• Saga09

    Brudarna babblar vidare 8

    Lilla T : Den 21-22 augusti passar oss med - beror lite på vad de andra säger?

    På midsommar händer inte mycket hos oss iallfall - vi har precis flyttat och behöver väl komma på plats kan jag tänka mig. Sen fyller jag år ( inte på midsommarafton men iallafall midsommarhelgen... ) så kanske blir det nån trevlig picnic med familjen då.. vi får se.

    Nej nu är det lunchdags

    kram

  • Saga09

    Hej tjejer,

    tillbaka i datorns underbara värld igen.. haha..

    Nu är det en vecka sedan vi flyttade och det har väl gått skapligt.. inte helt tomt i gamla lgh ännu men vi har fram till sista juni tack och lov..

    Icka:  Åhhh en liten tjej... så mysigt. Nu kanske jag har missat nåt men har ni funderat nåt över namn osv?
    Ang det här med händerna så var det skit för min del.. det började med stickningar i typ 2 fingrar på högerhanden kring v 26.. sen blev det samtliga fingrar på bägge händerna :(
    precis som du kunde jag vakna av att det gjorde SÅÅÅÅÅ ont i händerna, det enda som funkade sådär var att sträcka upp händerna ovanför huvudet och typ skaka på händerna... jag var och fick nattskenor för händerna, tyvärr verkade de inte på mig alls..
    Nu har jag inga känningar kvar men det tog till november innan händerna var okej igen..

    kram

  • Saga09

    Lilla T:

    Har Romeo ätit för sällan eller för lite tror du? Har alltid tyckt det varit så svårt med att veta hur mkt mat Saga ska ha.. dessutom gnäller hon aldrig heller om hon skulle vara hungrig eller nåt sånt.. så jag har bara trugat in mat och hoppats att hon stänger igen munnen om hon är mätt... ( har då aldrig hänt kan jag säga... matvrak,, hm )
    Hur ser matrutinerna ut? Kanske något som är enkelt att ändra till *s*
    Det går fort för de små rackarna att lägga på sig så jag tror det kommer fixa till sig snart :)

    Nu får väl Romeo äta välling med väl? Om han vill alltså *s*
    Jag har ju som sagt ett litet matvrak och har aldrig haft matproblem förutom att kanske tänka att hon fick för mkt när hon var riktigt liten..

    Nu ska jag ta och stänga ner... inget databord ännu vilket inte är så optimalt.. hrm

    GLAD MIDSOMMAR allihopa :)

  • Saga09

    Godmorgon i tråden,

    Jisses idag var vi verkligen uppe med tuppen.. inte frivilligt på något sätt men vad ska man göra..

    Saga vaknade kl 5 och illtjöt.. inte likt lilla tjejen på nåt vis. Hon var likadan i natt vilket resulterade i att jag kom i säng först kl 1 och sen upp vid 5 igen då.. inte mkt sömn i natt på nåt vis *gääääääsp*
    Tror det beror på att hon är förkyld igen - det snoras och rosslas en hel del så förmodligen det ja. Nu har hon lagt sig igen och jag önskar jag kunde göra detsamma men nu har jag ju liksom piggnat till. Får försöka sova lite senare på dagen istället.

    Näpp nu blev det äta frukostdags istället då antar jag.

    Kram på er

  • Saga09
    Susie skrev 2010-06-17 20:37:13 följande:

    En fråga, när började ert illamående???
    Jag lider inte konstant eller så alls, men igårkväll stog det mej upp i halsen, imorse var jag tvungen att avbryta frukosten o lägga mej i sängen, men det gick snabbt över. Visst det är inte farligt alls men trodde kanske inte det skulle komma nu utan mycket tidigare, man läser ju att det oftast går över runt v11-13......mest nyfiken


    Inflikar lite fort.. jag hade ju sån tur att jag aldrig mådde illa.. hade en illamåendesperiod kring v 30 kanske men bara när jag borstade tänderna.. haha.
  • Saga09

    Hej tjejer,

    Inne från värmeböljan där utanför fönstret...

    Tog en långpromenad med Saga på förmiddagen för hon vill iallafall inte sova på fm längre och det är för trist att sitta inomhus... nu har hon precis ätit lunch och somnat och lär väl sova ett par timmar nu då..

    Icka: Jag tror att sängen ni köpte är densamma som vi har :) såg att de sänkt priset till 299:- så det kan nog stämma. Den är iallafall en toppenbra säng tycker jag.
    Hur har du det i värmen? Jag tyckte det var hemskt när solen sken förra sommaren för jag höll på att flyta bort kändes det som..

    Nähe om man skulle ta och försöka äta lite lunch själv då..

    KRAM

  • Saga09

    Hej i värmen,

    Kanske bara jag som håller mig inomhus nu? *s*
    Skulle nog vara utomhus om det inte var för att Saga nu sover sin välbehövliga sömn för dagen. Nu är det slut för sovandet efter frukost som vi hade tidigare ;)

    Om en vecka ska vi åka på semester - ska bli såååå skönt att komma bort lite nu när man haft så fullt upp med flytten så lite avkoppling är verkligen inte fel :) Blir en vecka på västkusten - ska till en ö utanför Strömstad. Var där i stort sett varje sommar när jag var liten och trivs väldigt bra där *s*

    Nu när det är varmt har jag nästan blivit beroende av isglass,, haha..
    Förra sommaren levde jag på apelsinfestis ( ajabaja egentligen när jag hade grav. diabetes men vad gör man när det är varmt och det är det enda man vill ha.... )

    kram

  • Saga09

    Hej tjejer ,

    Full rulle här på mornarna nu och så har det ju varit så fantastiskt väder att man inte hunnit vara inne så mycket :)

    Var hos bvc igår på 10 månaders kollen (!!!! ) hjälp vad tiden går fort...
    Saga är en riktig tungviktare min lilla tjej. Hon väger nu 10900 gram och är 73 cm. Det verkar som om mina älskade fruktpureer är boven i dramat så nu blir det inget mer av den varan... där ser man hur lite man vet när man tror att nåt är bra och så visar det sig att det eg är ganska så fett om man nu kan säga så ens om barnmat...

    Domenica: Grattis lite såhär i efterskott på er bröllopsdag. Vi firar vår 3:e nu i början av augusti :)
    Vad härligt med leenden.. man smälter ju bara *s*

    Susie: Vad skönt att höra att illamåendet verkar vara på väg bort nu då - häftigt att man redan kan se att du är gravid - jag har ju förstått med att det växer på snabbare andra gången :) Inte långt kvar nu till inskrivning och KUB då.. jag vet att jag fick lyssna på hjärtat första gången efter UL  iallafall och det var ju långt efter vecka 20. Jag kommer förmodligen att åka själv med Saga till Lilla T som det ser ut nu

    nej nu blev det kinkigt här

    kram

  • Saga09

    Hej tjejer,

    Så var man tillbaka efter en veckas semester på västkusten :)
    Har haft det jätteskönt och avkopplande men sen är det såklart jätteskönt att få komma hem till sitt eget igen.
    Men jag åker inte mer bil på ett tag kan jag säga *phu* det är bara jag som har körkort och en tur till västkusten med mellanlandning i Oxelösund hos föräldrarna går på en sisådär 60 mil enkel resa...

    Crazyhannah: Nej men åhh fy vad jobbigt du har det. Tycket så synd om dig och önskar du var närmre så skulle du få en bamsekram  *KRAM*

    Icka: Hoppsan ja.. bara 7 veckor kvar nu.. tiden går så himlans fort såhär på slutet med. Snart så är hon här din lilla tjej.

    Ego: Saga utvecklas hela tiden nu - hon har lärt sig att klappa i händerna, vinkar och pussas om man ber om det *s* igår sa hon även mamma för första gången så att jag faktiskt hörde vad hon sa :) hon bubblar ju hela tiden så jag tror att hon sagt nåt tidigare fast vi inte riktigt uppfattat vad helt och hållet ( typ titta,, )

    Nej nu är det dags för Sagas mellanmål

    Hoppas såklart att ALLA har det toppen i solen

    KRAM

  • Saga09

    Hej hopp :)

    Hur har ni det alla i busvädret?
    Eller nåja det var busväder igår och då var jag såklart ute i det härliga regnet ( jag gillar faktiskt inte regn helt ärligt talat... )
    Passade dessutom på att åska lite med medans jag var ute.. usch och fy..

    Susie: heeeej tjejen. Vad roligt att höra från dig *s*
    Usch för ett flängande fram och tillbaka och vad synd att era semesterplaner liksom regnade bort.. sånt är aldrig speciellt kul...
    Säga vad man vill det är kul att komma bort men ännu skönare att komma hem igen :)

    Men åhhhhhh en liten tjej säger du... så mysigt åh vad glad jag är för din skull. Och för Jolinas - nu får hon en liten syster som hon kan leka med.. fantastiskt härligt. KRAM

    Jo du nu händer det mycket med Saga - tycker att detta är den bästa tiden hittills för hon är så med nu och reagerar på vad man säger och om man ber om saker ger hon mig den osv..
    Mamma säger hon mest när hon är trött eller ledsen medans hon kan säga pappa när hon är glad... önskar ju såklart att hon sa mamma när hon var glad med men va 17 hon säger ju iaf mamma nu :)

    2 små tänder är nu på väg upp med- på tiden :)

    Icka: Inte så länge kvar nu tjejen :) hur känns det? Har du fått ordning på allt?
    Vet att jag satt i augusti förra året och knepade med skötbord och vagn men var ju klart i god tid innan vilket var skönt för vad jag minns så sov jag mer eller mindre de 5 sista veckorna.. haha.. helt sjukt var det..

    Domenica: Hur går det med Isabella? Är hon snäll mot er?
    Har ni varit på husbilssemester nu?
    Vi åkte ju bil till västkusten för ett par veckor sedan och jag tyckte det var lite läskigt med Saga bak i bilen.. fast då hade jag iallafall satt Tommy som lekfarbror i baksätet.. haha.. utifall att hon skulle bli grinig...

    Kan ni förstå att det snart är augusti igen? Var tusan tar tiden vägen egenligen???????
    Och snart är det dags för träffen -- jag ser verkligen fram emot att träffa er

    Nu ska jag ta och dricka lite kaffe i lugn och ro medans Saga sover lite

    KRAM

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8