Inlägg från: domenica |Visa alla inlägg
  • domenica

    Brudarna babblar vidare 8

    Movie: Härligt det låter!! Skatteåterbäring och - allra helst - att du haft det så fint med din dotter Ha en bra dag och kram tillbaka!!

    Idag ska vi måla klart har jag tänkt, det där jäkla taget ligger och gnager i det dåliga "måste göras"-samvetet. Ikväll ska vi sitta barnvakt åt mannens brorson...över natt...ska bli supermysigt, hoppas bara vi gör bra ifrån oss {#lang_emotions_embarassed}
  • domenica

    Hej alla!

    Movie: nya möbler är alltid kul, hemmet blir ju helt annorlunda och nytt Crazyh: samma för oss med skatten, könns skönt att kunna sanera ekonomin lite i samband med att inkomsten sjunker i och med föräldraledigheten.

    Jobbigt för er med vistelsen på sjukhuset, finns ju nästan inget som är så frustrerande och jobbigt som att få vänta i flera timmar och sen inte få tillräcklig hjälp, kan ju bara tänka mig hur det är att sitta där med en liten som inte mår bra Skönt att han slapp bli inlagd iaf, lille plutten. Kram på er allihop!

    Susie: känn absolut inte att du måste vara peppig och glad härinne, du har spridit så mycket positivitet i tråden att det gott och väl täcker de mindre glada inläggen. Det är ju skit, den situationen ni är i...att behöva kämpa och bli besviken och sen börja om - på ett lr annat sätt kan vi ju alla tänka oss in i känslan och jag önskar inget hellre än att det snart blir en lyckomånad.

    Jag mår bra tack Första föräldragruppsmötet idag, ska bli lite kul! Har inte hört nåt från min pappa och jag hoppas det fortsätter så. Det som oroar mig är inte att aldrig få höra från honom igen för jag är färdig med det hela - det som oroar mig att nån dag framöver så kommer han ta kontakt och jag vill inte behöva hantera det. Men det löser sig...

    LillaT, Minnie, Åsa och Icka: hoppas ni har det fint! Kram {#lang_emotions_flower}

  • domenica
    icka: mindre än 1% måste ju kännas bra - helst 0% förstås men det går ju aldrig att garantera hur mkt vi än skulle önska det. Så härligt att få se er lill* så mycket även om det var av tråkig anledning med blödningarna och det...men allt ser alltså bra ut med tappen och det är ju toppenbra!

    Föräldragruppen va kul, som vanligt babblar jag mest av alla men det är väl bara att acceptera att det är sån jag är...de andra hade iaf möjlighet att få en syl i vädret så jag tror inte att jag snodde nåns space, tycker ju bara det är så kul att prata med folk o att tycka å tänka {#lang_emotions_embarassed} Vi var fyra par härute på vischan, kändes som trevliga människor så det blir nog bra - har fått lite rysningar när jag tänkt på öppna förskolan och sånt förut men jag tror nog att det kan bli riktigt kul
  • domenica
    LillaT: heeej Kul att höra ifrån dig! Låter som du har det bra om än fullt upp - måste skratta lite åt att en relativt nybliven mamma inte är helt förstörd över hela bebis-grejen utan istället har häcken full med annat, du är för skön Hoppas att Lillspark blir lika "exemplarisk" som Romeo!
    Låter härligt med hästarna och att verksamheten går så bra men verkligen späckat schema hörru! Ta hand om dig själv.
    Skrattar igen åt "försvinnande päronrumpa"

    Jag går in i vecka 34 idag så det blir 48 dagar kvar till BF {#lang_emotions_surprised} Fort som f**n går det! Förlossningshistorien ser jag fram emot
  • domenica

    Godmorgon!

    Åsa: Lillspark gör inte lika mkt skäl för sitt "namn" längre utan är nog mer Lillvrid Känns som han/hon ligger och skruvar sig lite därinne, kan tänka mig att det är trångt nu...men mkt rörelser är det! Håller med det där om att ligga på sidan, här varierar det men man märker tydligt vilken sida som passar just den kvällen

    Håller tummarna för att ni får trevliga besked om skatt och utbetalning av a-kassa snart - semesterplanerna lät nice! Vi har åkt utomlands mkt men har de senaste åren börjat semestra lite i sverige också, förra året lånade vi husbil och kuskade omkring i..ha ha, det är ju en upplevelse med campingar osv - en natt körde vi fast mitt inne i skogen där vi parkerat för att vi inte hittade nåt bra ställe, tog flera timmar att komma loss och ingen täckning på mobilerna {#lang_emotions_surprised} Blir att göra om i sommar, ja inte att köra fast men att ta en tur med husbil på västkusten - myyys! Ser fram emot lite vino i nån skogsglänta {#lang_emotions_cheers}

    Ha det så kul i Oxelösund sen i helgen!

  • domenica
    Åsa: skönt med pluss i kassan, även om det inte är svårt att hitta hål för dem som du skrev...

    Hela dagen igår och idag så har det kliat galet mycket över hela kroppen, mest armar och ben och lite på magen. Googlade och fick upp "graviditetsklåda". Nån som hört om det? Stod nåt om att det kunde vara förhöjda levervärden och att man helst skulle kolla upp det...suck liksom {#lang_emotions_yell} Ska inte ta ut nåt i förskott, jag mår ju så bra i övrigt!
  • domenica
    icka: tack för råd! Näe, inte torr alls och inga utslag vad jag sett. Man ska inte läsa för mycket, kom in på nån sida om klåda=höga levervärden=hepatos där det stod:

    "Trots att hepatos inte tycks innebära någon större fara för mamman så har det visat sig att det finns risker för fostret. En rapport som undersökte mer än 1000 fall av hepatos visade att risken för dödföddhet/komplikationer vid förlossning var 10%. Nästan alla dessa fall av dödföddhet inträffade vid/runt 36 veckors graviditet".

    Brukar inte vara den som jagar upp mig men jag blev helt kallsvettig när jag läste det, kände nästan att: ja, det var väl det jag trodde - att det vara för bra för att vara sant när vi lyckades bli med Lillspark Nojigt, jag vet...har mejlat BM iaf.

    Hoppas du mår bra icka? Inga fler blödningar?
  • domenica
    Icka: hmm, låter som vi båda skulle må gott av att sluta läsa en massa hemskheter Klart våra små mår bra och att vi kommer få ha dem hos oss om inte alltför lång tid - men som du skriver är det ju alltid bra att kolla upp eventuella frågetecken. Jag hoppas BM svarar på mejlet idag, annars ringer jag imorrn.

    Skönt att de kunde se vad som orsakade blödningen och att det inte var något farligt. Jag var jättenervös inför RUL - skakade som en galning och var halvt hysterisk när vi väl kom in efter att ha fått vänta typ 20-30 min efter utsatt tid - tror det är oundvikligt att känna så även om allt annat sett bra ut, det är ju en tröskel som man vill över...så ledsamt med din trådkompis men näsapan kommer må så fint därinne, nåt annat finns ju liksom inte!
  • domenica

    Hej alla fina!

    Idag målar jag det sista på taket i barnrummet - nu ska det fasiken bli klart!! Är ju ingen brådska egentligen men rent mentalt skulle det kännas fint med ett rum som står färdigt även om Lillspark inte kommer ha nån glädje av det på ett bra tag, första sovplatsen blir ju en vagga bredvid vår säng Rummet vi gör om ligger vägg i vägg med sovrummet på övervåningen så vi tänkte att det kan ju vara bra att kunna smita in där med Lillspark när han/hon vaknar på natten så slipper man springa upp o ner i trappor...
    Oj, va intressant kände jag nu...ha ha...gissar att ni sitter med pennor och anteckningsblock i högsta hugg

    Hur som...hoppas ni alla mår som ni förtjänar (toppen) och att ni får en härlig helg!

    Susie, crazyH och Movie: skickar en extra tanke till er och hoppas att ni har det bra!

    GLAD PÅSK! {#lang_emotions_heart}

  • domenica
    LillaT: Romeo låter ju som en dröm! Barnrummet går i brunt, vitt och beiget (äääh, det stavas faktiskt så men ser underligt ut). Blir väl lite accentfärger sen beroende på lillspark - inte nödvändigtvis rosa lr blått beroende på kön utan lite mer den/de färger som känns bra när vi fått se plutten

    Susie och jag "pratade" om vår omtalade träff - visst måste vi alla ses snart framöver?! Vore kul
Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8