• domenica

    Brudarna babblar vidare 8

    Hej tjejer - då kör vi igen

    Vågade inte riktigt sätta en ny slags rubrik för tråden (ni vet vilken) men jag vet att vi snart är där - nu är vi nära målet brudar!!

  • Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8
  • Saga09

    Hej tjejer,

    Söndag igen.. varit på blixtvisit "hemma" i Oxelösund typ lördag iallafall..
    Haft en riktig skräckupplevelse.. var så jäkla rädd :(
    Det började i fredagskväll med att Saga började bli riktigt varm väldigt fort. Anade att det var feber på gång så jag såg till att hon fick alvedon och allt vad man nu kan ge. Hon sov jätteorligt ( inget nytt dock för det har hon gjort ett par dagar nu ) men det här var så annorlunda. Sov kanske 20 minuter och vaknade sedan och gallskrek.. ni vet spänner kroppen och bara skriker och skriker.. andades jätteolustigt, snabbt och nej det går inte att förklara riktigt men det kändes liksom fel. Sen 04.20 på morgonen vaknade jag igen av att hon skrek men när jag kommer fram till sängen så börjar hon att krampa - jag har aldrig sett nåt liknande. Hela den lilla kroppen bara skakade och jag kunde liksom nästan se hur hon fick panik och andningen blev jättekonstig eller rättare sagt jag tror inte hon andades alls ett tag... vet inte alls hur lång tid det höll på men det kändes som en evighet och när det ängligen släppte så var hon bara som en säck potatis.
    Tror aldrig jag varit så rädd i hela mitt liv - fick nog en smärre chock men när jag ringt till sjukvårdsupplysningen så trodde de att det var en feberkramp hon haft och om det kom fler hade jag varit tvungen att åka till sjukhuset med henne men tack och lov så var det som om allt lugnade ner sig efter den här attacken... hon blev mer normal och kunde tillslut sova..

    Hoppas ni haft en trevligare helg

  • Susie

    Domenica,
    Hej kära vän! Tack för ditt söta inlägg i min gästbok och även ibland när du skickar nåt fint på min wall på fbKyss 
    Sitter här o småler och lilla Bellis....den lilla sötnosen! 62-68 hihihihi! Liten o söt men envis tjej! Såklart så brås man väl på sina föräldrar och hon äter väl dessutom väldigt bra om jag fattat rätt? 
    Måste ju få fråga........får ni till några försök över ÄL? Hihihihihi! Jätte spännande! Förstår verkligen om ni inte orkar "försöka" i två år men du e ju ung och Bella e ju så liten än så ni behöver ju inte "försöka" direkt den här gången. Hade vi velat ha fler bebisar behöver vi ju inte försöka själva ens HA HA HA, men vi vill ju inte ha fler barn

    Va avis jag blir när jag läser att du var ute på tjejfest i lördags väl? Var ni ute på krogen också eller var det bara fest? Gud va jag saknar mina party tjejer i Gbg och de ställena vi alltid hängde på
    Lääääängtar när jag få gå ut faktiskt!

    Va kul att B har börjat stå!!!! Herre gud, jag e helt förvirrad, kan du förlåta mej, hur gammal e hon nu? När föddes hon nu igen?!Skäms
    STOR KRAM!

  • Susie

    Icka,

    Har tänkt en hel del på dej men inte lyckats skriva nåt förrän nu när prutten ligger här o sover sött i soffan.
    Stackars dej, med näsan o allt! Känner igen mej! Va ju heeelt hysteriskt täppt när jag låg inlagd och sen blev det sår i näsan och slemhinnorna e sköra där och nu har jag fått sår där igen!
    Så du får svar nu den 1/3 skrev du, hoppas allt ser bra ut eller att du får svar såklart!
    Börjar också lära känna de olika affärernas skillnader på sorlekarna.....Kappahls som sagt e ju helt hysteriskt stora!
    Viola är fin i 56 men pyjamasarna har vi 62 på då det började läcka från blöjorna och hon började få den där klassiska snygga tighta blöjan som sitter smetad runt ena låret för att pyjamasen drar så mellan benen stackare ha ha ha!
    På tal om mej o D......*stort suck* Jag försökte förklara hur jag känner lite snabbt när Viola sov och Jolina var på dagis imellan tårar och bråk.......Men fick inget direkt gensvar, blev bara mer deppad o mer lessen över allt...Han sa inget direkt utan va ganska barnslig i diskussionen som män kan vara ibland.....men så plötsligt dagen efter har han ändrat sitt sätt helt totalt!Obestämd Han e go, snäll, omtänksam, hjälsam och verkar engagerad, så jag antar att nånting av det jag sa gick in alla fall så för tillfället glädjs jag åt att få ha det lungt och skönt alla fall på det planet. Jolina e väldigt avundsjuk och är trotsig som en 3 åringFörvånad, bråkar om det mesta och ligger o skriker o sparkar på golvet som när hon va 2 år, lyssnar inget och e otrevlig och kaxig sådär som en 6åring ska beté sig ha ha ha! MEN hon e uuunderbart hjälpsam och duktig med Viola och sååå gullig mot henne heeela tiden och som sagt hjälpsam till mej hela tiden. Så det e inga problem men lite uttröttande med allt tjat o bråk nu när man e så trött också

    Va kul att du träffat en tjej i mammagruppen du verkar komma så bra överens med, hur blir det med Kreta? KRAMISAR

  • domenica

    Åsa: fy fasen, så himla otäckt Förstår att du blev skräckslagen, låter som en mardröm! Skönt att hon blev bättre sen men fy som sagt... Kram till både henne och dig!
    Får inte upp bilden (surfar på mobilen) men gissar att hon är supersöt som vanligt

    Susie: tycker det låter som att det börjar lugna ner sig lite hemma - skönt! Och bra att D verkade ta in det du sa, bara passa på att njuta nu när han uppför sig
    Förstår att det krävs en hel del tålamod med Jolina men hon älskar ju uppenbarligen lilla Viola och kommer nog snart vänja sig lite vid att dela på uppmärksamheten.

    Festen i lördags var SÅ kul!!! Du skulle varit med, vi får ta det nån gång framöver En massa skratt, drinkar och stuffande på dansgolvet!

    Bellis är född 24 maj så hon blir 9 månader om några dagar

  • domenica

    ...jäkla telefon...

    Ang "försökandet" så sexar vi på utan skydd men har vi inte lust kring äl så tvingar vi inte fram nåt, ingen hysteri än alltså

    Osmidigt att skriva på mobilen, får ta ett längre inlägg nån annan gång Kram kram på er!

  • icka76

    Susie: Vad skönt att han verkar ha lyssnat lite i allafall. Ibland får man ta till både tårar och annat för att de ks fatta. Jag hotade med att lämna D häromdagen om han inte började ta mer ansvar här hemma igen. Innan A föddes delade vi nästan lika på allt men nu har vi hamnat i jämställdhetsfällan och jag gör allt markarbete utom dammsugning. Fick kig ett spel förra helgen och sen dess har han oxå skärpt sig. Verkar vara en dam med bestämt humör och vet vad hon vill lilla J Det är bra i framtiden för hon verkar inte låta nån bestämma över henne. Det blir inget med Kreta för hennes ekonomi tillåter det inte tyvärr, ja inte vår heller egentligen men jag hade fått planera om lite.

    Dom: Trist att vara sjuk, stackare.

    Åsa: Fy vad otäckt :-O Jag hade nog inte varit cool och väntat ut krampen utan i hysteri ringt ambulans, men jag är jättenojig. Man kan inte tro att jag har jobbat på sjukhus i 15 år och läst massor av medicin och fysiologi. Feberkramper är ju vanliga men riktigt läskiga att se på, speciellt när de drabbar våra små. Hon är jättesöt lilla S.

    Undrar var Hannah och Movie håller hus, har inte hört av dem på länge. Funderar på om vi ska flytta över denna gruppen till FB, det är ju bara vi och där kan vi vara lite mer privata. Vad säger ni?

  • domenica

    Verkar inte kunna starta en grupp från mobilen men jag tycker att det låter som en bra idé Icka!

    Så trist med "jämställdhetsfällan" som du beskriver, bra att du stod på dig och sa ifrån! Det är lite svårt när man är föräldraledig för vissa dagar hinner man med en massa hemma och nästa dag är det fullt upp "bara" med skitungen Det som får mig att slita mitt hår härhemma är att mannen är lite slarvig (vi är slarvig när det gäller olika saker) och att han är så himla glömsk...drives me crazy!!

    Ses på FB då lr vad säger ni andra? Kram

  • icka76

    Jag är fortfarande för ny på fb för att ha fattat hur man skapar grupper. Nån som känner sig mer "hemma" på det området?

  • domenica

    Kan kolla det när jag orkar dra igång datorn, just nu förflyttar vi oss mellan soffa och säng. Hela familjen är dålig. Imorrn skulle vi på ett stort 40-årsparty (maskerad)....suck!

  • lilla trieste

    Hallå tjejer, är ni inte kvar här ännu? Ni får inte tro att jag inte längre vill vara med, det är bara svårt att finna tiden.


    Åsa - vad läskigt det där med feberkrampen, jag skulle fått total panik och avlidit på stört.


    Trist att ni har det jobbigt hemma flera... det har jag och J också, mycket gnäll och fan inget mys och ingen romantik.


    Bara tjafs om vem som ska göra vad.


    Tänk att Isabella blivit 9 månader! Så ni försöker igen... inte dåligt! Vi gjorde ett försök mest på skoj tidigare i mars och det tog sig... knäpp upprättelse efter den förra jakten på plusset. Jag har dock sjukt ont i magen ikväll så det känns inte så bra.


    Har dock tagit fram alla mina gamla gravidbiblar osv och börjat rena kroppen ha ha ha...


     


    Romeo mår fint, går på dagis och älskar det!


    Vad händer i sommar, har ni pratat om ngn mer återträff??


    Jag ska försöka titta in lite då och då eftersom jag tänker ta det lite lugnare nu med hästarna...


     


    KRAM ALLA OCH KRAM TILL ERA BARN & BEBISAR!

  • icka76

    LillaT: Vi har flyttat till fb nu, det är därför vi inte skrivit här på länge. Vi finns där allihop, du har säkert fått en inbjudan av Domenica du oxå. Kram

  • domenica

    Menar du att du är gravid lillaT??? GRATTIS!! Åh, va avis jag blir - vill också :D

    Icka har rätt, vi hänger på FB och jag har bjudit in er alla till en grupp : "brudarna babblar vidare...på FB" - om du inte har inbjudan kvar så kolla grupper/groups!

  • Saga09

    Lilla T: Åhhhhh grattis gud så roligt.... säger som Domenica " jag vill också..."
    titta in på fb så hittar du oss :)

    KRAM

  • crazy hannah

    WAOW!!!!! Grattis Lilla T =) Ses på fb =)


    Inom mig lever en mager kvinna som desperat vill komma ut. Jag brukar tysta ner henne med kakor.
  • icka76

    Men, jag tyckte att jag läste ditt inlägg noga lillaT, och ändå missade jag det viktigaste i det Ett stort grattis. Ibland är ödet på ens sida. När är bf?

  • Susie

    LILLA T, GRATTIS GUMMAN!!!! Wow! Helt otroligt!!!!! Berätta mer! På FB måste du komma in!
    Kramar! 

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8