• 2små2stora

    Gravid med syskon till barn födda 2007

    Jag har ett barn född 2007 och nu är jag gravid med nästa.
    Hoppas att det finns fler som väntar syskon till en barn som har sin härligaste {#lang_emotions_wink} tid just nu {#lang_emotions_smile}

    Det är inte samma sak att vara gravid med syskon som med första barnet så här kan vi prata om allt.


    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-10 08:28
    BF-listan finns här: www.familjeliv.se/Forum-2-160/m50651972.html
  • Svar på tråden Gravid med syskon till barn födda 2007
  • RosaNapp
    kristallen skrev 2010-03-15 12:31:20 följande:
    Här går jag in i v 27 på ons . Idag har jag för första gången på mig stödstrumpor och det är en väldigt skillnad faktigst . Har nämligen fått ont i ankeln och tänkte att det kanske hjälper lite och det har det, sååå skönt Har ju aldrig haft såna innan och tänka vad skönare det hade kännst innan om jag hade haft såna. Men nu har man ju lärt sig nåt nytt Åååå vad kul och köpa bebisgrejer !! Vill också, men jag väntar nog lite till . Ska dock beställa vagn på lördag och det är också kul
    Stödstrumpor ÄR skönt. Sen att det inte är så snyggt döljs ju under byxor!

    Det enda jag verkligen saknat för varje barn är att kolla ut en ny vagn . Nu fungerar ju den vi har alldeles ypperligt (en av anledningarna till att vi köpte en ny dyr vagn till första), men just den där känslan av att kolla igenom, diskutera och klämma och känna saknar jag . Lycka till med vagnletandet!

    Ja, behöver köpa kläder, babyskydd och grejer till spjälsängen . Sålde ju en massa efter dom andra barnen och så har ju mini spjälsäng fortfarande och babyskyddet blev gammalt så det behvös nytt. Inte likt mig bara att vänta så här länge.
  • kristallen
    RosaNapp skrev 2010-03-15 12:36:12 följande:
    Stödstrumpor ÄR skönt. Sen att det inte är så snyggt döljs ju under byxor! Det enda jag verkligen saknat för varje barn är att kolla ut en ny vagn . Nu fungerar ju den vi har alldeles ypperligt (en av anledningarna till att vi köpte en ny dyr vagn till första), men just den där känslan av att kolla igenom, diskutera och klämma och känna saknar jag . Lycka till med vagnletandet!Ja, behöver köpa kläder, babyskydd och grejer till spjälsängen . Sålde ju en massa efter dom andra barnen och så har ju mini spjälsäng fortfarande och babyskyddet blev gammalt så det behvös nytt. Inte likt mig bara att vänta så här länge.
    Ja vi gjorde ju av oss med liggvagn och kläder. Tänkte att får vi nån gång nån mer så vill jag köpa nytt. Och lite vagntokig är jag nog så då gjorde vi oss av med liggvagnen .
    Och vem vet får man en tös så hade man ju köpt mycket nytt ändå . Men vi har ju spjälsäng och bilstol och skötbord ju.

    Ja stödstrumporna är ju inte jätte snygga, men dom jag köpte är helt okej. Köpte ljusblåa med nått märk på eller jag besällde på nätet
    Älskar mina barn och maken också BF 22/6
  • Kavat
    RosaNapp skrev 2010-03-15 12:18:26 följande:
    V. 37 imorgon och har börjat få ont av foglossning. Har kommit dom senaste dagarna så det får räknas som ok. Har ju haft ett mindre helvete med det dom andra gångerna och nu är det ju nästan över! På lördag ska vi ut och slåss i affärer, behöver köpa grejer. Har ännu inte förberett nästan något! Men det kommer ju vara fullt så ska fixa barnvakt åt barnen iallafall, slipper dom följa med. Så kul tycker ju inte dom att det är direkt.
    Åhh, det är ju snart dags då ju! Tiden går fort!
    Jag har redan superont i fogarna och är bara i v.20..

    Roligt att shoppa lite och skönt att kunna åka utan de andra barnen. Alltid svårare att få gjort det man ska när man har barnen springande runt benen och det ska kissas, ätas osv.
  • Puman78

    Jag ligger någonstans mellan v. 8 och 10 :)

    Stödstrumpor är underbart, det hade jag till mitt förra barn. På vissa hemsidor kan man köpa stödstrumpor som är lite tjockare och i mitt tycke lite snyggare, då man kan köpa med färg. Istl för de tunna tråkiga de har på apoteket. Dock kostar de 200 :- styck.

    Kul att vara iväg och shoppa, jag har köpt något klädesplagg än bara.
    Men mer kommer de bli, då vi bara ha babyskyddet kvar från vårt förra barn. Efter vårt mf, så ville inte min sambo ha mer barn så då skickade jag iväg allt vad bebissaker heter, för jag tänkte då att har man tur kanske han ändrar sig inom typ 5 år. Men det tog lite kortare tid än så. Men inte mig emot, shoppa är kul :)

  • LullanK
    2små2stora skrev 2010-03-14 15:49:19 följande:
    Här blir det ståbräda i första hand är lite sugen på babyjoggers nya modell
    Åh, har haft en babyjogger city mini förut. Älskade den! Tycker de har himla smarta vagnar och är såååå enkla o fälla ihop.

    Har nu tänkt om! Det blir nog en enkelvagn istället, så får vi köpa till bärsjal. Har bärsele sen tidigare men fick ofta ont i ryggen av det. Dessutom så hoppas jag på att hans pappa kan lämna o hämta en del på förskolan oxå och då kan ha åka sin brio sitty vagn dit och hem som han gör nu. Å i värsta fall får vi köpa en syskonvagn sedan om det kruxit.

    Undrar bara lite hur man klär av och på en trotsig, strejkande kille på förskolan med en bebis i bärsjal? Kan ju bli aningen kämpigt! Fast vem säger att han ska strejka då iofs. Kanske går kanonbra. Det är ju dessutom sommar i början och inte så mycket kläder tack o lov! Å annars får man väl trolla med knäna. Det har man ju blivit bra på. Ja här snurrar funderingarna i skallen!
    Linus 070502 & Lillebror 100802
  • 2små2stora

    Jag har funderat på att köpa en Beco Butterfly som komplement till bärsjalen. Upptäckte att det var avsevärt mycket billigare att beställa från USA än att köpa en i Sverige.


    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • LullanK
    2små2stora skrev 2010-03-15 19:18:30 följande:
    Jag har funderat på att köpa en Beco Butterfly som komplement till bärsjalen. Upptäckte att det var avsevärt mycket billigare att beställa från USA än att köpa en i Sverige.
    Vad är det?
    Linus 070502 & Lillebror 100802
  • 2små2stora
    LullanK skrev 2010-03-15 19:23:45 följande:
    Vad är det?
    En ergonomisk bärsele.
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • SVEACOOL

    jag e i v 31 på onsd...tiden gåår såååååå sakta....

    jag har fått ått en gammal emmaljunga från 2002 m vita hjul{#lang_emotions_cool} har ju sulky till stora nu så den kan man ta sen...

    har även en tvilling vagn får se hur mycket man kommer behöva den....fick den så billigt att jag inte kunde stå emot{#lang_emotions_embarassed}

Svar på tråden Gravid med syskon till barn födda 2007