Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez
    Tom Sawyer skrev 2023-07-07 01:11:32 följande:

    Vi kan ju inte låta den här tråden dö ut. Vi får skärpa oss!

    Här i natt så hörde jag denna Springsteen-cover, och insåg att texten slog mig rätt hårt. Som de brukar säga på andra sidan Atlanten. "This hits close to home"


    Varit aktiv sen ganska nyligen. Haft ett längre uppehåll som började efter att jag låg inlagd på sjukhus en vecka efter en operation men nu är jag tillbakaGlad

    En mycket fin cover på Dancing in the dark, förstår dig angående texten
  • Nandez
    Tom Sawyer skrev 2023-07-12 01:48:33 följande:
    Tack för fina ord min vän. De värmer när jag var nära att tappa hoppet om att någon alls tittade in den här tråden längre, eller att någon brydde sig om de rader jag skriver som jag tycker hör ihop med de låtar jag jag lägger upp. Ha det bäst resten av sommaren oavsett var du du är, och var du än befinner dig!
    Glad
  • Nandez
    Tom Sawyer skrev 2023-08-20 02:24:25 följande:

    Jag har ett par riktigt goda vänner som ofta tipsar mig om musik jag inte själv skulle hitta. När jag är hos dem, så åker jag alltid hem med några nya favoriter på spellistan. Här är en av dem jag fick med mig.
    Alone från Black Panther


    Fin låtGlad
  • Nandez
    Tom Sawyer skrev 2023-07-14 01:56:43 följande:

    Vi har alla sett filmer som handlar om att ta vara på sitt liv. Såvitt vi vet så får vi bara ett. Du kan plötsligt få en diagnos som säger att ditt liv kan vara över om några veckor, nästa månad eller om något år.
    När man ser en sån film, eller läser en bok i samma ämne så blir man oftast berörd en stund - men många av oss är ganska kassa på att ta till oss budskapet på riktigt. Jag erkänner att jag är en av dem. Man fokuserar snabbt på triviala problem som inte verkligen betyder något.
    Jag kan bli förbannad för skitsaker. Jag hoppar över ett dopp i havet ibland för att jag tycker att det är för kallt. ?Orkar inte? åka in till stan för att gå på krogen med en vän. Pallar inte fixa en picknick för att ?det tar för lång tid att fixa? osv.

    Ni känner alla till det klassiska talesättet. ?Lev ditt liv som varje dag vore den sista?. Det är att ta i tycker jag, men jag tycker att man ska leva just nu. Som att den här sommaren kan vara din sista. Bara för att du vet inte säkert att det inte blir så. Ta hand om just dig, och försök att leva just ditt liv. Medans just du kan.

    Mavis Staples - If It Be Yor Will från hyllningsplattan för Leonard Cohen 2022.


    Förstår precis vad du menar då jag varit där med en diagnos som var tung och som jag inte önskar någon skulle behöva få. Man ska ta vara på livet då man inte vet vad morgondagen bär med sig.

    Kloka du Tom 
  • Nandez
    Tom Sawyer skrev 2023-09-02 01:27:50 följande:

    Jag vet att jag lagt upp den här låten tidigare. Men när den här liveversionen kom upp i min lista här i kväll så var det som en fet käftsmäll från det förflutna. Allt i texten och känslan i den här låten passar så sjukt bra in i mitt förflutna. Timing i kärlek är tyvärr ofta helt off. Man kan inte styra att det ska hända när det händer. Det hände saker i mitt liv som gjorde att det blev väldigt svårt att lämna just då. Detsamma gällde tyvärr min Hjärter Dam i samma läge.
    Man kan inte styra över allt. Men ett gott råd för den som vill lyssna: om ditt liv inte krisar i övrigt och du känner att det här. Det här är på riktigt, och det du har är det inte - så gå med känslan. Man får antagligen bara en chans att göra rätt.
    ?I wanna find tomorrow with you baby?  
    Bleachers feat. Bruce Springsteen-Chinatown - Live at Radio City Music Hall


    Kloka ord som vanligt Tom (och bra musik)Glad
  • Nandez
    Tom Sawyer skrev 2023-09-16 01:10:59 följande:

    Jag lyssnar alltid på musik när jag kör bil. Oftast blir jag inte såpass berörd så att det berör min körning. Jag brukar inte missa avfarter eller så. Men ibland så får jag en käftsmäll så att jag bara kör på. Det här ett exempel på en sån låt som drabbade mig i dag. Personen jag skulle hjälpa undrade vart jag tog vägen?jag svarade att jag tog en liten omväg pga livet =)  
    Sanningen är att jag stannade och lyssnade några gånger till på denna fina låt. Det är ingen lögn att det var pga livet tycker jag. Och han fick ändå hjälp med sitt problem när jag kom fram. Det räcker så =)
    Stanna till när du kan om det behövs i ditt liv. Även om du inte själv inte tror det - så behovs det ibland.

    Teddy Swims - Some Things I'll Never Know - Live


    Härliga du
Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?