• Aniara

    Gravid efter IVF med BF hösten 2010

    Sutt7907 skrev 2010-02-19 16:50:47 följande:
    Hej då allihopa o tack för tiden vi fick ihop.. Har tyvärr varit till akuten idag för att jag blödde o hade så ont att jag knappt orka stå. De konstatera att jag fått missfall. Vet att det kan låta konstigt men vi försöker bara se framåt o hoppas på att vi inte behöver vänta för länge till vi kan sätta in ett fryst.. Lycka till allihopa.
    Vad otroligt tråkigt att höra. Hoppas ni orkar försöka igen, men du verkar vara stark och ha helt rätt attityd! Kram och lycka till!
  • Aniara

    Hej! Hur mår ni? Hoppas ni haft en skön helg. Jag har känt och känner mig vansinnigt trött så helgen har mest ägnats åt att slappa, trots att vi hade vidlyftiga planer på långpromenader och heldagsutflykter.... Men jag tror på att lyssa på kroppen.

    I övrigt inga direkta förändringar i mina symptom förutom att molvärken och sticken har hållt sig borta ett tag. Men illamåendet är konstant vilket ju också gör att man känner sig något begränsad i sin vardag. Äta eller inte äta är den ständiga frågan, kommer jag må bättre eller sämre?

    I veckan har vi ett par spännande ultraljud i tråden, hur känns det för er Jeskan och Lapata?

  • Aniara
    Laplata skrev 2010-02-22 10:09:06 följande:
    Lilloten: Grattis!! måste vara så könt att se det lilla hjärta ticka!! För mig går det inte så bra..var igår på gyn akuten efter att jag tyckte att flytninar började bli mera..De gjorde ett VUL och allt såg bar ut men kunde inte se hjärta ticka , hon sa att det var inget att oroa sig nu eftersom det kan vara för tidigt men man kan inte heller säga att det inte är ett MF på gång ...så nu är det bara att vänta tills på torsdag...är helt knäckt men försöker tänka possitivt, det tyckte i alla fall BM... Hoppas ni andra för roliga bedsked på era VUL!!  
    Vad jobbigt för er! Men det kan ju verkligen vara för tidigt, när jag skulle boka vul sa min sköterska bestämt ifrån att denna veckan var för tidigt och jag är ändå på 7+0 idag. Så det verkar vara olika helt enkelt. Nu får vi hålla tummarna!
  • Aniara
    lilltotten skrev 2010-02-22 08:38:49 följande:
    hejj idag är jag i vecka 6+1...o nu har jag precis vart på ul..o fått sett det lilla hjärtat ticka :)
    Fantastiskt- grattis! Det måste ha varit häftigt? Fick du med dig någon annan info som du kan dela med dig av?
  • Aniara
    muhina skrev 2010-02-22 17:11:21 följande:
    heej vi har också gått igenom ivf, fick bara 5 ägg, och det var bara en med toppkvalitet. fick tbx den och nu är jag i v 5. ska på vul den 25 feb. :))
    Hej och välkommen! Då har du vul på torsdag med andra ord - spännande!
  • Aniara
    Laplata skrev 2010-02-22 16:53:38 följande:
    Havika: tack! kommer behöva alla tummar och tår som finns!! Jag räknade från min sista mens men när de gjorde VUL mätte hon hur stor hinnsäcken var och då fick hon fram att jag var i V6+3 och de sa att det var ok. När jag ringde idag till HS så som de samma sak, att det kan skilja sig ibland eftersom det kan bero lite på hur allt är plaserad eller något sådant så hon.. men tyvärr idag har jag inte bara haft flytningar utan små blödnigar så jag har inte så mycket hopp kvar även om man kan inte låta bli att tro att ett mirakel kan ske
    Jag tänker på dig och håller tummarna hårt!
  • Aniara
    Miamorebambino skrev 2010-02-22 14:09:28 följande:
    Aniara- har du slutat med proggisarna? Eftersom det va nån som rek om man att man skulle helst forsätta till v 12
     Ja, jag slutade för ganska länge sen, jag körde bara 5-6 dagar extra efter TD. Jag bestämde mig att lita på min klinik som sa att de inte behövdes längre. Det var skönt att slippa det där kladdet tyckte jag.
  • Aniara
    utlandssvenskan skrev 2010-02-22 18:40:54 följande:
    När jag var på VUL hos kliniken i torsdags så räknade de ut min BF, fick då reda på att de räknar från ET, och från dagen jag började spruta så jag var då i vecka 7+1 och inte 7+3 som jag hade räknat det till. På VUL bilden jag fick med står det att jag var i vecka 7+5 ± 4 dagar, så det verkar som det kan skilja lite i storlek. Håller tummarna att det bara var förtidigt att se ngt hjärta och att allt kommer gå bra.
    Det där förstår jag fatiskt inte, det verkar vara så olika. Inte för att det egentligen spelar någon större roll, men vissa verkar räkna från ÄP och vissa från ET. Det mest logiska vore ju att räkna från ÄP tycker man, då vet man ju att befruktningen börjar den dagen. Vid ET kan det ju ha gått både 2, 3 och 5 dagar efter ÄP. Men men.. Vad menades med att du var i 7+5 +/-4?
  • Aniara

    Underbart Jeskan med vul och ett tickande hjärta! Och två bilder också... får man be om det eller printar de ut det självmant?

    Jobbigt med "krockar" i relationen, men det är nog jättevanligt. Det kommer gå över! Jag har sagt till min sambo att han inte ska ta mig på allvar under den här tiden. Om jag säger taskiga saker, menar jag det förmodligen inte och om jag blir ledsen så är det antagligen bara hormonerna. Ett ordentligt snack tror jag är jättebra, för killen har ju faktiskt ingen aning om hur vi mår. Det är och förblir kvinnans domän och hur insatt mannen än vill vara så får man nog vara övertydlig när det gäller att förklara. Hoppas du känner dig bättre snart och att det funkar att jobba natt.

Svar på tråden Gravid efter IVF med BF hösten 2010