Inlägg från: sisterinlaw |Visa alla inlägg
  • sisterinlaw

    För oss som ska föda i vår/sommar och vill förbereda oss på en förlossning utan medicinsk smärtlindring

    Hej, 


    Kul att se att en till novemberplussare funderar på saken! Själv har jag gått från sov ned mig och snitta upp mig till ge mig all smärtlindring som finns till att jag ska föda helt utan smärtlindring
    Jag har också snubblat över dyktekniken och tycker att den verkar mkt intressant. Profylax känns för stressigt för mig- känns som att jag mest kommer att tänka på att göra rätt och därför låsa mig. Ska bli intressant att följa tråden.
  • sisterinlaw
    malush skrev 2010-02-12 18:38:41 följande:
    Hej Vad kul att du också vill följa tråden! Känns bra att hitta likasinnade i allt detta här på FL, har inte många att dela just detta med irl
    Verkligen och samma här- vi är de första i vår bekantskapskrets som skaffar barn så ingen lär vilja diskutera förlossning direkt .
  • sisterinlaw
    Krake skrev 2010-02-13 05:35:24 följande:
    Och en fråga till alla i tråden: har ni tänkt på den andra biten också, alltså eventuella bristningar och vad ni önskar där? Dvs klipp/hålla emot/massage och sy/undvika att sy, etc?
    Ja, jag hoppas verkligen att BM gör sitt jobb och håller emot om det skulle behövas- ska skriva in det i förlossningsbrevet för säkerhets skull.
Svar på tråden För oss som ska föda i vår/sommar och vill förbereda oss på en förlossning utan medicinsk smärtlindring