Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez

    Vad lyssnar du på just nu?

    Tom Sawyer skrev 2022-11-05 00:19:11 följande:
    Först. Tack Nandez. Du förtjänar ett eget svar i den här tråden =)
    Vännen
  • Nandez
    Tom Sawyer skrev 2022-11-05 00:45:01 följande:
    Jag har snöat in på rock ett par veckor nu.
    Så här är ett par favoriter som dykt upp i den världen för mig.

    Jag blir förbannad på diktaturer och stater som ska försöka påtvinga människor deras sätt. Det är absolut inte rätt sätt att få människor att bli lyckliga, så därför är jag övertygad om att de kommer att misslyckas.

    Caskets - Glass Heart

    " target="_blank">



    Villain of the Story - Losing Control


    Du har så rätt
  • Nandez
    KillBill skrev 2022-11-06 09:55:42 följande:

    Känner igen känslan. Det är svårt att veta vad som är rätt och vad som blir bra. Tänker att det bästa är att stödja organisationer som kyrkan och frälsningsarmén och andra som hjälper de svagaste i samhället. 


    Så känner jag med
  • Nandez
    Bastardised skrev 2022-11-05 21:49:08 följande:

    Jag vet att den här tråden innehåller ett flertal människor med ett mycket gott hjärta och vackra tankar, så därför vill jag fråga er om något!


    Jag är en vanehandlare och mestadels sker mina vardagliga inköp på det lokala ICA-varuhuset, dock tycker jag det är kul att besöka Lidl ibland då deras utbud kan vara spännande och lite utöver de vardagliga märken och varor som annars erbjuds i de stora kedjorna.


    Sist jag besökte Lidl var där en till synes ensamstående förälder vars barn tydligt önskade ett flertal saker ur butikens sortiment, föräldern viskade gång på gång med ett nedstämt ansiktsuttryck att- vi har inte råd. Man såg även på dessa individer att de saknade ekonomiska medel att klä sig nytt/påkostat samt fylla sin matvaruvagn med det som många av oss tar för givet.


    Just då i den stunden dök en tanke upp om att bara gå fram och säga, plocka va fan ni vill jag betalar, ni får även ett litet bidrag så du kan ta dina ungar ut på bio och lite middag på lokal ikväll, men jag vågade inte på grund av att det lätt skulle kunna misstolkas, jag vill verkligen inte öppet framstå som någon "amerikansk lismande" välgörare som i själva verket bidrar för att främst synas själv utan skulle önska att det fanns ett sätt att hjälpa precis den här typen av ekonomiskt drabbade på ett anonymt sätt, med precision riktat till just dem. 


    Finns det ett sätt att bidra? Hur skulle ni ha gjort?



    " target="_blank">


    Det är svårt att säga
  • Nandez
    Bastardised skrev 2022-11-11 23:31:45 följande:

    Det är jättesvårt och det sista man vill är ju att såra någon då man inte vet hur det egentligen ligger till. Många hyser en stolthet i att klara sig själva och det ska ju naturligtvis respekteras så du har så väldigt rätt i att den rätta vägen att gå är att skänka en slant till de hjälporganisationer som finns. Tack för svar!
    " target="_blank">


  • Nandez
    Tom Sawyer skrev 2022-11-26 02:04:31 följande:
    Det där är jävligt svårt. Men håller med att många säkert är stolta, och inte gärna tar emot en hand out från en främling på stan som råkar höra nåt.
    Stadsmissionen hjälper lokalt som du säkert vet, men jag vet inte om "din familj" skulle söka hjälp där. De ger iaf julklappar till familjer som inte har råd. Så jag brukar skicka en slant dit och till gatubarn via läkarmissionen när jag har lite över.
    Så fint av dig Tom
Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?