• Laisa

    Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!

    Jahapp då fortsätter vi här med våra diskussioner om stort och smått!
    Välkommen in!


    Förvirrad tvåbarnsmorsa till Emmy 051213 och Tim 071129
  • Svar på tråden Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!
  • Maria i Hudik

    Ja Jesper hade mycket öroninflammation när han var mindre...inte nu längre, peppar peppar! Usch å kräkas, många som har magsjuka tror jag?!
    Ja nu finns det papper på att jag är fastanställd! så nu får jag äntligen semester i sommar och jag ska även gå ned i tid, ska börja med 87,5% dvs jobba 7.30-15 månd-fred. Sen varvar jag o Daniel med att ta ut en hel dags fp, typ varje onsdag..
    Jag lyckades gå upp 1500 kr i lönen, så det får jag vara nöjd med för att vara kommun

  • bustjej06

    Hej alla goa mammor, nu var det länge sedan jag lyckades ta mig in.. nu har vi äntligen fixat vår riktiga dator hemma så nu kan man surfa utan att bli gråhårig.. Hoppas allt är bra med alla, här hemma är allt jätte bra, jag trivs verkligen toppen på mitt nya jobb och känner verkligen att det här är något för mig.. så sköönt! Dessvärre får jag inte riktigt min tid att gå ihop här hemma, hur gör ni? Jani jobbar em varannan vecka så vi träffas typ inte någonting då, så de veckorna känns det som att jag är ensamstående mamma.. Sen när Jani jobbar fm och är hemma på kvällarna somnar jag typ 19.00 i soffan Undra om han tycker att jag är trevlig? Måste nog fånga upp lite nya rutiner här hemma och typ äta energi tabletter så det blir lite fart här hemma eller vad tror ni?

    KRAMIS

  • bustjej06

    Glömde säga, grattis Maria till din löneökning, det förtjänar du

  • Laisa
    Ja grattis Maria det var väl en bra utdelning!!! Och härligt med fast anställning!!

    Frida, ja livspusslet är inte alltid enkelt... Det är nog värst för dig så här i början också när det är nytt allting då tar det ju mer tid och kraft och gör en trött! Ska du rida imorn? Jag har missat två veckor nu på slutet men imorn ska jag rida, det är nog hoppning då tror jag?

    Bettan, blir skoj att höra ditt nya pass, kör du det på söndag eller?
    Förvirrad tvåbarnsmorsa till Emmy 051213 och Tim 071129
  • Laisa
    Blev inte alls nån ridning för mig. Bidde föräldramöte istället, jag råkar ju va föräldrarepresentant så då fick ridningen stryka på foten Blev presenterad resultatet på emkäten från i höstas som kommunens alla 4-5 åringar fyllde i och Björkberg fick inte så bra resultat. Så kan det gå när man bygger ut och kör över mångas känslor, även om jag fyllde i bra på enkäten för jag är fortsatt supernöjd med dagis!

    Hoppas livet leker med er andra? Här har emmy fått en hemsk hosta och har svårt att sova. Inte kul, hoppas den ger med sig snart.
    Förvirrad tvåbarnsmorsa till Emmy 051213 och Tim 071129
  • 70 talisten

    Hej på er!

    Känner igen det där Frida. När man är ny jobbar man järnet hela tiden, så att man är dödstrött på kvällarna. Det blir nog bättre. 

    Nu har jag sportlov. Det ska bli skönt. Även barnen är nöjda. Det har blivit lite väl mycket dagis, iallafall för Svante känns det som.

    Nu ska jag ut i solen.                     

  • Laisa
    Mina stackare dom får inget sportlov dom... Tror väldigt många på avdelningen är lediga denna vecka. Har iaf fått till det så Emmy sover hos mamma på onsdag och är där på torsdag och Tim får vara hos farmor. Lars är ledig för att jobba på Junior SM som är i veckan så jag får väl några hämtningar på mig ändå så jag får se när jag kan sluta på dagarna och plocka hem dom!

    Nu laddar jag för gympa med Bettan...
    Förvirrad tvåbarnsmorsa till Emmy 051213 och Tim 071129
  • Marre78

    Hej!!
    En fråga till Sofi:
    Jag vill gå ner i vikt. Har ju provat många gånger och år som du kanske vet men jag misslyckas bara.
    Visst har du provat viktklubb?? Hur tyckte du att det fungerade. Var det jobbigt att fylla i kalorier/mat eller vad man nu fyller i???? Skulle vilja gå in på sidan för att se hur upplägget är men det går ju inte innan man tecknat ett avtal med dem. Det kostar 298:- för 3 månader (det är det kortaste abonemanget). Är det värt att prova tycker du?
    Kram Maria =)

  • Laisa

    Här har vi lite sjukstuga. Barnen har varit hemma sen i tisdags, snorar och hostar. Stackars små. Men piggelin ändå förstås! Var och red ikväll med Frida och vi bestämde oss för att äta lunch på måndag klockan 12, nån som kan och vill följa med? Vet inte var än, det bestämmer vi på måndag morgon men det vore lattjo om nån mer ville hänga med!


    Förvirrad tvåbarnsmorsa till Emmy 051213 och Tim 071129
  • Fisen05

    Stort grattis till fast jobb och löneökning Maria!

    Jag kan inte luncha på måndag tyvärr. Jag jobbar och äter därmed gourmet-mat på dagis!

    Kul att Lisa och Maria kom på jypman i söndags! Jätteskoj att ha er där! Kanske blir fler gånger?!

    Det var länge sen jag var in här nu, förra gången var tisdagen förra veckan. . Men jag såg att det varit ganska lugnt med inlägg så jag hann läsa ikapp mig lite.

    Trevlig helg chickas!

Svar på tråden Decembermammor Hudik 05, tråd 13... Forts!