Inlägg från: Jungblom |Visa alla inlägg
  • Jungblom

    För oss som bakar

    Blev ingen chokladkaka bakade igår så jag gör det nu istället

  • Jungblom

    Har gjort en massa surdegsgrund idag, ska ha kalas på lördag och tänkte bjuda på surdegspizza.

  • Jungblom

    Igår bakade jag marängbotten till pavlovatårta till på lördag
    Idag blir det en chokladkaka som ska bli tårtbotten, förbereda dumlefluff och göra en apelsin curd som alla ska få bli en tårta imorgon som ska täckas på lördag. Tänkte fodra med chokladsmörkräm och täcka med marsipan.
    Ska även försöka hinna med att göra biscotti med mandel.

  • Jungblom

    Under helgen (läs fredag och lördag) hann jag baka hallonbiskiver med vit choklad, chokladtårta fylld med apelsinkräm och dumlefluff, fodrad med chokladsmörkräm och täckt med marsipan, la bara ihop pavlovatårta med lime curd, grädde och färska jordgubbar, doppade cake balls i vit choklad  (de bestod av chokladkaka, jordnötssmör, grädde och florsocker), bakade mandelsinkakor och märtas skurna chokladkakor. Allt detta tillsammans med mina surdegsbullar som jag bakade under måndagen blev dessertbordet på barnens kalas igår.

    Bakade även surdegspizza och bjöd på

    Kommer en bild på dessert bordet imorgon om jag kommer ihåg.

  • Jungblom
    ASL skrev 2011-07-01 08:50:31 följande:
    Jag vill baka en sån här! Älskar ju choklad... nån som gjort denna?
    Är i princip samma som den jag bakar nu fast en annan frosting
  • Jungblom
    ASL skrev 2011-07-01 22:22:54 följande:
    Hur blev den?
    Den blev underbar, väldigt mäktig så man vill bara ha en liten bit, smakar mycket choklad!
Svar på tråden För oss som bakar