Inlägg från: kristallen |Visa alla inlägg
  • kristallen

    Gravid med syskon till barn födda 2007

    Detta med sjal har aldrig fallit mig i smaken. Blir för otymplig då . Vill kunna va "fri" om man säger så


    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen
    2Fina skrev 2010-02-22 09:11:50 följande:
    YAY, en liten vinkande krabat fanns det där!! Allt såg bra ut, nytt bf till 26/7, 3-4 dagar mer eller mindre gör väl inget! Är så glad! Fick några fina bilder med systemkameran men kan inte lägga in dom förrän jag kommer hem.Åh, vad jag är glad!!
    Vad kul !!!!
    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen
    2Fina skrev 2010-02-25 10:32:43 följande:
    Idag ska jag tala om på jobbet att jag är gravid, tänkte smyga ner i fikarummet före fikat och ställa upp en sockerkaka jag har bakat och så har jag skrivit ut en ultraljudsbild som jag ska ställa bredvid där det står Varsågod, det är jag som bjuder! Sen får dom gissa vem det är som ska ha barn
    Kul .

    Har en sån lugn bebis så jag blir nervös att den inte lever!! Är skit jobbigt! Alltså hur mycket ska dom röra sig i v 24??
    Börjar tror att jag inbillar mig att den buffar ibland.
    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen
    RosaNapp skrev 2010-02-25 18:09:12 följande:
    kristallen: trean var sådär lugn. Jag drack kallt, stark saft eller åt glass och tryckte på magen varje kväll för att få respons, annars hände väldigt sällan inget. Och då menar jag sällan, kände honom knappt när jag var riktigt höggravid och det borde känts när han då bökade runt. Då har dom ju inte så mycket plats ju. D P: hur gick det på jobbet
    Okej.
    Det komiska va att sen när jag satte mig i soffan så fick den värsta spelet och rörde sig jätte mycket . Är nog lite så att jag rör mig nästan hela dagarna,sitter inte mycket stilla så den får väldigt mycket vaggning . Men idag vet jag ju att den lever .
    Man blir ju inte direkt lugnare fast det är nr 4...
    Men det är skönt att veta att fler har vart med om såå lugna bebisar .
    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen

    Men fy vad sjuka det var här=(.
    Här är det magsjuka me. Nu så är det mellersta grabben och maken som har det. Är bara den äldste som inte har åkt på det än. Men den mellersta grabben har även fått väldans hosta och hög feber . Jag som tur va blev bara kass i magen och magknip. Men hoppas nu bara att den inte kommer igen.


    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen

    Jag bor i Jönköpings län.

    Emil har vart odräglig nu det sista, men tror mycket beror ju på att dom varit sjuka och sen är dom sjuka än fast inte lika sjuka. Så han hargått mig på nerverna dom sista två dagarna. Men har han ingen feber imorgon så blir det en utedag


    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen
    Madelen21 skrev 2010-03-08 06:34:02 följande:
    Idag är det dags för ul för mig! Så spännande. Kl 9 ska vi vara där. Längtar.. Vi ska kolla vad det blir oxå. Längtar ännu mer:)
    Åååå så mysigt
    Lycka till
    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen

    Har varit hos BM idag och allt var kanon . Har gått upp 6 gram . Hjärtljuden var 155 och sfmåttet var 25 eller om det var 26 . Sen jag var där sist så hade magen växt med 8cm . Ligger mitt imellan mitten och det översta . FRågade lite om att jag har känt lite som mensvärk dom sista veckorna och det var ju inte så konstigt med tanker på vad magen hade växt .
    Ska ta blodprover på fre och så vart det glukosbelastning den 13 april och då blir det samtidigt bm-besök.


    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen

    Jag får göra glukos pga högt BMI och att min mamma har diabetes. Tycker med att det känns jätte bra att får göra det. Har aldrig haft nån gravisdiabetes så det  känns ju rätt skönt .

    Igår fick jag en lapp till förlossning, vilket nr man ska ringa osv. Redan känns det som, fast det klart är ju i v 26 .
    Tycker nog att det går lite halvfort .


    Turboplingen skrev 2010-03-11 08:39:10 följande:
    Idag ska jag på rul =DSka bli spännande! Har längtat ihjäl mig!Tror bf kommer hamna på 4 aug
    Ååå kul, lycka till !!
    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen
    Turboplingen skrev 2010-03-11 16:15:55 följande:
    Vi ska få en son! Dottern en lillebror =DSvävar på moln! Samtidigt som jag är skräckslagen =p
    Grattis vad kul !!!
    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen

    Här går jag in i v 27 på ons .
    Idag har jag för första gången på mig stödstrumpor och det är en väldigt skillnad faktigst . Har nämligen fått ont i ankeln och tänkte att det kanske hjälper lite och det har det, sååå skönt
    Har ju aldrig haft såna innan och tänka vad skönare det hade kännst innan om jag hade haft såna. Men nu har man ju lärt sig nåt nytt


    RosaNapp skrev 2010-03-15 12:18:26 följande:
    V. 37 imorgon och har börjat få ont av foglossning. Har kommit dom senaste dagarna så det får räknas som ok. Har ju haft ett mindre helvete med det dom andra gångerna och nu är det ju nästan över!På lördag ska vi ut och slåss i affärer, behöver köpa grejer. Har ännu inte förberett nästan något! Men det kommer ju vara fullt så ska fixa barnvakt åt barnen iallafall, slipper dom följa med. Så kul tycker ju inte dom att det är direkt.
    Åååå vad kul och köpa bebisgrejer !! Vill också, men jag väntar nog lite till .
    Ska dock beställa vagn på lördag och det är också kul
    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen
    RosaNapp skrev 2010-03-15 12:36:12 följande:
    Stödstrumpor ÄR skönt. Sen att det inte är så snyggt döljs ju under byxor! Det enda jag verkligen saknat för varje barn är att kolla ut en ny vagn . Nu fungerar ju den vi har alldeles ypperligt (en av anledningarna till att vi köpte en ny dyr vagn till första), men just den där känslan av att kolla igenom, diskutera och klämma och känna saknar jag . Lycka till med vagnletandet!Ja, behöver köpa kläder, babyskydd och grejer till spjälsängen . Sålde ju en massa efter dom andra barnen och så har ju mini spjälsäng fortfarande och babyskyddet blev gammalt så det behvös nytt. Inte likt mig bara att vänta så här länge.
    Ja vi gjorde ju av oss med liggvagn och kläder. Tänkte att får vi nån gång nån mer så vill jag köpa nytt. Och lite vagntokig är jag nog så då gjorde vi oss av med liggvagnen .
    Och vem vet får man en tös så hade man ju köpt mycket nytt ändå . Men vi har ju spjälsäng och bilstol och skötbord ju.

    Ja stödstrumporna är ju inte jätte snygga, men dom jag köpte är helt okej. Köpte ljusblåa med nått märk på eller jag besällde på nätet
    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen

    RosaNapp: Vet inte om man får skriva namnet här. Men vill du veta så kan jag inboxa dig . Var rätt okej pris också


    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen

    Jag tro det är nån form av 3års trost. För emil har blivit mer jäklig och ska va på allt och KAN allt. Men dom har ju perioder så jag hoppas att det ska lugna ner sig tills juni .
    Och dom lär sig ju allt mer........
    Emil har ju två bröder att lära sig av me och det är inte alltid posetivt!


    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen
    2små2stora skrev 2010-03-17 18:17:13 följande:
    O ja med råge Fick mf i 5+1 sist
    Gött att du är förbi !!
    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen

    Hej på er, var ett tag sen .

    Igår var jag och en kompis på ansiktsbehandling, nåt som jag och hon fick i present. Var en upplevelse med portömning och plock av ögonbrynen vilket jag aldrig har gjort nån gång i mitt liv . Men vad skönt det kändes efteråt .
    Men när jag skulle resa mig upp så kände jag redan innan jag började försöka ta mig upp att det kändes som att jag sträckte mig imagen. Ni vet så där som det kan kännas när man nyser och ligger ner det gör ju skit ont. Och jag  tänkte bara hur f*n ska jag komma upp . Men jag lyckades till slut men fick sitta en liten stund innan jag reste mig för det kändes så hela tiden. Till slut kom jag iväg ijallefall . Men medans jag låg där i 1 och ½ timme så gick det jätte bra och bebis höll på och böckade hela tiden .
    Sen gjorde min kompis likdant och jag satt bara och tog det lungt till hon var klar. Sen gick vi lite i affärer och fikade lite. Hade en toppen dag, var så skönt att va utan ungar och bara snacka med henne .

    Har dock nu börjat får lite mer ont av foglossning men det är ju inte så konstigt för jag är ju ändå i v 28 29 på ons .
    Fast mår ändå rätt huvsat .
    Magen tar i rätt mycket nu me, fast det tycker jag bara är mysigt .

    Har köpt bebis första plagg som den ska¨få åka hem i, har alltid gjort så. Fast nu behöver jag ju köpa mera plagg än bara första plagget . Hittade dock inte så mycket som var neurtallt. NÅn som vet om det finns mycket sånt på LIndex?

    Vet inte om jag har sagt att jag nu har beställt en vagn me, blev en Emmaljunga city cross. Silver check eller nåt sånt heter färgen. Jättefin och jag är väldigt nöjd. Skulle först haft en emmaljunga duo edge men när vi stod där och tittade så kom vi på lite som vi inte var nöjda med när vi hade en sån förra gången. Och sen behöver vi ju ibland få in en till vagn och då blir denna lite mindre.
    Får se lite om vi kommer behöva köpa en sysonvagn, vilket jag tror men det kan man ju ta när bebis är ute och då kolla blocket .

    Ska försöka va lite mer aktiv här, men är rätt trött på kvällarna och på dagarna har man ibland fullt upp eller så orkar man inte skriva helt enkelt .


    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • kristallen

    Vi hamnade på ca 6000-7000 kr. Men då har jag tagit med allt. Hårdlift isamma tyg, skötväska och en fotsack. Så då blev det lite mer.
    PÅ duo edgen så fick sufletten ta rätt mycket styck när man sen ville fälla handtaget från ena till andra. Och sen den där som höll fast som extra skydd vid handtaget den vart liksom lite lös till slut. Tung är den ju om man ska in och ut ur bilen. Men så länge den är liggdelen är på så är den jätte bra . Ja´tyckte mycket om den ändå . Men som sagt vi ville ha en lite mindre nu och lite lättare vagn.

    KOmmer också ha en ståbräda till emil som då är 3 år och 1mån. Men min man jobbar ju mycket så eventuellt blir det syskonvagn också.


    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
Svar på tråden Gravid med syskon till barn födda 2007