• Susie

    Brudarna babblar vidare 8

    Icka, Men Gud vad säger du,?! ((((Kramar till starka dig))))) Jag förstår verkligen att du blev livrädd! Tur att allt är bra med din lilla bebis gumman!
    Kram!

  • Susie

    Stje, Hej!
    Det enda du kan kolla det med är att gå till gyn och be dem kolla i mikroskop, man kan inte behandla det med vivag utan man måste få antibiotika om man har det.
    Lycka till!

  • Susie

    Hej tjejer!

    Moviefreak Gud va glad jag är för dig! MASSOR med kramar! Det behövde ni ju verkligen! Det kommer säkert bara bli bättre o bättre! Skönt att du mår bättre nu i{#lang_emotions_heart}

    Crazyhannah, När jag läser ditt inlägg blir jag så extremt trött och irriterad! Jag känner igen hur sjukvården funkar!{#lang_emotions_djavulsk}
    Va lessen jag blir att stackars lilla Alex ska behöva gå igenom så mycket sin förtsa tid i livet, han är ju liksom så liten så det känns ju extra i hjärtat då kan jag tänka mej! Skönt att ni tillslut fick ordning på det så han får i sig den medicin han behöver!
    KRAMAR!

    Ego.............
    PMS i från helvetet{#lang_emotions_demon}den här månaden...det har kokat inom mig sen i Lördags.....
    Och känslan som jag får innan mens gör ju inte att man blir mindre frustrerad och lessen direkt.{#lang_emotions_cry} Alltså...det finns inga ord på HUR bitter och besviken jag är på att det ALDRIG ger med sig. Jag vet, vi har vår Ivf i Maj, men det hjälps inte. Jag kommer ju va lika deppad i slutet av Maj igen sen. Igår va första gången jag på riktigt bröt ihop framför D och fick förståelse!!!?{#lang_emotions_surprised}De andra gångerna när jag e lessen och frustrerad (under två år varje månad)har han bara blivit förbannad och sällan förstått eller tröstat (karlar ni vet......jag tror inte de orkar alltid utan istället reagerar så eftersom de egentligen är lika besvikna osv). Det kändes alla fall lite skönt....Kanske var det mitt ordval just den här månaden om att man känner sig så jääävla okvinnlig och infertil och att alla jävla IDIOTER har barn runt bena till häger och vänster och folka bara plussar hejvilt runt mej år ut och år in! VARJE gång jag söker efter nån i samma sits som oss här inne på FL hittar jag ALDRIG NÅN?! Antingen har de Pco, inga barn sen innan, haft MF eller annan påvisbar anledning (som de själva kallar för "oförklarligt barnlösa" fast de visst har stora anledningar). Jag får ju inte ens ett spökstreck!!!???? VARFÖR liksom? Kan man ha så jävla dåliga ägg som bara vestår av cpskador och avvikelser i kromsomer eller andra psykiska missnbildningar att det inte finns ett enda förbannat litet ägg på 2 år som är värt att bli ett barn!?{#lang_emotions_cry}{#lang_emotions_cry}{#lang_emotions_cry}{#lang_emotions_cry}Ja, det är väl därför vi hade tur med Jolina och kämpigare än nån annan....
    Ursch nu gräver jag ner mej några dar.
    Kram till er!

  • Susie

    Domenica,
    Hur känner du dig gumman?
    Har du hört nånting från din "pappa"? Tänker på dig!
    KRAM!

  • Susie

    Hej tjejer,

    Tack Moviefreak! Ja du vet ju verkligen hur ARG man är och inte bara lessen....men men jag får väl bara stå ut helt enkelt!
    Kramar tillbaks!

    Ville ursäkta mig lite för mitt 100ade så negativa inlägg men vara bara tvungen att få det ur mej och nu känns det bättre trots allt.
    Kramar till er mina goa vänner!

  • Susie

    Hej kära vänner!

    Va härligt det är att läsa om allt som händer och allt låter så positivt och mysigt, det gör mig glad!

    Icka, Åh va underbart att allt är bra med din lilla bebis! Du ska se att din känsla med att "inget synligt" nog stämmer Jag såg inget utåtputande på Jolina och Danne kände samma sak. En vän till mig såg både pung och snopp i samma vecka på RUL...så jag tror verkligen det ska mycket till om det inte syns då, typ att bebis kniper ihop låren d¨å Va roligt, jag glädjs så med dig! Har du börjat shoppa nånting? Hade du börjat fått foglossning? Än så länge har det väl gått smidigt med din kropp eller har jag fattat fel?
    Ta hand om dig och bebis! Många kramar!

    Domenica, Hej sötis och din fjäderlätta höggravida Gud, 7 kilo är ju fantastiskt! Lite skilnad mot mina 18, och då åt jag som vanligt Du, släng dig på sofflocket nu gumman och ta det lungt Jag har ju sagt till dig att du inte får "rolla" (måla)?! Det kan ju vara farligt{#lang_emotions_surprised}....Ja ja, huvudsaken är att du känner av vad som är bäst! Har ni fixat bebisrum än eller kan du inte lägga upp lite bilder på bebis säng osv?
    Gud det är ju så nära! Jag är nog lite i förnekelse....kan du tänka dig att du kämpade med försök 18 och jag ungefär samma när du blev gravid och nu är det liksom dags! Underbar!
    Kramar!

    Åsa, Vad var det jag sa gumman!? Gud vilken lättnad att han insett att syskon är ett bra förslag Att vänta lite gör väl inget, man vet ju inte alls hur ens liv ser ut med en trotsig 2-3åring sen ha ha ha!
    Kram och ha en mysig resa!

  • Susie

    Icka, p.s.........var inne och sökte på nässelutslag och såg att du & jag fått samma åkomma, samma dag{#lang_emotions_sealed}.....Hoppas du blev bättre. Jag var hos läkaren och de todde inte det berodde på pepparroten jag åt med lax på påskafton utan snarare en biverkning av mitt spray....så nu har jag bytt nässpray och äter allergitabletter
    Bara så komiskt att vi upplevde samma sak samtidigt!

  • Susie

    Crazyhannah, Fy och blä för alla jobbiga sjukdomar ni dras med! Det bästa är väl att det brukar lugna ner sig mot sommaren! Kramar till er och hoppas snart ni alla blir friska!

  • Susie

    Med mig är det lite si och så.........
    Min älskade katt blev dålig vid påskhelgen och började bete´sig annorlunda (han har bott hos mamma på landet senaste 5 åren)...var nervös och hoppades på att han bara var förkyld....men tyvärr inte. I lördags när vi va rhos vänner på middag ringde min mamma o grät och förklarade att han led fruktansvärt av kramper{#lang_emotions_cry}{#lang_emotions_cry}{#lang_emotions_cry}och knappt kunde andas och vlle bara kolla om hennes mans kompis (deras granne) fick hjälpa honom.... ( de bor ju långt ut på landet), så fruktansvärt!!! Såklart var vi tvugna att hjälpa vår älsklings katt... 20 min senare var det över. Ursch det var så hemskt jobbigt och mamma och hennes man var ju så fästa vid honom båda två{#lang_emotions_cry}. Han blev 16 år.
    Utöver det har jag äntligen efter mycket tjat av vänner lyckats spendera lite tid på FB och uppdaterat lite bilder och letat reda på gamla vänner......vilken nostalgitripp jag haft de senaste dagarna!
    Är slö och hängig och har ingen direkt "vårkänsla" alls, har haft nässelutslag i 7 dar som kliat nåt så förbenat som en biverkning på mitt spray...men äntligen är jag fri från det! Ny spray och lite allergitabletter så hoppas jag inte att jag får fler biverkningar!
    Känner mig duktig och har tagit tag i min "körning" som legat på is sen jag tog körkortet och jag är på god väg att verkligen komma över den där jobbiga rädslan. Har kört själv lite med Jolina nu också. Så skönt!!!
    Annars är det som sagt lite hängigt, uttråkad osv....men det är väl den här väntan kanske. Nästa torsdag börjar jag med sprutorna och sen kommer väl tiden till den 4 Maj gå fort hoppas jag....Har inga direkta känslor just nu men hoppas ju att det är min sista månad som ogravid

    Kramar till er alla!{#lang_emotions_flower}

  • Susie

    Hej tjejerna!

    Åhhh gissningsleken va underbart! Jag tror på 15 Maj och gissar på en liten Isabell{#lang_emotions_flower} Gumman, tänk att det är dax snart! Såg just att du skrivit om mensvärk.....Jag hade såna där spänningar men inte förvärkar. När det började så för mig var det starten{#lang_emotions_sealed}{#lang_emotions_laughing}till att det började! Lite väl tidigt för dig hoppas jag. Kom in och uppdatera gumman, blir så pirrig!
    KRAM!

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8