......Vår läkare (han jag babblat om hur missnöjd jag varit med och ifrågasatt i flera månader med hormonprover, subventioner osv osv osv....) han har "missat" att vi har ett gemensamt barn.......det konfronterade jag honom med 2 dar innan ivfn.........vilket ni kanske förstår var något jag har ifrågasatt flera gånger-det har med subventioneringen fr landstinget att göra........ vilket betyder att vi får 2 gratis försök (har gjort ett) som vi inte har rätt till, och vi hade kunnat gjort vår IVF förra året i Juli redan direkt men betalt (vilket jag gladeligen gjort om han inte hade stått på sig att om vi väntar 5 mån så blir det gratis).......Och fick sitta med hjärtat i halsgropen i uppsala och varit beredda att hiva upp 22 000 (fick begära ut en extralön på måndagen) "just incase" som vår läkare sa medan han skrattade och ifrågasatte "hur i helvete det gick till?" Alltså att jag blev gravid med Jolina......VÅR DOTTER VAR FÖR FAN MED NÄR vi diskuterade just det här med om det kostar för oss eller inte. Ja ja, nu har det gått igenom alla fall och vi får väl hoppas att det gäller nästa försök med, men det känns ju sådär att ringa upp min läkare igen och " KOM IGEN nu försöker vi igen, allt från början med alla sprayer osv" Frågan är ju också, HUR HADE vår utredning sett ut om han vetat att det är vårt gemensamma barn?????!!!! Som ni förstår så är jag lite mer än deprimerad.....
    Pussar o Kramar till er!

    Icka, hoppas du mår bra. Jag skulle lyssnat på dig och läst på lite om det här med högt immunförsvar, misstänker att jag har nåt sånt (har inte vart sjuk på 2 år och har ju haft grava cellförändringar- läste att man kan få förhöjt om kroppen utsatts för tex cancer eller likn?!) eller nån inflammation eller nåt som gått upp i livmodern som ingen upptäckt.......Kramar till dig!

  • Susie

    Kan nån bara skriva, VAD hade ni gjort? Vem hade ni ringt? Vart hade ni börjat?
    Eller hade ni bara inväntat nästa tid för nytt försök och hoppats att det tar sig då (sista försöket som är gratis)........frysförsök kostar ju "bara" 9000 så vi kanske kan få till några sånna om vi har råd, vi har ju ett "fotbolls lag i frysen".
    Många Kramar!

  • Susie

    Domenica,
    Tack vännen{#lang_emotions_heart} ja, alla känningar som jag haft senaste 2 åren innan mens. BIM idag och spotting igår....... så börjar det ju alltid för mig.
    Men visst, kanske det sker ett mirakel...en det tror jag knappast tyvärr
    Många Kramar!

  • Susie

    Domenica,
    Jag önskar ju också så, det är ju ingen chock egentligen, jag vet ju att det inte är nån säkerhet att det SKA ta sig på första försöket....men det känns ändå som om nästa är dömt att misslyckas med......Det är det här jag har varit livrädd för hela tiden, att det har med "infästningen" att göra....eftersom ALLT annat är maximal kvalité......enligt alla tester o koller.
    Jag vet inte varför de sätter testdag så sent, kanske för att vara helt säkra, endel testar ju plus senare än andra....visst, jag testade ju tidgare och på em...men jag har ju så tyyydliga känningar av mens, den kommer vilken sekund som helst. Då menar jag inte att jag bara har mensvärk som såklart lika gärna hade vart nåt annat, det liksom svider o moler i magen och värker i "muttan" (sorry för hemskt ord ha ha ha!)....så brukar det vara för mig

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8