Inlägg från: Jungblom |Visa alla inlägg
  • Jungblom

    För oss som bakar

    Pigelinen skrev 2011-03-16 14:35:22 följande:
    puffar igen...
    finns massor av surdegsrecept på bakasurdeg.se
  • Jungblom
    Pigelinen skrev 2011-03-17 13:57:52 följande:
    tack, har varit inne där o kollat men det är så svårt att veta om de är ett bra recept el ej. Vill ha ett saftigt gott bröd som inte smular när det varit fryst.
    Grahamsbrödet har inte smulat sig iaf.
  • Jungblom
    Jungblom skrev 2011-03-18 14:10:51 följande:
    Grahamsbrödet har inte smulat sig iaf.
    Eller inget av mina surdegsbröd har smulat sig efter de varit i frysen.
  • Jungblom
    Pigelinen skrev 2011-03-18 14:47:06 följande:
    har aldrig bakat surdegsbröd men eftersom det tar ett litet tag så vill man ju ha ett bra recept o utgå ifrån
    Ta då gramhamsreceptet, det är jätte gott bröd. Som är saftigt och inte smular sig speciellt mycket och enligt mig lagom grovt.
  • Jungblom

    Bakar surdegsbröd med råg, strax färdigt. Blir fint med lite frukost innan sänggående (jobbat hela natten).

  • Jungblom
    Maybe skrev 2011-03-19 16:41:09 följande:
    www.recepten.se/recept/chokladsockerkaka_kaff...

    En sån står i ugnen i skrivande stund Glad

    Jag undrar om någon har tips på något som är lätt att baka som man inte behöver elvisp till.
    Min har nämligen gått sönder...

    Hur förvarar ni era kakor? fryser ni in dom direkt eller har ni dom i kylen eller hur gör ni?
    Jag förvarar mina småkakor i kakburken i metall. Muffins lägger jag i frysen de som inte dekoreras med frosting. Cupcakes med frosting förvaras i kylen, lika så tårta och dylikt.
    Brödet i skafferiet och mjukakor lika så, om de inte hamnar i frysen.
  • Jungblom

    elin2011, det går utmärkt med frysta. Häller du i dem frysta så slipper du ha alla i botten.

Svar på tråden För oss som bakar